Fint og lækkert junior sengetøj fra rokketand 👍 Dog ville det være godt hvis det kunne vaskes på mere end 30 grader.
Lisez les avis des autres
Drengene vil ikke sove med andet ;) Jeres sengetøj er super lækkert i fantastisk kvalitet, fine detaljer og med de fineste print. Endelig en virksomhed der tilbyder de lækreste børne sengetøj med de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig flot og lækkert sengetøj. Har både fået voksen og baby sengetøj og det holder sig flot og blødt efter vask. Selv indpakningen er lækker, en rigtig god gaveide 👍 kæmpe anbefaling
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Rokketand er et dansk mærke, der sætter standarden for smukt og luksuriøst interiør til børnefamilier. Deres sengetøj og gardiner er skabt med kærlighed og omhu, hvor kun de blødeste og mest miljøvenlige materialer anvendes. Med fokus på bæredygtighed og naturlige råmaterialer er hvert eneste produkt fremstillet med hensyn til både børn og planeten. Alle Rokketands produkter er lavet af certificerede materialer, som ikke blot er sikre, men også ekstremt komfortable for de små. Rokketand har en kompromisløs holdning til kvalitet – her prioriteres kun de bedste materialer, der kan modstå hverdagens slid og samtidig føles silkebløde mod huden. Når du vælger Rokketand, vælger du naturlig luksus og en sund, miljøvenlig løsning for dig og din familie. Med Rokketand får du dansk design og kvalitet, der gør en forskel – hver nat og hver dag.
Coordonnées de contact
Farverland 4, 2600, Glostrup, Danemark
- Contact@rokketand.com
- rokketand.com
Det bedste sengetøj jeg nogensinde har…
Det bedste sengetøj jeg nogensinde har haft. Hurtig levering og god service, Rokketand kan klart anbefales!
Har købt det yndigste sengetøj i blød…
Har købt det yndigste sengetøj i blød lækker bomuldssatin… kan ikke vente med at få det lagt på sengen…. hurtig levering.
Hurtig levering og super kvalitet
Hurtig levering og super kvalitet.
Jeg har købt sengetøj og gardiner i hør. Kvaliteten er virkelig i top og alle pengene værd.
Super blødt sengetøj med fine motiver…
Super blødt sengetøj med fine motiver og farver- er meget tilfreds. Efter vask er det stadig mega blødt og lækkert. God kvalitet og syninger af godt håndværk. Er derudover vild med at det også er et dansk firma og at der produceres i EU. Alt i alt: Stor anbefaling herfra!
De lækreste motiver i den fineste kvalitet
Det sødeste sengetøj, jeg har set :-) Med de lækreste motiver og i den fineste kvalitet. Venlig betjening og hurtig levering er bare prikken over i’et :-)
Super hurtig og sød service
Super hurtig og sød service. Lækre varer, hvor man ved der er kræset for detaljerne.
Fungerede hurtigt og nemt
Super sød betjening og skønt og blødt…
Super sød betjening og skønt og blødt sengetøj :)
Fineste indpakning
Den fineste pakke der kom i matchende silkepapir, som passede til det lækreste sengetøjet😍hurtig levering.kan varmt anbefale Rokketand🌸
God kvalitet
Har aldrig hørt om rokketand før, aner ikke engang hvordan jeg havnede på deres hjemmeside! Men endelig fandt jeg noget dansk produceret sengetøj der var mindst ligeså smukt som f.eks konges sløjd. Jeg tog chancen og bestilte et sæt, nu er der bestilt 4 sæt mere så hele familien kan sove i deres sengetøj! Virkelig god kvalitet! Bestemt ikke sidste gang jeg handler det mærke !
Excellent service & quick delivery they…
Excellent service & quick delivery they have high quality, super soft and comfortable bedding. I’m very happy with my purchase.
Fin leveringstid og fin kvalitet.
Det var bare super
Fineste print på sengetøj
Fineste print på sengetøj, god kvalitet og fik en fin suttesnor med i pakken. Vil bestille igen næste gang jeg trænger til nyt sengetøj til drengene.
Hele familien sover med rokketands…
Hele familien sover med rokketands sengetøj. Det er det skønneste bløde stof, og kvaliteten er i top. Når først man har prøvet det vil man ikke sove uden igen.
Kan klart anbefales!

Réponse de Rokketand ApS
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.