Fra batterikaos til tryghed – tak Nicklas!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Når et forsøg på at være den hjælpsomme bilist går lidt galt… 😅
Jeg havde forsøgt at være den gode medborger og hjælpe en anden bilist med at få gang i deres batteri. Problemet var bare, at jeg nok havde mere gåpåmod end forstand på bilbatterier 😅
Det endte med, at en ring omkring den ene pol ikke var kommet ordentligt på, og oveni det var ledningen til fronten knækket. Så da min egen bil efterfølgende ikke ville starte, kunne fronten heller ikke åbnes, og pludselig var det ikke helt så nemt bare at komme ind til motoren igen.
Jeg var mildest talt ret nervøs, da bilen var på vej ud til Bilhuset Roland Carlsen i Odense S. Jeg ringede og talte med værkfører Nicklas, og han var simpelthen så sød og imødekommende. Han beroligede mig, lovede at de ville kigge på bilen med det samme, og sagde, at han nok skulle holde mig opdateret undervejs – og det gjorde han i den grad.
Det betød virkelig meget, for jeg følte med det samme, at både jeg og min lettere selvforskyldte bilkrise var i gode og trygge hænder 😂
Allerede dagen efter kunne jeg hente bilen igen. De havde fået skilt det nødvendige ad for at komme ind til motoren og fikset problemet, og nu starter og kører bilen præcis, som den skal.
Jeg er virkelig tilfreds med både arbejdet og den behandling, jeg fik. En kæmpe tak til Nicklas, som gjorde en situation, jeg var virkelig nervøs over, til en rigtig god oplevelse.
Jeg tror fremover, at jeg overlader arbejdet med bilbatterier til dem, der rent faktisk ved, hvad de laver 😅
5 store stjerner herfra – og en særlig tak til Nicklas! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️