Fantastisk service og den nemmeste måde at få hjulskiftene klaret rettidigt uden at spilde din egen tid. Tidsbestilling er simpelt og effektivt. Jeg valgte at tage en hjemmearbejdsdag, og så dukkede R... Voir plus

Lisez les avis des autres
Altid en fornøjelse at få besøg af rubberduck har man aftalt at de skal komme kommer de til den tid og selve dækskiftet sker altid med et smil hurtigt og effektivt 😊
Som kunde hos Rubberduck oplever jeg et team, der altid er meget servicemindet, fleksibelt og troværdigt i deres tilgang. De er gode til at forstå behovet og levere løsninger, der fungerer i praks... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de pneus
- Accessoires pour voitures
- Mécanicien
- Magasin de pneumatiques d'occasion
- Prestataire spécialisé dans l'équilibrage des roues
- Magasin de roues
Écrit par l'entreprise
Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.
Coordonnées de contact
Jernholmen 56, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danemark
- kontakt@rubberduck.dk
- rubberduck.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Rubberduck
God til at svare på mails
God til at svare på mails. Nem og bekvemt med montering på hjemmeadressen. Jeg vil bestemt anvende Rubberduck igen

Rigtig god service
Rigtig god service, nemt at booke, altid kommer til tiden. Jeg kan virkelig anbefale!

Réponse : Rubberduck
God service og rimelige priser.
God service og rimelige priser.
Kom til tiden og udførte en kompetent stykke arbejde :-)

Réponse : Rubberduck
Langsommelig behandling betyder manglende dækskifte til tiden
Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio oktober for at kunne være sikker på at få skiftet dæk til tiden. Der var dog lidt langsommelig behandling fra deres side hvilket betød at jeg til at starte med så først kunne få en tid i december. Efter en ret sur mail fra min side, er det dog nu løst på glimrende vis af Mathias fra Rubberduck.

Ændrer booking uden accept
Vi har dækaftale hos Rubberduck til begge vores biler. Jeg havde bestilt tid til dækskifte på den ene bil en tirsdag og den anden bil om onsdagen. Fredag eftermiddag fik jeg pludselig en mail om, at de havde flyttet min booking, så begge biler fik skiftet dæk samtidig. De spurgte ikke først - de gjorde det bare imod min vilje og uden min accept. Jeg ringede ind med det samme og bad dem ændre min booking tilbage. De lovede at gøre det med det samme, men der skete intet. Mandag modtog jeg så endelig en ny mail om, at de havde rettet tiderne tilbage - men de havde byttet rundt på bilerne! Så nu var begge biler booket på forkerte dage.
Min mand og jeg har en bil hver, og vi har meget forskellige jobs, så vores biler er også meget forskellige (fx ift bagagerumsplads, jydekrog, plads til børne-autostole osv). Det er derfor ikke muligt for os bare at bytte bil. Og fordi Rubberduck ændrede vores bookinger i sidste øjeblik, var vi pludselig nødt til at aflyse kundemøder og omstrukturere vores arbejdsdage for at kunne være hjemme på de nye tidspunkter, som Rubberduck havde booket forkert. Det var ikke muligt bare at booke nye tider, da der var over en måneds ventetid.
Efter al dette besvær dukkede Rubberduck op tirsdag - men med forkerte dæk!! Nu havde vi brugt så meget tid og energi på at rette deres fejl og tilpasse os deres forkerte ombooking, og så kunne de ikke engang skifte dækkene alligevel. Jeg var mildest talt vred.
Og så tænker I sikkert: Hvad fik vi så i kompensation for deres adskillige fejl? Ingenting.
Desuden synes jeg, at det er en anelse flabet at ombooke mine tider, så de ligger samtidig, når jeg nu betaler fuld pris for to seperate dækaftaler. Jeg har spurgt, om man kunne få rabat for at booke dækskifte på begge biler samtidig, fordi det jo unægteligt er nemmere og billigere for Rubberduck, hvis de kun skal køre ud til os én gang i stedet for to - men jeg fik bare et klart nej.
Delivered as expected.
They came as per schedule. Kept me informed of prior to the visit. The guy who came was friendly and experienced.

Réponse : Rubberduck
Fremragende service fra start til slut!
Servicen var simpelthen i top! De kom præcis til tiden og ringede endda inden for at bekræfte. Selvom vejret ikke var med os, mødte de op med godt humør og et smil på læben. Professionelle, venlige og pålidelige – jeg kan kun varmt anbefale Rubberduck!
RE: Vinterdæk skift på en Tesla 3 Highland.

NEMT BARE NEMT
Nemt, hurtigt, venligt og bekvemt.
Det kan ikke være nemmere.

Perfekt med leasing bil
Andet år jeg bruger dem og det har fungeret perfekt med en 1 års leasing bil istedet for at skulle købe egne dæk - super nemt at bestille og service i top!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.