À propos de l'entreprise

3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Magasin de vêtements pour hommes
  5. Magasin de vêtements pour femmes
  6. Magasin de vêtements pour jeunes

Informations provenant de diverses sources externes

Rows er en dansk webshop, som sælger lækkert og moderigtigt tøj til teens og unge. Hos os finder du fedt tøj til drenge og piger fra et væld af fede mærker som, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mads Nørgaard, Petit Sofie Schnoor, Hummel, Levis, LMTD, The New, Costbart, SuiAva mm. Du får det nyeste teens tøj i sæsonens trends, fede farver, cool prints og top lækre kvaliteter. Alle vores styles er særligt udvalgte, hvilket giver dig den bedste mulighed for at sammensætte en helt unik garderobe. Vores hjerte banker for personlig service, en nem og overskuelig købsoplevelse, de fedeste brands og ikke mindst har vi en kæmpe passion for mode til teens og unge ❤︎

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ikke handlet hos Rows før

Jeg har ikke handlet hos Rows før, men det er bestemt ikke sidste gang .

Alt var perfekt, skjorten passede ikke i str, men der var udførlig beskrivelse af returnering og information hele vejen.

Profesionel , perfekt betjening - lige til UG

19 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin vest som levede…

Hurtig levering og fin vest som levede op til forventningen endda på tilbud.
Jeg kommer helt sikkert igen :)

4 avril 2022

Kære Cathrine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og din søde støtte til vores lille virksomhed. Vi er super glade og taknemlige for du tog dig tid til at rose os, TAK ❤︎
Kh. Charlotte Rows

Noté 5 sur 5 étoiles

Supergod og hurtig levering!

15 mars 2022

Kære Caroline,
Kæmpe tak for din fine anmeldelse og din søde støtte til vores lille virksomhed. Vi er super glade og taknemlige for du tog dig tid til at rose os :-)

Perfekt handel

Perfekt handel.

Lynhurtig levering. Gode priser. Og fint kort med hilsen.

Alt i alt en super købsoplevelse 🤩🙌

2 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Her handler vi helt sikkert igen

Så fin en side, med godt udvalg.
Jeg er kæmpe fan af håndskrevne hilsner, så bliv endelig ved med det.
Det har været en rigtig god oplevelse, at handle hos rows.dk. Her handler vi helt sikkert igen i fremtiden!

3 février 2021

Kære Michelle
Tusind tak for din fine anmeldelse og din søde støtte til vores lille virksomhed. Vi er så glade og meget taknemlige for du tog dig tid til at rose os // KÆMPE TAK :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig effektiv levering g og fine…

Dejlig effektiv levering g og fine produkter til en god pris

30 janvier 2021

Réponse de Rows

Kære Johanne, Tusind tak for din fine anmeldelse og din søde støtte til vores lille virksomhed, som vi er meget glade og taknemlige for // KÆMPE TAK :-)

Bedste butik på nettet.

Jeg har nu handlet ved Rows af flere omgange, og jeg er så imponeret af oplevelsen hver gang. Hjemmesiden er fyldt med lækre varer (som man skal bruge meget af når man har pseudo trillinger i tweens årene :)), og ved køb kommer der hurtigt en email bekræftelse. De bestilte varer er altid leveret få dage efter, fint pakket ind og ofte med en lille personlig note i posen. Rows formår virkeligt at skabe en personlig kundeoplevelse hver eneste gang, og jeg glæder mig allerede til at se hvad jeg finder næste gang :) Mine varmeste anbefalinger sendes jeres vej!

14 janvier 2021

Réponse de Rows

Kære Gitte, Kæmpe tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi er super glade og taknemlig for.
TAK for at støtte vores lille virksomhed, det betyder alt :-)

God oplevelse

Fandt nemt hvad jeg søgte og fik det hurtig leveret.
Anbefaling herfra!

3 novembre 2020

Hej Sten,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi super taknemlige og glade for, KÆMPE TAK :-)

Rigtig fin butik

Rigtig fin butik. Meget tilfreds med mit køb og god kommunikation med butikken. Kan kun anbefale den.

13 septembre 2020

Réponse de Rows

Hej Camilla, Tusind tak for din søde anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os :-)
Dejlig dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig flot service og lækkert tøj
Bestilte lørdag eftermiddag og fik allerede pakken tirsdag👍🏻
Super flot kvalitet og der var endda en lille ekstra gave vedlagt.
Kan helt klart anbefale at handle her☺️

21 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste hjemmeside med tøj til unge!

Virkelig god hjemmeside! Nem og overskuelig, stort udvalg til både drenge og piger, hurtig levering med personlig hilsen og generelt bare god kundeservice. Fantastisk med en side, der udelukkende fokuserer på de unge.

13 avril 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus