Fantastisk behandling af ordre. Trods jeg bestilte på en helligdag, nemlig 2. påskedag, fik jeg senere på dagen besked om, at min pakke var indleveret til forsendelse. Så ENESTE grund til, at jeg ikk... Voir plus
Jeg bestilte et termometer, som jeg modtog lynhurtigt. Desværre var der en lille fejl ved det. Jeg skrev til Rodekassen samme aften og fik hurtigt svar. Allerede dagen efter var et nyt på vej til mig.... Voir plus
Den hurtigste levering ever... Bestilte en powerbank mandag og havde den tirsdag, mindre end et døgn efter :-) Derudover god pris, og alt virker som det skal - topkarakter herfra.
Alt lige efter bogen 👍🏻 - ringede med spørsmål, fik svar og bestilte varen. Kom som aftalt 2 dage efter.. Maskinen virker fortrinlig, og er også TEST VINDER 2024👌🏻
I rodekassen finder du det du mangler til en god pris. Masser af kvalitetsvarer på lager
Nattergalevej 24, 2970, Hørsholm, Danemark
Répond généralement dans un délai d'une semaine
hurtig forsendelse og fine priser, mere kan man sgu ikke forlange
aldrig modtaget varer, firmaet har lovet at rette op
men hører ingen ting

Réponse : Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler
Hurtig ekspedition og alle varer som forventet og leveret uden problemer
Jeg bestilte en vare og der kom en bekræftelse med det samme . Varen leveret på få dage trods julen