Vi har fået installeret ladeboks, lavet elinstallation i forbindelse med nyt køkken samt udbedret ulovlige installationer i vores gamle hus. Vi har oplevet et meget professionelt forløb hele veje... Voir plus

Har lige afsluttet el-planen for vores kommende hus. Vi fik en virkelig god vejledning og forslag til løsninger. Søren Jensen har hele vejen igennem været meget imødekommende og forstående for de uta... Voir plus

Vi havde et super godt møde med Søren fra Ros Teknik i Roskilde. Søren var velforberedt, og kom med gode inputs og hjalp os hele vejen igennem. Efter mødet og vores bygge projekt gik i gang, har Søren... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Électricien
  2. Service d'installation électrique

Écrit par l'entreprise

Hos RO´s Teknik, er vi en virksomhed med speciale i elinstallationer. Vi hjælper flere hundrede kunder, hvert år, med at vælge de rigtige løsninger til deres projekter. Vi køre over hele Sjælland, hvor vores montører dagligt besøger flere lokationer. Dette værende alt fra private hjem til virksomheder, der har brug for vores hjælp. RO´s Teknik har endvidere mere end 20 års erfaring med etablering af kvalitetsbeviste elinstallationer i typehuse, via vores mange års samarbejde med nogle af de førende typehus-virksomheder i Danmark. Med vores showroom og erfarende projektteknikere hjælper vi mange kunder igennem deres proces fra teori til praksis, når de skal bygge nyt hus. RO´s Teknik er ejet af Michael Mathiassen og Kim Rasmussen, som sammen har bygget virksomheden op fra bunden, til det den er i dag. Vi beskæftiger i dag cirka 25 medarbejdere, som løfter i samlet flok i dagligdagen. I det daglige køre vores montører ud fra Virksomhedens adresse i Roskilde. Det er her vi har holdt til siden Michael og Kim åbnede op for RO´s Teknik. På samme adresse ligger søsterselskabet RO´s Byg, som beskæftiger sig med totalentrepriser i forbindelse med renoveringsopgaver, navneligt i forbindelse med køkken og bad renoveringer. Alt i alt har RO´s teknik gode forudsætninger for at kunne hjælpe med gode løsninger, til mange forskellige opgaver. Så giv os et kald, eller skriv til os. Og vi vil stå klar til at hjælpe.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Varm anbefaling herfra

I forbindelse med vores nybyggerprojekt med Eurodan-Huse har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med RO’s Teknik i Roskilde og særligt Søren Jensen. Det har været en rigtig god og professionel oplevelse:

Vi har følt os godt vejledt gennem hele processen, og der har været god mulighed for både at stille spørgsmål og få foretaget de nødvendige justeringer undervejs. Det har gjort, at vi har følt os trygge i forløbet og haft tillid til de løsninger, der er blevet valgt.

Samarbejdet har i sidste ende resulteret i en rigtig god løsning til vores kommende nye hus, som vi er meget glade for.

15 mars 2026

Vi har fået installeret ladeboks

Vi har oplevet et meget professionelt forløb hele vejen igennem. Der er tydelig stor erfaring inden for elarbejde og fejlfinding , og opgaverne er blevet løst grundigt og korrekt.
Der har været god kommunikation og alle aftaler er blevet overholdt. Vi har følt os trygge gennem hele processen.
Stor ros til Niklas og hans team.
Kan klart anbefales.

23 février 2026

El plan til nyt hus

Søren Jensen har hele vejen igennem været meget imødekommende og forstående for de utallige ændringer. Vi har følt os meget trygge i processen, og den gode humor har absolut været med til, at forløbet har været så godt.

2 février 2026

Så fik vi lavet el-valg til nyt Eurodan…

Så fik vi lavet el-valg til nyt Eurodan hus hos Ro's Teknik i Roskilde. Ingen slinger i valsen der, Søren var kompetent, behagelig og hjælpsom og vi fik den nødvendige rådgivning til at træffe de rigtige valg. Så glæder vi os bare til at se det færdige resultat.

