ben altijd een trouwe klant geweest maar sinds begin augustus is al het geld opeens weg. Meerdere malen contact gezocht en af en toe ook gekregen. Sinds een paar weken reageren ze nergens meer o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben altijd een trouwe klant geweest maar sinds gister is al het geld opeens weg. Is dit ook bij jou gebeurd? Stuur dan +31 6 26433321 een appje met je naam dan voeg ik je toe aan de Whatsapp... Voir plus
Geen twijfel over mogelijk…. Ben zelf al erg bekend in de hele Forex/fondsen wereld, zelf ook meerdere investeringen lopen bij wat hedgefunds en bij Robofundz. En tot heden schiet Robofundz er dik... Voir plus
Op 1 November 2023 ben ik met Robofundz gestart. Toen leek alles goed te gaan, redelijk winst geboekt en de klantenservice was ook prima. Verder in de tijd, Augustus 2024. Ineens is mijn geld all... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Laat geld voor je werken! Met onze trading bots kan je volledig automatisch (vanaf je telefoon) passief geld verdienen zonder enige technische kennis.
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
Het slechtste platform!! Niets werkte zoals verwacht. Ik nam vervolgens contact op met de website/pagina die op mijn profielfoto staat en ontving mijn terugbetaling van € 55k
Ik begon te handelen met 4k en bouwde…
Ik begon te handelen met 4k en bouwde een account op tot 25k. Ik probeerde een kleine opname te doen en toen begonnen de problemen. Voor die tijd belde de broker, Stefan Müller genaamd, me elke ochtend op om me aan te sporen mijn storting te verhogen naar 50k en 100k zodat we in grotere en veiligere projecten kunnen investeren dan forex waar ik voor koos. Vanaf het moment dat ik zei dat ik geld wilde opnemen, nam Stefan mijn telefoontjes niet meer aan en belde hij me nooit meer terug. Zelfs toen ik hem online zag en hem belde, nam hij nooit op of beantwoordde mijn bericht niet. Na een lange tijd kreeg ik een bericht van een andere persoon die zei dat hij mijn nieuwe makelaar is en dat we een afspraak moeten hebben. Ik was blij en antwoordde hem dat ik beschikbaar ben onmiddellijk, maar sindsdien heeft ook hij net als Stefan niet reageren op mijn telefoontjes of berichten. Ik verloor veel geld aan deze firma en diende klachten in bij de lokale autoriteiten en probeerde terugboekingen die allemaal zonder succes waren. Toen heb ik snel contact opgenomen met een bedrijf via een aanbeveling op het werk. Ik ben zo blij te kunnen zeggen dat ik mijn geld terug heb. Niet alleen een deel, maar alles wat ik ze heb gestuurd kvskits 03 ⓐ g mail, c0m is de beste manier om me te bereiken, ik deel hoe ik het terug heb gekregen en adviseer anderen om weg te blijven en zichzelf het trauma te besparen dat wij hebben meegemaakt.
Verdwenen sinds Augustus 2024
In eerste instantie was ik heel tevreden, het geld groeide, de communicatie was goed, maar sinds augustus zijn ze opeens verdwenen en krijg ik geen contact meer. Ben mn geld kwijt neem ik aan...
Oplichting pas op met deze partij…
Oplichting pas op met deze partij spelen met jou geld. Risk management klopt voor geen hout gaat tijd goed daarna klapt de boel keer op keer!
Goudenbergen beloven en uiteindelijk…
Goudenbergen beloven en uiteindelijk met lege handen en een negatief saldo achterblijven.
Op hun site houden ze de schijn op en gebruiken de positieve reviews van jaren geleden....
In het verleden behaalde resultaten geven inderdaad geen garantie voor deze toekomst!
@trustpilot, laat de totaal score berekend worden van de laatste 12 maanden......
Op 1 November 2023 ben ik met Robofundz…
Verder in de tijd, Augustus 2024. Ineens is mijn geld allemaal weg, negatief saldo, en werd ik van hun WhatsApp-uitgegooid. Radiostilte...
Dit is gewoon oplichterij!
