Har nu putsat alla mina fönster med Robotrent med bättre resultat än när jag gör det själv. Den var enkel att installera och smidig att använda. Något högljudd och fick putsa bort lite ringar med en h... Voir plus

Fantastisk och enkel när man väl kommit på hur man gör, saknade dock manualen på svenska vilket försvårade igångsättande. Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde... Voir plus

Den är smidig och lätt att sköta. Ingen bruksanvisning på svenska. När kanterna runt fönstret är lite avfasade och inte spikraka då vill den gärna ramla ned, då förstår den inte att det är en kant. Bl... Voir plus

Roboten fungerar helt okej och når nästan hela ytan. Det är endast hörnen vid fönstren som den inte kommer åt, men det går att fixa manuellt. Däremot upplever jag att ljudnivån är väldigt hög.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

174 avis

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fönsterputs robot

Jag är nöjd,trots att dem lovade hemleverans men jag fick gå till ombud. Vanliga fall det skulle inte vara större problem, men vädret blev fruktansvärt dåligt och jag är rörelsehindrad. Jag vågade inte ta risk med rollstolen, så jag var tvungen anlita en person att hämta paketet.

14 janvier 2026

Hej Jenö,

Tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig!

Vi vill bara förtydliga att vi i dagsläget inte erbjuder hemleverans, utan leverans sker till ombud. Vi beklagar verkligen om detta har upplevts otydligt och att det medförde extra besvär för dig, särskilt med tanke på vädret och din situation.

Tack för att du ändå tog dig tid att dela din upplevelse och för att du är nöjd med varan.

Jennifer på RobotRent

Dåligt att det inte finns svensk…

Dåligt att det inte finns svensk bruksanvisning

2 janvier 2026

Hej Tommy,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar verkligen att den svenska bruksanvisningen inte mottagits ännu – den ska självklart finnas tillgänglig vid leverans.

Du är varmt välkommen att mejla oss med ditt ordernummer så skickar vi den svenska manualen direkt till er

Skicka instruktioner på svenska

Skicka instruktioner på svenska
Har inte fått i gång den

2 janvier 2026

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar att du inte fått i gång produkten ännu. Den svenska manualen skickas gärna till dig – mejla oss ditt ordernummer så bifogar vi den till dig omgående

Jennifer på RobotRent

Mycket bra och fantastisk robot

Mycket bra och fantastisk robot! Både jag och sambon är super nöjda. Hade den varit på svenska och lättare att förstå hur man sammankopplar den med appen så hade det varit 5/5 stjärnor!!

25 décembre 2025

Hej Henry,

Tack för ditt fina omdöme!

Så kul att höra att ni är supernöjda med roboten - det glädjer oss verkligen!

Vi förstår absolut önskemålet om svenska och en smidigare appkoppling, och det är något vi tar med oss framåt.

Ifall ni inte mottagit den svenska manualen ännu, är ni självklart välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med detta

Jennifer på RobotRent

Blir förhoppningsvis en uppskattad…

Blir förhoppningsvis en uppskattad julklapp

14 décembre 2025

Hej Heli,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi hoppas verkligen att roboten blir en uppskattad julklapp. Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar efteråt är du alltid välkommen att kontakta oss.

Den fungerade inte bra

Den fungerade inte bra! Jag skulle dammsuga och den stannade bara hela tiden. När vi skulle sätta tillbaka behållaren fungerade inte det. Jag kommer att lämna tillbaka den.

15 décembre 2025

Hej Birgitta,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar att roboten inte fungerade som den ska och att du upplevde problem vid användning och med behållaren.

Om roboten inte fungerar korrekt är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna med felsökning och ser över bästa möjliga lösning.

Jennifer på RobotRent

Varför finns det inte manual på svenska…

Varför finns det inte manual på svenska med, finns på många andra språk men inte på svenska tycker jag är väldigt DÅLIG.

15 décembre 2025

Hej Anette,

Tack för ditt omdöme!

Den svenska manualen skickas ut till den e-postadress som angavs vid lagd order. Om den mot förmodan har missats är du varmt välkommen att kontakta oss via vår mejl, så skickar vi den självklart till dig.

Jennifer på RobotRent

Bra grejer men känner mig lurad av att…

Bra grejer men känner mig lurad av att ni sänkte priset nån dag efter jag köpt utan att jag fick nån kompensation 300 kr
Klarna håll med mig när jag ringde dom
Mvh Roland

3 décembre 2025

Hej Roland,

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi förstår verkligen att det känns tråkigt när priset justeras kort efter ett köp. Våra priser kan variera vid kampanjer, men din feedback är viktig för oss och tas med framåt.