12 janvier 2026

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Rene fra Ro's Teknik i forbindelse med nybyg via Eurodan Huse. Han bød fra start af ind med smarte løsninger og gode ideer til mit husprojekt.
Samtidigt havde han forståelse for, at mit hus var kommet lidt på slankekur efter hele tilvalgsfasen, så han havde også et rigtig godt blik for økonomien og optimering af hele el-planen. Jeg sætter stor pris på den gode vejledning - og samtidigt var han hurtig til at svare og få alle detaljer på plads.

Ligeledes var Niklas tidligt i forløbet på forkant med stikledningsprojektet, hvor han hurtigt fik søgt gravetilladelse og udført arbejdet på grunden, således at byggeriet kunne starte op som aftalt.

RO's Teknik får indtil nu de varmeste anbefalinger herfra - og jeg har stor tiltro til, at el-arbejdet på det kommende hus følger den høje standard her i den indledende fase - jeg har i hvert fald kun mødt kompetente og venlige medarbejdere!

15 janvier 2026

Ro’s teknik

Søren Mark Jensen har været helt igennem fantastisk, meget lydhør overfor vores ønsker, og samtidig guide os til nogle gode løsninger i vores kommende hjem. Han har været hurtig til at besvære mails, rette til og sende retur. Vi er meget tilfredse.

22 décembre 2025

Troværdig og punktlig

God rådgivning og gennemgang, overholdt alle aftaler. Kom til de lovede tider og prisen indenfor overslaget. Meget tilfreds og positiv

17 décembre 2025

Great Service

I was very happy with the service, the electrician arrived as planned and successfully installed the electric charger in my carport. She did an excellent job, neat and tidy and in a good position and cleaned up afterwards. Would highly recommend this competent team.

15 décembre 2025

Vi har været meget glade for arbejdet…

Vi har været meget glade for arbejdet udført af RO's Teknik. Alt er forløbet efter planen og kommunikationen har været god undervejs, både med kontoret og håndværkerne.
Har brugt dem tidligere, og vil bruge dem igen. Klar anbefaling.

26 novembre 2025

Vi er blevet godt vejledt og fået god…

Vi har fået virkelig god vejledning fra vores elektriker. Han tog sig tid til at forklare de tekniske fagbegreber, så vi faktisk forstod, hvad vi sagde ja eller nej til – og ikke bare nikkede som gallionsfigurer. Det gjorde det meget nemmere at træffe de rigtige beslutninger. Professionelt, pædagogisk og helt ned på jorden.

21 novembre 2025

Tusinde tak til ROs Teknik

Tusinde tak til ROs Teknik for jeres professionelle og service mindede renovering af vores lejlighed. Vi er meget glade for resultatet og kvaliteten af arbejdet.
Vi anbefaler hermed ROs Teknik.

29 août 2025

Professionelt arbejde fra start til slut

Vi fik RO’s Teknik som udførende elektriker på vores nybyggede hus gennem Eurodan, og jeg må bare sige – det har været en virkelig god oplevelse.

Jeg er selv elektriker og elinstallatør, så jeg stiller naturligvis lidt højere krav end gennemsnittet. Men alt blev løst til punkt og prikke, og der er ikke en finger at sætte på det udførende arbejde – alt er lavet ordentligt og lever fuldt op til standarden.

Vi havde Søren Mark som projektleder, og han fortjener stor ros. Han var super professionel, holdt en god og tydelig kommunikation hele vejen, og fulgte hurtigt op, hvis der var spørgsmål eller ændringer.

Selvom forløbet med Eurodan ikke spillede helt, var der ingen slinger fra RO’s Teknik – de leverede varen hele vejen igennem.

Alt i alt en top professionel oplevelse – jeg kan varmt anbefale RO’s Teknik og især Søren Mark.

16 septembre 2025

Fin service

God kommunikation og meget fin service i forbindelse med fejlsøgning og efterfølgende udskiftning af eltavle.

20 octobre 2025