Rødovre Centrum Avis 128

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Toilet faciliteter på 2 sal ved terrasse caféen under al kritik Der er forretninger der betaler en formue for at leje sig ind i jeres faciliteter Dette har ikke noget med terrasse caféen at gø... Voir plus

Mit første besøg på stedet - og egentlig kun fordi café Clara på 1.sal havde lukket. Nemt at bestille, men lidt længe om at servere ved bordet, som man kan vælge ved bestillingen. 235kr for to men... Voir plus

Var inde idag i Humør Shoppen med mit barnebarn,datter og veninde Vi kiggede rundt og selvfølgelig som de fleste børn på snart 3 år piller mit barnebarn ved de nederste ting der er legetøj. Vi lagde t... Voir plus

Vi har i dag hentet vores spotdeal til 200 kr. i Centrum fisk, og overordnet var den acceptabel, men men den varmrøgede laksesalat var nærmest uspiselig, fordi den var overssaltet, og de røgede laks... Voir plus

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

128 avis

Jeg er plusmedlem og ser i butikken jeg…

Jeg er plusmedlem og ser i butikken jeg får 25% på gaveæsker. Jeg finder 2 gaveæsker på bordet og går til kassen, men her siger medarbejderen at det er almindelig sortiment og tilbuddet ikke gælder. Jeg spørg en anden medarbejder, da det undrer mig meget, når gaveæskerne ligger på bordet med skiltningen 25%. Hun siger ja, men jeg kan se nu på bonnen at jeg kun har fået 20%. Virkelige ikke kompentence medarbejdere. Nu skal jeg tilbage og returnere begge varer.

22 octobre 2023

Rødovre Bowling center

Rødovre Bowling center - hold jer langt væk fra det sted .
Det minder mest aftalt om et gammelt nedslidt værtshus hvor stanken af en gammel fest møder dig mår du træder ind .
Der er gammelt snavs på vægge , sæder der der trænger til at blive vasket og borde ligeså .
Hvis du bestiller Nachos får du serveret dag gamle nachos / uden ost i en plastik kurv der også trænger til en vask . Alt i alt en super kedelig oplevelse -desværre !

21 octobre 2023

Telia i Rc... DÅRLIG SERVICE....

Telia i Rc.... Meget dårlig service. Ekspedienten var overhovedet ikke interesseret i at sælg en Iphone til os.
Midt i samtalen vendte han ryggen uden at meddele os om han kom tilbage. Da han kom var hans kropsudtryk: Jeg er lige glad med jer. Vi kom med et foreslag om forhandling, han sagde straks nej. Vi gik og kommer ikke tilbage til så DÅRLIG EN SERVICE.

2 octobre 2023

Absolut ikke det pæneste stykke arbejde…

Nano dry Wash. Absolut ikke det pæneste stykke arbejde de har lavet. Min mand kørte bilen ud til den aftalte tid, og måtte vente en hel time på at de gik igang. De skulle kun ordne den indvendig, forruden var stribet, pletter på instrumentbrættet og gulvet var ikke støvsuget ordentligt. Absolut sidste gang vi har været der..

21 septembre 2023

Dårlig behandling

Jeg oplevede at skulle købe en vare, som jeg troede var på udsalg.
Da jeg så går ud af butikken siger ekspedienten. Så må du jo bare lære at læse! Uforskammet behandling og dårlig kundeservice. Jeg sætter ikke mine ben i Babysam igen i Rødovre Centrum.

3 septembre 2023

Da det er umuligt at bedømme viften…

Da det er umuligt at bedømme viften Rødovre på Trustpilot prøver jeg her,jeg havde en oplevelse i deres café at maden var så varm at jeg fik store blærer i munden bagefter og for 65 kr fik man et halvt STK rugbrød og en mikroskopisk fiskefilet.øv

2 juin 2023

Rødovre Bowling center det største svineri, kaos, larm, indelukket og virkelig klamt

Det mest forfærdelig sted og en katastrofe. Hold jer langt væk fra Rødovre Bowling Center!

Fuldstændig beskidt og ulækker overalt i restauranten, det var så klamt. Vi gik igen selvom vi havde planlagt en rund fødselsdag med et selskab. Vi anmelder dem også til fødevarerstyrelsen. Bestik var ikke rent, borde ikke tørret af, snavs og fedt på alle borderne og på ingen måde et hyggeligt eller imødekommende sted.