Opeens account opgeblazen en ondanks toezeggingen geen oplossing
Meerdere malen contact gezocht en af en toe ook gekregen. Sinds een paar weken reageren ze nergens meer op en is hun telefoon nr buiten gebruik.
Robofundz heeft zelf gezegd dat ze met een oplossing gaan komen. Indien dit gebeurd zal deze review door mij verwijderd worden maar aangezien niks duidelijk is wil ik het zekere voor het onzekere nemen en alvast een groep maken zodat we samen sterk staan.
Oplichters zijn ze .ze hebben me geld…
Oplichters zijn ze .ze hebben me geld verbarste oplichter
Blijf weg van Robofundz!
Ik ben opgelicht door deze heren!
Bijna 2 jaar klant geweest van Robofundz. Gemiddeld goede rendementen behaald. Binnen 1 dag is mijn volledige investering van €31.600,00 verdwenen en is er al een maand geen contact meer te krijgen
Blijf weg van Robofundz!
Een ruime jaar klant geweest
Een ruime jaar klant geweest. En in 1 dag geld weg. Wat een ellende. Weet niet of ze ooit weer wat gaan doen maar pas op je vertouwen word gekweekt en je gaat dik geld erin doen vanwege mooie resultaten maar voor je heb gesnipperd met je ogen is het weg.
Stond op het punt er wat geld in te…
Stond op het punt er wat geld in te steken maar ik zag dat de meeste van de 10.000 volgers gekochte Instagram accounts waren. Daarnaast is niet duidelijk wie achter Robofundz zaten. Ook na mijn vraag hierover niet. Daarnaast volg ik ook al een jaar Algotrade en het viel me op dat de resultaten van beiden tot op de honderdsten hetzelfde waren. Inmiddels ook onbereikbaar. Jammer, had er meer van verwacht, concept is goed maar het einde is slecht.
TRAP HIER NIET IN
TRAP HIER NIET IN WIJ ZIJN MET EEN GrOTE GrOEP ACHTER ZE AAN AAN HET GAAN!
pas op voor PRUTSERS!
Pas op! ROBOFUNDZ ZIJN GROTE PRUTSERS. Zij denken dat zij voortdurend rendement kunnen behalen met een trading software programma zonder die ooit te tweaken en aan te passen aan de forex markt. Dit kan natuurlijk niet. Mijn collega is hierin getrapt maar ik had haar nog zo gewaarschuwd.
Geld weg, samen sterk met juridische stappen
Is dit ook bij jou gebeurd? Stuur dan +31 6 26433321 een appje met je naam dan voeg ik je toe aan de Whatsapp groep. Ik probeer zoveel mogelijk mede gedupeerden te verzamelen zodat we een massaschadeclaim kunnen indienen ipv ieder los juridische stappen hoeft te nemen. Zo kunnen we samen hun aanklagen en ons geld terug krijgen.
Alles kwijt binnen 24 uur
Alles kwijt binnen 24 uur. Op een onverklaarbare wijze is een ieder zijn geïnvesteerde geld verdwenen. Dit is een bewuste actie geweest.
Sinds april ben ik in zee gegaan met…
Sinds april ben ik in zee gegaan met robofunz. In het begin redelijke winsten geboekt. Steeds een beetje winst opgenomen. Kort geleden kreeg ik te maken met een financiële tegenvaller en wilde ik 500 euro opnemen. Dit was 22 juli, door een error kreeg ik een weigering van dit verzoek. Gisteren was van mijn originele inleg van 650 euro nog 556 euro over. En nu kijk ik en zie ik tot mijn grote schrik dat ik 7,48 in de min sta en alles kwijt ben in een dag tijd! Eerst kan ik geen geld opnemen en nu is alles weg. Ik wil graag een reactie en compensatie voor dit verlies. Echt belachelijk dat dit in een dag weg is.
Miljoenen weg in enkele dagen tijd
Miljoenen weg in enkele dagen tijd.
Ze waren er niet mee gediend dat mensen geld afhaalden omdat ze verlies maakten, daarom gewoon express iedereen zn geld verspeeld.
En zo......is alles foetsie
En zo......is de gehele inleg + gemaakt rendement weg ......foetsie......en nog meer zelfs
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.