Fyra stjärnor ges endast pga kvaliteten inte alltid lever upp till priserna. Men förövrigt, ÄLSKAR Rodebjer! Fantastiska kläder som är unika i sin design och form, trots alla år och olika kollektioner... Voir plus

Kvalitén nu för tiden är under all kritik. Som om inte det vore nog så har man dessutom höjt priserna. Orkar inte reklamera fler plagg nu med defekter, antingen är de defekta redan när de kommer (för... Voir plus

Jag har en kjol som gick sönder innan jag ens hade på mig den. Fick ingen återbetalning. Den skulle tydligen till en skräddare först och jag måste hämta upp den från en skräddare låååååångt bort istäl... Voir plus

Alltid nöjd med mina inköp från Rodebjer. Fin kvalitet och bra passform. Känner mig alltid välklädd och fin i plaggen. Storlekar stämmer bra med måtten som finns i beskrivningen. Kan ibland tycka... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Established in New York City in 2000 by Carin Rodebjer, Rodebjer speaks to the strict hippie. Built at the intersection of Ludlow Street in New York, and a gravel path on the island of Gotland in the Baltic sea, Rodebjer balances the intensity of NYC with the rawness of Gotland – shaping the pragmatic maximalism and eclectic minimalism of Rodebjer. Rodebjer makes clothes for women on the move – made to last and designed to enhance everyday life.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

50 avis

Kläder som passar min kroppstyp (lång)

Kläder som passar min kroppstyp (lång). Enkelt att känna sig välklädd men inte överklädd.
Leveranser och kommunikation med företaget har funkat utmärkt.

Hej Eva! Tack för ditt fina omdöme! Varma hälsningar, Rodebjer

Kvalitativa produkter

Kvalitativa produkter, bra och snabb leverans. Uppskattar alla de produkter jag köpt och hållbarheten är lång.

16 février 2023

Réponse : Rodebjer

Hej Louise! Tack för dina fina ord! Vi är så glada att ha dig som kund! Varma hälsningar, Rodebjer

Snabb leverens och trygg handel

Snabb leverans via DHL och tillförlitlig hemsida. Köpte en klänning från Jobs-kollektionen och den är magiskt fin. Hade dock gärna sett modeller i fler storlekar och längder för att få en uppfattning om passform på ”vanliga” människor

Réponse : Rodebjer

Hej Ida! Tack för din fina recension. Vi är glada att du gillar Jobs-kollektionen, vi har sett fram emot detta samarbete! Tack för att du även tar upp frågan om inklusivitet. Vi på Rodebjer vill främja en kultur av respekt och medvetet mode. Vi är medvetna om att vi har arbete att göra och vi kommer att ta hänsyn till dina tankar inför framtiden. Varma hälsningar, Rodebjer

Väldigt fina kläder

Väldigt fina kläder. Väldigt trevlig och hjälpsam personal i butikerna. Snabb och smidig leverans vid hemskick. De senaste kollektionerna har förändrats i storlek, tidigare storlek M är nu stl L, vilket gör att Rodebjer numer inte är för alla kvinnor.

5 avril 2023

Réponse : Rodebjer

Hej Marie! Stort tack för dina fina ord! Vi uppskattar din feedback gällande våra storlekar. Vi har delat denna input vidare, det är viktigt för oss att storlekarna i vårt sortiment följer standardiserade mått så att man enkelt ska hitta sin rätta storlek när man handlar hos oss! Varma hälsningar, Rodebjer

Våga vara!

Rodebjer vänder sig till kvinnor som vill gå sin egen väg.

Réponse : Rodebjer

Hej Kristina! Tack för din recension! Det är precis det vi vill förmedla! Varma hälsningar, Rodebjer

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Fantastiska kläder. Både design och kavalitet❤️

13 septembre 2022

Hej Amanda! Stort tack för din fina recension! Varma hälsningar, Rodebjer

Genuin och uppriktig butikspersonal

Alltid väldigt fint bemötande i butiken. Som att shoppa med sin bästa vän - du få genuina och uppriktiga råd!

Réponse : Rodebjer

Hej Karolina! Stort tack för dina fina ord, det är precis så vi vill att det ska kännas! Vi är så glada att ha just dig som vår kund! Varma hälsningar, Rodebjer

Vacker design och gedigna materialval

Vacker design och gedigna materialval. Relativt höga priser men ändå inte i jämförelse med vad du får.

Réponse : Rodebjer

Hej Victoria! Tack för din fina recension! Vi är så glada att du tycker om dina produkter! Varma hälsningar, Rodebjer

Rodebjers kläder får mig alltid att…

Rodebjers kläder får mig alltid att känna mig kvinnlig, säker och mycket snygg. Hemsidan är bra, servicen fin även om jag hade uppskattat att se modeller som inte är stl 0-1 hela tiden.

25 novembre 2022

Réponse : Rodebjer

Hej Erica! Tack för dina fina ord! Vi så glada att ha just dig som kund! Vi på Rodebjer är etiskt vaksamma i vårt åtagande att skapa en kultur av respekt och medvetet mode. Vi är medvetna om att vi har arbete att göra inom detta område och vi kommer att ta hänsyn till dina tankar inför framtiden. Varma hälsningar, Rodebjer

Fantastiska kläder

Fantastiska kläder, snabb leverans som förgyller garderoben

3 mars 2023

Hej Margareta! Tack för dina fina ord! Varma hälsningar, Rodebjer

Väldigt hjälpsamma i kundtjänst

Väldigt hjälpsamma i kundtjänst! ✨ Alltid snabb leverans & såklart superfina kläder och kvalitet!

Réponse : Rodebjer

Hej Åsa! Stort tack för dina fina ord! Vi är så glada att ha just dig som vår kund! Varma hälsningar, Rodebjer

Rodebjer - amazing fashion with smooth order/buying experience

Rodebjer is one of my favourite fashion brands with a good mix of stylish cuts and fits together with perfect colour combinations and patterns. The Rodebjer online store always delivers fast and sends you reglar updates on the delivery. Payments and other administrative parts of the order procedures are always quick and easy.

23 février 2023

Hi Matilda! Thank you so much for your kind words! Love, Rodebjer

Rodebjer is one of my all-time favorite…

Rodebjer is one of my all-time favorite brands. I purchase their clothes for both work and play, and always get so many compliments. They are both unique and somehow timeless simultaneously. The shipping to America is faultless and very prompt.

26 mars 2023

Réponse : Rodebjer

Hi Tyke! Thank you so much for this kind review! We are grateful to have you as our customer! Have a wonderful day. Love, Rodebjer

Always great service

Always great service - items arrive quickly and staff respond to questions or issues. Love Rodebjer style and enjoy collecting from each season to build a more interesting wardrobe.

26 mars 2023

Réponse : Rodebjer

Hi Kate! Thank you so much for this kind review! We are grateful to have you as our customer! Have a wonderful day. Love, Rodebjer