Jennifer på RobotRent

Mycket snabb leverans & en superbra…

Mycket snabb leverans & en superbra robotdammsugare

11 décembre 2025

Hej Fredrik,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och robotdammsugaren. - Det glädjer oss att höra, tack för att du delar med dig!

Jennifer på RobotRent

Har inte hunnit testa den än.

Har inte hunnit testa den än.
Snabbt leverans

8 décembre 2025

Hej Inger,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt - precis som vi vill ha det.

Hoppas du blir nöjd när du hunnit testa produkten.

Jennifer på RobotRent

Det utlovas en manual på svenska

Det utlovas en manual på svenska, men QR koden som skulle användas för att hitta svensk manual för den köpta modellen fanns inte med. Fick då kontakta kundservice som skulle skicka en manual för Robot Vaccum Cleaner N7S-U. Jag följde instruktionen som visade att jag skulle öppna locket på ovansidan robotten. Jag försökte få upp locket men konstaterade att det inte fungerade. Läser då på den skickade manualen att det var för en modell M7S PRO. Jag har påtalat detta för kundservice (Jennifer). Hela köpet känns oerhört frusterande! Jag har också skickat en hälsning till henne om en kundkompensation som kan vara att häva köpet t.ex eller något annat. Men det viktigaste är att få den att fungera utan förstöra den vid monteringen!

4 décembre 2025

Hej Jan,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar verkligen att det skickats fel manual till dig och för den frustration detta orsakat. Jag kan se att min kollega nu har bifogat den korrekta svenska manualen för er modell.

Tveka inte att kontakta oss igen om något fortfarande är oklart, så hjälper vi dig vidare tills allt fungerar som det ska.

Robotdammsugare N7S-U…

Jag kan inte ge en recension för jag behöver en bruksanvisning på svenska för att få igång roboten.Hälsningar Curt Eriksson Köpmangatan 31 811 39 Sandviken

5 décembre 2025

Hej Curt,

Tack för att du delar med dig!

Självklart ordnar vi en bruksanvisning på svenska så att du kan komma igång med roboten – vänligen kontakta oss på kundservice så skickar vi den direkt.

Den motsvarade mina förväntningar

Den motsvarade mina förväntningar

5 décembre 2025

Hej Bertil,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad fint att höra att roboten motsvarade dina förväntningar – precis så vill vi att det ska kännas.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har några frågor framöver, vi på RobotRent finns alltid här.

Har inte provat den ännu

Har inte provat den ännu

6 décembre 2025

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Hoppas roboten kommer fungera precis som du önskar när du testar den!

Skulle du ha några frågor eller funderingar när du kommer igång, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss – vi på RobotRent hjälper gärna till.

Jennifer på RobotRent

Värdelös går ej upp på tunna…

Värdelös går ej upp på tunna mattor.ingen svensk brukanvisning

4 décembre 2025

Hej Rolf,

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi beklagar att roboten inte fungerar som förväntat och att manualen saknades på svenska.

Vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med den svenska manualen och ser över körningen över mattor.

Dålig manual

Dålig manual, vet inte hur mycket vatten som skall gå i.

2 décembre 2025

Hej Anki,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig!

Vi beklagar att manualen upplevdes som otydlig – mängden vatten varierar något beroende på modell, men vanligtvis räcker det med att fylla tanken till cirka två tredjedelar.

Du får gärna kontakta vår kundservice om du önskar hjälp, så guidar vi dig steg för steg.

Allt funkade som förväntat

28 novembre 2025

Hej Jan-Otto

Tack för ditt omdöme!

Härligt att höra att allt fungerade som förväntat – det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av.

Jennifer på RobotRent

Snygg smidig effektiv och ett…

Snygg smidig effektiv och ett tilltalande pris

27 novembre 2025

Hej Åke,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både designen, funktionen och priset – precis så vi vill att det ska kännas.

....

..........

26 novembre 2025

Hej Lasse,

Tack för ditt omdöme!

Vi hoppas du är nöjd med din produkt från oss,

Tveka inte att återkomma vid frågor eller funderingar

Med vänlig hälsning, Jennifer på RobotRent

Den är väldigt noggrann

Den är väldigt noggrann och det är rena och fräscha golv. Skönt att slippa dra runt med en dammsugare där sladden inte räcker till alla rum.

26 novembre 2025

Hej Enid,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du är nöjd och att roboten gör golven riktigt rena! Visst är det skönt att slippa dra runt på en dammsugare där sladden inte räcker till

Jennifer på RobotRent

En savoir plus sur les différents types d'avis.