Vi bestilte logo fra Ruselogo.no, og vi er strålende fornøyd! Vår kontaktperson, Julia, var veldig hyggelig og ga oss tett oppfølging i prosessen. De tok hensyn til våre ønsker og ideer, og kom med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi bruke russelogo som vår logodesigner og er storfornøyde! Utrolig bra kommunikasjon, raske svar, rask logo og billig! Vi satt utrolig stor pris på samarbeidet og logoen ser ekstremt profesjonell ut... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gruppa vår ville ha en fet logo, og vi fikk skisse veldig fort. Dette er et profesjonelt firma med veldig god kundetjeneste og erfaring. Jeg anbefaler Russelogo.no til alle andre! Og både jeg og grupp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er veldig fornøyd med russelogo. Hadde en konstant åpen kontakt, og ble alltid innformert når det var nødvendig. Ingen spørsmål var for dumme. Leveransen var også slik vi så for oss.Vil du ha de be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er Norges største leverandør av premium russelogo! Håndtegnet russelogo for deg som vil ha en unik logo uten å betale for mye. - Bestill i dag og få første utkast innen 2-3 dager - 100% unikt russelogo design - Ingen forskuddsbetaling
Akershustranda 15, skur 35, 0150, Oslo, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg synes at samarbeidet hos dere har funket helt supert! Vi hadde en god dialog med dere som hjalp oss til å få akkurat den logoen vi hadde lyst på! Anbefaler alle å bruke denne tjenesten.

Réponse de Russelogo.no
Veldig fornøyd med hvordan de arbeider. Godt produkt. Her får du garantert en fet logo!!

Réponse de Russelogo.no
Veldig fornøyd med samarbeidet. Me har blitt godt tatt i mot, og blitt hjelpt med det me har trengt hjelp til. Dåke har tatt imot tilbakemeldingane våre og me er stor fornøyd med samarbeidet!

Réponse de Russelogo.no
Veldig bra logo og rask levering. God kundeservice og raske svar

Réponse de Russelogo.no
Superrask respons, god kommunikasjon og helmax produkt! Funket fett for oss som ville mekke russegruppe i siste liten og samtidig få alt klart i tide til russetida!

Raske svar!
Min gruppe kom sent i gang og var avhengig av raskt logodesign. Russelogo svarte rakst og første skisse etter 2 dager.
Vi kom med ideer og designerne gjorde det perfekt.
Prisen er noe dyrere enn andre leverandører, men verdt pengene og vel så det. Profesjonelle folk.

Réponse de Russelogo.no
Veldig hyggelig og profesjonell service! Laget heftig logo på veldig kort tidsperiode.

Réponse de Russelogo.no
Veldig bra logo, go og fleksibel service.
Eneste som trekker ned er veldig lang leverings tid. Vi ventet i over 2 uker på ferdig produkt.

Réponse de Russelogo.no
Ekstremt service innstilt! Hører på våre ønsker å endrer det vi ønsker å endre. God kvalitet på logoen.

Réponse de Russelogo.no
utrolig flinke på det de gjør! De endrer og fikser alt helt til dere er 100% fornøyde. Det tar heller ikke veldig lang tid før nye utkast er klare;) Kjempe fornøyd;)

Réponse de Russelogo.no
Vi er UTROLIG fornøyde! Vi hadde et fantastisk samarbeid, og det gikk ikke lang tid mellom hver gang vi fikk en ny skisse! Vil virkelig anbefale dere videre!

Réponse de Russelogo.no
Ble fornøyd med logo, og designer tok med det vi ville ha med og bygget godt på det. Vi likte ikke deler av første skisse og da var det ingen problem å endre det slik vi ville ha den.

Réponse de Russelogo.no
Bestilte russelogo i Januar og ble superfornøyd!! De er raske, proffe og gjør det lille ekstra for at alle i gruppa blir fornøyd :D Tusen takk for kjempefin logo! Anbefales<3

Réponse de Russelogo.no
Var ikke fornøyd med logo, til tross for at det var grundig detaljert hvordan vi ville ha det. Endte opp med at vi så oss nødt til å endre tema for dette. Dette måtte vi da betale 1450kr ekstra for, og fikk beskjed om at dette ikke gikk på garantien.
Da lurer jeg på hvorfor dere skriver at dere har garanti, når den ikke er mulig å bruke.

Réponse de Russelogo.no
Veldig fornøyd med godt resultat på kort leveringstid.

Réponse de Russelogo.no
Dette var en enkel og ryddig samarbeidspartner som oppnådde garantiene deres

Réponse de Russelogo.no
Russelogo har gitt utrolig bra service, og et enda bedre sluttresultat!