Rvactief Avis

4,8

We started a little later with De Alleskunner because not everyone arrived on time, but that wasn’t a problem. Yvar created a relaxed atmosphere. The guests (most of whom spoke English) really enjoy... Voir plus

Ontzettend leuk spel door het mooie Ootmarsum, heel interactief en leuke weetjes ook. De alleskunner was ook heel leuk verzorgd en Lotte was een mooie bundle of joy. We hebben flink gelachen en een pr... Voir plus

Donderdag 17 april met ons schoolteam cityhunt Oldenzaal gespeeld via RV Actief. Een leuk actief spel waarin verschillende opdrachten en puzzels gespeeld moeten worden terwijl je wordt gezocht door d... Voir plus

Met ons Team, plus partners en kinderen De Alleskunner gespeeld o.l.v. Gijs en Julian. De opdrachten worden afwisselend in teams of individueel uitgevoerd, waardoor je steeds met en tegen anderen spee... Voir plus

1. Centre récréatif
  2. Agence de tourisme sportif
  3. Centre d'escape game
  4. Organisateur d'activités en plein air
  5. Organisateur d'événements
  6. Société d'événementiel

RV Actief is uw partner op het gebied van groepsactiviteiten, arrangementen, bedrijfsfeesten, teamuitjes, dagtrips en compleet verzorgde reizen in binnen en buitenland. Al ruim 10 jaar verzorgen wij naast onze standaard activiteiten en arrangementen, ook op maat gemaakte arrangementen, afgestemd op de wensen van de klant. Wij ontzorgen onze klanten door de complete voorbereiding en organisatie van uw evenement over te nemen. Hierdoor kunt u 100% genieten. Wij zijn de niet locatie gebonden activiteiten en reisorganisaties in Twente. Wij zijn gespecialiseerd in groepsactiviteiten, dagtrips en bedrijfs- en Sportreizen. Groepen van 8 tot 200 personen zijn bij ons aan het juiste adres voor een dagje weg of meerdaagse naar Twente, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, West Duitsland (Ruhrgebied), België en Valencia. RV Actief, gezellig eropuit!

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Voor de race fanaat!

Mooie simulator setup om de ervaring van een f1 coureur na te bootsen! Daarnaast is er een vriendelijke sfeer, en een gevulde koelkast beschikbaar voor de dorst!

15 mai 2024

Réponse de Rvactief

Mooi om te lezen Hielke dat je zo enthousiast bent! Graag tot ziens!

Racepark Twente

Racepark Twente. Leuke middag gehad met collega's. Een aanrader!

15 mars 2024

Réponse de Rvactief

Dank voor jouw aanbeveling Marlin!

Perfect georganiseerd!

Perfect georganiseerde activiteit met enthousiaste begeleiders

14 janvier 2024

Réponse de Rvactief

Dag Rainier, dank voor jouw leuke review! We hebben het met plezier voor jullie georganiseerd!

Alleskunner met familie

Was zeer leuk en gezellig. We hadden de alleskunner variant, waarbij je zelf dingen vanuit huis moest toevoegen, gehuurd. De handleiding was duidelijk en iedereen vond de spellen leuk. Geslaagde dag.

26 décembre 2023

Réponse de Rvactief

Hoi Jeffrey, dank voor jouw review. Leuk om te lezen dat jullie een geslaagde dag hebben gehad met onze Alleskunner!

Genoten van een fantastisch avondje…

Genoten van een fantastisch avondje ‘alleskunner’ met vrienden , super draaiboek en top geregeld !

7 décembre 2023

Réponse de Rvactief

Hej Anne, dank voor jouw leuke review en leuk om te lezen dat jullie een fantastische avond beleefd hebben!

Unforgettable trips

When we are ready for a special trip, we always ask RV Actief to advise us on this. After we have made a choice, RV Actief will work for us and see which experience suits us best. From the moment you leave until you return home, there is always someone from RV to assist you. This is a more than welcome service, especially in countries where we are not familiar with the culture. we can then freely enjoy what we came for. the next trip is already planned. Next year RedBull Ring in Austria. It will still take a long time before that happens, but we already know in detail where we will be staying. Delicious. RV Active, thank you!!!

1 juin 2023

Kameradendag

Een leuk uitje gehad met mijn kameradengroep. De dag zat goed in elkaar en de communicatie was top. Een aanrader voor andere vriendengroepen!

18 novembre 2023

Super geregeld

Super geregeld. Presentator had enthousiaster gemogen maar contact vooraf en achteraf is super.

29 octobre 2023

Réponse de Rvactief

Hoi Suzanne, dank voor jouw review en opbouwende kritiek! We zijn er direct mee aan de slag gegaan!

Contact verliep gemakkelijk

Contact verliep gemakkelijk. alles was prima geregeld.

3 novembre 2023

Réponse de Rvactief

Dank voor jouw review Nick. Niet moeilijker maken dan het is. Directe communicatie en aandacht voor de klant zijn onze kernwaarden

F1 Oostenrijk perfect geregeld door RV

F1 Oostenrijk perfect geregeld door RV! Top plekken bij het circuit en op de nabij gelegen camping. Duidelijke communicatie vooraf en tijdens het weekend. Persoonlijk contact bij vragen en alles voor een vaste en goede prijs. Volgend jaar weer!

24 juillet 2023

Réponse de Rvactief

Super om te lezen Rens! Tot komend jaar in Oostenrijk!

Alleskunner

De activiteiten was goed georganiseerd, het personeel was zeer vriendelijk en het was een gezellig personeelsfeest.

4 novembre 2023

Réponse de Rvactief

Dag Twan, dank voor jouw review. Vriendelijk en professioneel personeel is de basis! 💪

Goed en professioneel georganiseerd

Goed en professioneel georganiseerd. Luistert goed naar je wensen

23 septembre 2023

Réponse de Rvactief

Dag K, mooi om te lezen dat jullie ervaren hebben waar wij naar streven; klant wens vertalen in een onvergetelijke ervaring

Nachtje weg met collega's

Samen met collega's een nachtje weg geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij lekker konden genieten. Zeker aan te raden!

4 novembre 2023

Réponse de Rvactief

Dank voor jouw complimenten Mart! Fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben

Leuk familie uitje gehad met elkaar

Leuk familie uitje gehad met elkaar! Snelle reacties en communicatie vanuit de organisatie. De escape game zelf ging wel wat snel en was eerder klaar dan verwacht.

22 octobre 2023

Réponse de Rvactief

Jullie waren dan ook extreem snel! 2e tijd ooit. Ik daag jou graag uit om onze City Challenge in Ootmarsum te spelen😉!
Maar mooi dat wij deze bijdrage aan jullie familieuitje mochten leveren