In de live op tiktok vragen gesteld over de maat. Pak zou passen met mijn lengte. Bleek niet het geval. Pak retour gestuurd. Geen reactie ontvangen, geen geld terug ontvangen en geen reactie op de tw... Voir plus
Goede service, lieve meiden en proberen altijd naar oplossingen te zoeken om de klant tevreden te houden. Goede kwaliteit kleding en snelle verzending. Zeker een aanrader om is een kijken te nemen op... Voir plus
Super bedrijf! Meiden steken enorm veel tijd en energie in hun bedrijf. Altijd leuke TikTok live’s met vaak leuke acties. Als er iets is staan ze voor je klaar en hebben ze altijd ideeën om er sa... Voir plus
Wat een top bedrijf! Het bedrijf is altijd enthousiast, goeie kwaliteit kwa kleding en op TikTok zijn de meiden altijd spontaan. Vaak zijn er ook acties waar je aan mee kan doen. De klantenservic... Voir plus
Hele leuke website
Hele leuke website! Heeft leuke kleding! Personeel is doet ook erg hun best om kleding om voorraad aan te vullen!
Super goede en leuke webshop
Super goede en leuke webshop, snelle levering en een leuke eigenaresse. De kwaliteit van de kleding is top en niks op aan te merken, er word snel beantwoord op e-mails. Goede klanten service, ga hier zeker vaker bestellen. Zeker een aanrader!
Zeker een aanrader
Super leuke webshop. Leuke kleding/sieraden acties. Kleding is van goede kwaliteit. Eigenaar reageert snel op de mails/berichten. Verzending is ook volgens afspraak de dag erna.
Zeker een aanrader ROXIES!!
Fijne hulp goeie kwaliteit kleding
Fijne hulp goeie kwaliteit kleding
Zeker een aanrader
Goed bedrijf
Goed bedrijf, mooie kleding. Laatst iets geretourneerd kreeg meteen antwoord. Vriendelijke meiden
Geldklopperij
Geldklopperij. Geen reacties op e-mails. Slechte kwaliteit producten.
Koop nooit bij deze geldtrekkerij
Koop nooit bij deze geldtrekkerij! Bestelling binnen gekregen en er zat helaas niks bij. Bestelling op tijd op de post gedaan voor retour. Nu claimt Roxies dat de bestelling te laat is binnen gekomen. Nu moet ik, terwijl Roxies de bestelling heeft terug gekregen, alsnog de volle prijs voor de kleren betalen terwijl ik niks meer heb van de kleding. Om ze te krijgen moet ik ook nog eens de verzendkosten naar mij toe betalen. Geen enkel respect en meelevendheid tegenover de mede mens. Dit kwam gepaard met mails die een dreigende toon hadden. Koop niet hier!