Jeg synes det var god mad Jeg købte 2 kebabbowl. Dog yderst yderst sparsomt med dressing! Jeg bestilte over appen. Jeg synes dog det er temmelig ærgerligt at da vi kom for at afhente den, havde de... Voir plus

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

305 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Udemærket

Jeg synes det var god mad
Jeg synes dog det er temmelig ærgerligt at da vi kom for at afhente den, havde de ikke den klar, selvom de havde godkendt ordren. De sagde de ikke havde set den. Der var ikke et øje i restauranten. Det virkede underligt. Dog havde de dem hurtigt klar, og maden var varm.

7 avril 2026

Tørt og kedeligt

Vi købte 1 dürum kebab og 1 dürum kebab menu. Kødet var ekstrem tørt og vi ku næsten ikke få øje på dressingen. Ingen betjening da vi kom ind. Det var i hvertfald ikke pengene værd. Så der kommer ingen anbefaling herfra.

18 avril 2026

Lækker mad og god service

Min mand og jeg spiste der d. 28/3-2026 i Rødekro, maden var både varm og lækker, pomfritterne var sprøde, maden kom hurtigt og personalet var søde :)
Vi kunne slet ikke genkende de dårlige anmeldelser, kan helt sikkert anbefale stedet !

28 mars 2026

Lækkert, saftigt og enormt smagfyldt!!!

Odense!! Hvis man søger et sted hvor kebab er i fokus er dette helt sikkert stedet. Har nu prøvet både deres Durums, Pita og tyrkiske brød. Og Mmm mums for en oplevelse. Det er helt sikkert et sted jeg vil benytte meget fremover. Sjældent at finde et sted med så lækker en smagsoplevelse, smilene og meget imødekommende personale og en skøn atmosfære.

13 mars 2026

Absolut forfærdeligt oplevelse

Absolut forfærdeligt oplevelse. Medarbejderne er fuldstændig ligeglad med din odre. Bestilte et pita brød menu med cola zero. Ik nok med maden var næsten 2 timer forsinket! Så var pitabrødet ødelagt. Pomfritterne og pitabrødet kommer i en samlet pose, og fordi de har har skåret pitabrødet hele vejen rundt var alt indhold røget ud af stanolet og ned i posen. Pomfritterne var tydeligvis opvarmet (mikroovn eller alm. ovn) og prikken over i’et. Fik ikke cola zero. Det simpelhen en joke at de kunne ødelægge HELE min odre

15 février 2026

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos RollnEat i Odense. Maden var frisklavet, velsmagende og af høj kvalitet. Man kunne tydeligt mærke, at der er fokus på gode råvarer og omhu i tilberedningen. Smagen var helt i top, og portionerne var passende og mættende.

Servicen var ligeledes fremragende. Personalet var venligt, smilende og imødekommende, og man følte sig velkommen fra start til slut. Der var en god stemning i restauranten, og det hele virkede rent, organiseret og professionelt.

RollnEat er uden tvivl et sted, jeg vil anbefale til andre, og jeg glæder mig allerede til mit næste besøg.

7 février 2026

Flinke gutter ved skranken

Flinke gutter ved skranken. Jeg havde ikke prøvet tyrkisk brød før, så det valgte jeg, uden dressing, hvilket passede godt til lejligheden, hvor jeg trængte til en mild ret og et ikke for stort måltid. Jeg kommer snart forbi igen.

1 février 2026

Nuggets

Nuggets, chili cheese tops og tenders var som at stikke tungen ud af vinduet på motorvejen i håb om at fange en smag – uden held. Det tyrkiske brød var desværre samme oplevelse.
Ærgerligt, når bygningen i Odense ellers er så flot, at den fortjener langt bedre mad end denne omgang bras.

24 janvier 2026

(RollNEat Slagelse) Jeg var ellers glad…

(RollNEat Slagelse) Jeg var ellers glad for deres hjemmelavede kebab kød som de selv marinerede, men nu er de begyndt at bruge færdige ruller ligesom alle andre kebab steder i Slagelse. Meget skuffende. Så vil man hellere have en burger.

13 janvier 2026

Friskhed

Super hurtig betjening, masser af mad. Og det smagte skønt. Alt var friskt. Og fantastiske Pommes Frites til. Kan varmt anbefalea.

17 janvier 2026