Vi kommer der aldrig igen. Det var så svinsk og ulækkert alle vejne. Kaos, larm og de kan umuligt havde et hygiejne bevis. Toiletter var ligeledes det største svineri.

Håber stedet lukker og slukker. Rødovre Bowling er kun for dem som synes svineri og kaos er luksus. Føj for et sted!

17 février 2023

Vedr HUGO BOSS i Rødovre Centrum.

Vedr HUGO BOSS i Rødovre Centrum.

Vi køber i sidste uge et par jeans i butikken til sønnen, inden bukserne når at blive taget i brug, finder vi en fejl på dem, hvorfor bukserne returneres! Medarbejderen i butikken har ikke rang til at bytte dem, så han taler med hans chef (Claudia) i telefonen og der loves bagefter hun vil vende retur om mandagen (altså for to dage siden) da jeg stadig intet har hørt, kører jeg i butikken igen i dag. Her mødes jeg i butikken af en yngre kvinde, jeg forklare hende sagen, og ligesom den første har hun ikke rang til noget, hvorfor hun også ringer til Claudia (hun tager dog ikke telefonen). Jeg fortæller jeg er skuffet, og utilfreds over ikke at være blevet kontaktet som lovet! Straks vender hun rundt, og begynder at forklare hvor meget de gør for mig, for jeg kan få byttet bukser, men nu er det pludseligt ikke Claudia men hendes chef der skal godkende (telefonen i butikken ringer) dette er Claudia som egenligt ikke har noget at sige, og de afbryder forbindelsen! Frustreret og lettere irriteret over ikke engang, at kunne få en dato for hvornår sønnens nye bukser bliver ombyttet, bringer jeg hendes påstand om den “FANTASTISKE” service de levere for mig, og hun bliver nu direkte ubehøvlet og siger, nu har jeg ligesom lagt op til, ikke at skulle have service! At en sådan FLAB er ansat i et stort center, i et af verdens store brand er mig en gåde (det samme er min holdning til Claudia som må agere chef). Den elendige og fuldstændigt uacceptable service (eller mangel på samme), vil afgjort få mig til at overveje, om det sidste stykke Hugo Boss tøjstykke er købt af folk i vores husstand!

10 janvier 2023

God stil at Rødovre Centrum siger nej…

God stil at Rødovre Centrum siger nej tak til at lade parkeringsmafiaen tjene millioner på at udskrive bøder for den mindste fejl. I stedet har Rødovre Centrum valgt, at behandle deres kunder langt bedre end de centre mv. som har solgt kundeservice og kundevenlighed til parkeringsfirma til stor skade for kunderne.. Jeg kører gerne lidt ekstra for at handle i Rødovre Centrum fordi jeg kan parkere GRATIS.

9 janvier 2022

Der mangler ladebokse til el-biler

Før sommerferien 2021, skrev jeg en mail til jer omkring manglende ladebokse i jeres P-kælder, der er 3 pladser til Clever-kunder, og 6 pladser til EON kunder, uanset hvilket selskab man har abonnement hos, så er antal ladepladser en skændsel og en hån mod kunder/elbilsejere, i lovede i jeres mailsvar, at i ville udvide kapaciteten efter sommerferien 2021, men det er ikke sket?
I reklamerer med i er Danmarks største shoppingcenter, men ladepladserne følger ikke med den titel, jeg ser frem til i får etableret flere ladepladser hos Clever, da det er der jeg betaler abonnement til pt. 😊👍

29 décembre 2021

Kan det passe at centervagten…

Kan det passe at centervagten ..overrumpler kunder og besøgende i centeret ? Når de er fritaget ( kan være forskellige årsager ) for at ikke bære mundbind . ?? Det dybt foruroligende at være vidne omkring .

22 décembre 2021

Så en person blive overfuset af en vagt…

Så en person blive overfuset af en vagt fordi vedkommende var fritaget for at bruge mundbind.
Sikke noget at vagterne står og skælder folk ud der i forvejen er svage og har behov for ekstra omsorg.
Det er ikke et sted jeg har lyst til at komme mere.

22 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit