1. Service d'esthétique automobile

Écrit par l'entreprise

RS CAR CARE leverer det ypperste inden for professionel lakkorrektion og beskyttelse af din bil. Vi har speciale i lakbeskyttelse via en kombination af transparant lakbeskyttelses folie – stenslagsfolie (PPF) og keramisk coating overfladebehandling. Vi stiller garanti for kvalitet, holdbarhed og perfektion, og du kan forvente kundeservice og professionel behandling af både dig og din bil. Enhver bil behandles individuelt. Vi rådgiver om, hvilke behandlinger der er de bedste valg til bilen,og vi vælger omhyggeligt passende produkter, under hensyntagen til mange tekniske og praktiske aspekter. Vi stræber efter, at enhver bil, som overdrages til os, bliver korrekt beskyttet, og afleveret flottere, end da den var ny. Anvendelse af ny teknologi og de bedste produkter giver et utroligt slutresultat. Vi garanterer, at du ved at efterlade din bil hos os, opnår en effekt, som ikke bare tilfredsstiller, men som overrasker selv den mest krævende passionat af autodetailing i Danmark.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 avis

Flot og veludført arbejde af høj…

Flot og veludført arbejde af høj kvalitet. Troværdig samarbejdspartner - holder indgåede aftaler - ingen overraskelser.
Fik udført reparation af stenslagsskader på motorhjelm og derefter montering af PPF på hele fronten.

4 avril 2025

Perfektion i enhver detalje

Perfektion i enhver detalje. Jeg er super tilfreds med den keramiske coating + PPF, som jeg har fået udført på min sprit nye Tesla.
Rafal er super venlig og yder en service udover det man kan forvente. Så kan man mærke at Rafal brænder for sit fag og leverer et perfekt resultat.

30 novembre 2023

Great experience

Finally I bought my dream car and I wanted to protect the paint the best possible. I have chosen PPF method. I decided to trust RS CAR CARE and I wasn't disappointed. I’ve recently wrapped my car and I have to admit, it was a great idea. Results are amazing! I’m a perfectionist so I wanted everything to be perfect. They really took care of all the details. My paint looks even better now than before PPF. By the way, customer service was on the highest level. Rafal has explained everything about the whole PPF process and he was keeping me updated for the whole time. This was a great experience, I could feel it was premium.

27 octobre 2023

Amazing service!!

Amazing service!!! I can only recommend RS Car Care, am fully satisfied with both the result and service during the process. Keep it up Rafal!

17 octobre 2023

Perfekt arbejde

Perfekt arbejde, imponerende resultat og super service Rafal er meget venlig og imødekomende.. jeg kan kun varmt anbefale …

1 juin 2023