Verkeerde adres door gegeven aan…
Verkeerde adres door gegeven aan vervoerder DHL. Geen produkt geen geld . Je moet het zelf ophalen bij het verkeerde adres . Waardeloze klantenservice. Is hun fout
Aucune trace de demande d’avis
De dag na bestelling ontvang ik track&trace van verzending.Na 6 dagen geduldig wachten geef ik aan niks ontvangen.Volgende dag reactie.Onderzoek bij DHL gestart,product nogmaals verzonden en die ontvang ik de volgende dag.
Twee week later bezorgd DHL zoek geraakte pakketje.
Op de vraag zal ik die retour zenden is het antwoord “ het is bijna Sinterklaas”
Beste service denkbaar
Zeer teleurstellende ervaring met Ros Trading,
Onlangs heb ik meerdere bestellingen geplaatst bij Ros Trading, doch de werkelijkheid bleek de door hen gepretendeerde kwaliteit geenszins te weerspiegelen. Dit noopte mij tot het plaatsen van herhaalaankopen en het retourneren van diverse producten, hetgeen onnodige verzendkosten en tijdverlies tot gevolg had.
Conform hun eigen algemene voorwaarden behoren de retourkosten per bestelling door Ros Trading te worden gedragen, zijnde € 6,50 per afzonderlijke zending. In mijn geval betrof dit twee retourzendingen, derhalve een totaalbedrag van € 13,00. Ondanks het correct indienen van het retourformulier bleef enige reactie uit. Vervolgens heb ik herhaaldelijk per e-mail en telefonisch contact gezocht (waarbij ik negenmaal heb gebeld en slechts driemaal iemand te woord kreeg). Steeds werd mij mondeling toegezegd dat het bedrag zou worden teruggestort, doch dit bleef uit.
Na intensieve aandrang middels herhaald bellen en mailen ontving ik uiteindelijk slechts een gedeeltelijke terugbetaling, terwijl de verschuldigde retourkosten – conform hun eigen voorwaarden – nog immer niet zijn vergoed. Het openstaande bedrag van € 13,00 weigert men uit te keren.
Deze gang van zaken getuigt van een uiterst onprofessionele en oneerlijke handelswijze. De combinatie van gebrekkige communicatie, het niet nakomen van contractuele verplichtingen en het structureel traineren van een rechtmatige terugbetaling maakt dat ik dit bedrijf als volstrekt onbetrouwbaar ervaar.
Mijn dringende advies: wees gewaarschuwd en koop hier niets. Dit zijn geen serieuze handelaren, maar onbetrouwbare verkopers die hun eigen voorwaarden niet naleven!!!!!
Dikke tien voor dit bedrijf hele mooie kentekenplaathouder gekocht van hele goede kwaliteit en heel mooi afgewerkt voor een nette prijs. Zou zeker hier weer bestellen als ik een plaathouder nodig heb in de toekomst . Alleen levering duurde wat langer maar dit hadden ze netjes op de website aangegeven. 10/10
Geleverd volgens de afgesproken termijn van 8 dagen,
materiaal van prima kwaliteit, enkel opletten met bijbestellen van bevestigingsvijzen + gekleurde kapjes.
had er 1 besteld met gedachte dat het een setje was maar bestelling is wel degelijk per stuk (1 vijs+1 kapje).
En savoir plus sur les différents types d'avis.