Butikken i Roskilde
Butikken i Roskilde. Kørte fra Falster for at handle. Fandt et par støvler, som jeg ville købe. Fik at vide de gerne ville have kunden ind i butikken fremfor nethandel, derfor 10% på første par støvler. Jeg kunne dog ikke købe, de støvler, jeg havde valgt, da det var butikkens sidste par:prøvepar. Ved at vente kunne jeg også få helt nyt par fra lageret. Kører så igen fra Falster til Roskilde for at købe de bestilte støvler. De hjemkomne støvler havde så været prøvet på, så forskellig følelse på fødderne. Sikken en ØV-oplevelse. Nu kunne jeg så pludselig købe prøveparret med 10% rabat. De ville så ikke kunne returneres. Prøvede et helt nyhjemkommet par i anden farve. Sad perfekt, desværre ikke den ønskede farve. Jeg var stillet i udsigt helt friske sko fra lageret, som jeg kørte 200km for at købe. Det første besøg var betjeningen så imødekommende. 2. besøg, stemningen helt vendt, og vi følte os så meget til besvær. Stor undren over et mærkeligt forretningskoncept. NEJ TAK til Roccamore, HELLER IKKE deres web-shop. På et tidspunkt i købsforløbet overvejede jeg 2 par. Gik derfra med NUL par og mega dårlig købs oplevelse. Undrede mig over, nogle kunder blev tilbudt champagne- vi gjorde ikke ved nogle af besøgene. Hvilke kriterier mon det kræver?

Réponse de roccamore