RvspaleisAvis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestel al best lang bij RVSPaleis. Altijd was de levering snel en compleet. Ik ben een boot aan het restaureren. Ga zelfs nooit meer ergens anders zoeken, is meestal niet goedkoper of sneller leverb... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestel met enige regelmaat, tot volle tevredenheid. Ditmaal kabels met gelast eindstuk -terminal - Binnen drie dagen in huis, da's op zich al snel, was echter vergeten verloopstukjes te bestellen. Om... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met mijn bestelling. Heel overzichtelijke en duidelijke site. Een goede omschrijving van de producten maar ook een goede omschrijving van hoe te meten. Mijn bestelling kon via de brieven... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne tent, groot assortiment. Boutjes en moertjes bestellen precies zoals je wilt en precies de hoeveelheid die je wilt. Geen concessies nodig, niet nodig om dan maar net zo veel geld bij de bouwm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Quincaillerie

Informations provenant de diverses sources externes

RVS Paleis, uw lpartner voor RVS-Inox bevestigingsmateriaal(alle soorten schroeven in rvs) en watersportartikelen in roestvrijstaal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

RVSpaleis heeft zijn naam niet…

RVSpaleis heeft zijn naam niet gestolen. Een weelde aan keuze. Tal van verbindingsmiddelen waar ik zelfs het bestaan niet kon van bevroeden. Een technische taalschat wacht je op een makkelijk leesbare site. In heel veel maten, en twee RVS kwaliteiten. Top of the bill voor mij : je kan er ook hele kleine hoeveelheden van kopen en die komen netjes verpakt toe, zo snel als de pakketdienst kan lopen.

13 juillet 2023

Groot aanbod, snel verstuurd

Voor de montage van zonnepanelen was ik op zoek naar specifieke bouten van hoge kwaliteit. Bij RVS Paleis is het aanbod enorm, je vind daar altijd wat je zoekt. Prima en snel verstuurd. Al meerdere bestellingen gedaan. Voor dit soort montagespul zal ik bij RVS Paleis blijven bestellen.

16 septembre 2023

Topbedrijf.!!

Topbedrijf.!!
Al meerdere malen rvs boutjes en moertjes besteld.
Altijd goede kwaliteit, en supersnelle verzending.
Bedankt maar weer!!

3 août 2023

Top (web) winkel!

De reviews hier kan ik alleen maar beamen, deze mensen hebben hun zaak zeer prima op orde, ga zo door!

21 juillet 2023

I am thrilled with RVSpalais

In the past I had to make bad experiences with similar online stores. I am thrilled with RVSpalais. The website is functional, the products are of high quality and the delivery is super fast. I can highly recommend this online store.

9 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Top producten met een super service

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, de snelheid van de levering en de klantenservice. In mijn geval ontbrak er in de eerste zending een doosje, gewoon een menselijke vergissing. Toen ik daarover belde (zonder antwoordapparaat of moeilijke menu's waarin de keuze-optie voor het werkelijke probleem ontbreekt 🙂 🙂 🙂) ben ik zeer vriendelijk, deskundig en adequaat geholpen.

16 décembre 2022

Super bedrijf

Super bedrijf, as borgringen besteld en na een half uur een mailtje dat ze klaar lagen voor af te halen, top!

25 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een boot en werk me dood :-)

Ik heb een boot en werk me dood :-)

Daarbij heb ik veel RVS nodig en dat bestel ik nu al een aantal jaren bij RVS paleis. Alles wat ik tot nu toe bestelde kwam netjes ingepakt binnen één, hoogstens twee dagen binnen.

Ik beschouw me nu al een poos als vaste klant en ben zeer tevreden.

18 février 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed, maar let op de verzendmethode

Het zal ongetwijfeld goed zijn, maar ik moet toch zeggen pas wel op met brievenbuspakketjes.

Mijn pakket is afgelopen maandag verzonden en werd dinsdag zichtbaar in de PostNL app. Ik ging er dus vanuit dat deze netjes onderweg was en heb vrijdag vrij genomen zodat ik mijn zonnepanelen kon gaan installeren (daar had ik deze moeren voor nodig).

Intussen is het zaterdag en mijn pakketje is nergens te bekennen, de overige post in dezelfde app werd wel op dezelfde dag bezorgd.

Niets ten nadele van dit bedrijf, maar als je enige garantie wil hebben van levering (en op tijd) kies dan wel voor pakketpost en niet voor een brievenbuspakket, ook al zijn het maar kleine onderdelen. Ik had juist voor brievenbus gekozen omdat ik overdag niet thuis ben.

Update 1-2-2022: Intussen heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb zojuist een mail gestuurd naar het bedrijf. Ik hoop dat dit vlot opgelost gaat worden. Afgelopen weekend had ik een klus waar ik de onderdelen voor nodig had, dus dat kon niet doorgaan, da's wel balen, maar daar kunnen zij ook niets aan doen als het wel is verstuurd.

Update 2-2: Het bedrijf heeft vlot gereageerd en ze sturen kosteloos de bestelde artikelen opnieuw op.
Dat is nog eens een goede service. Ik hoop dat deze goed gaan aankomen.

Top! 5 sterren!

29 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Schroefje laten vallen en met geen…

Schroefje laten vallen en met geen mogelijkheid meer kunnen vinden. Direct nog om 16:45 besteld, en de dag erna - zaterdag om 13:00 - in huis.

De website ziet er enigszins gedateerd uit, maar dat doet niks af aan de service.

Helemaal top!

27 novembre 2021

Uitstekende service

Uitstekende service, ondanks dat het om een klein ordertje ging. Vrijdag besteld, zaterdagmorgen in de brievenbus. Van die kleine rvs borgschroefjes die je altijd kwijt raakt. Meteen maar 2 maten besteld met 5 verschillende lengtes. Kwamen keurig op maat en lengte gescheiden in een gesealde plastic verpakking met de post. Perfecte service !

27 juillet 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Handige website met een groot aanbod en…

Handige website met een groot aanbod en beloftes voor een snelle levertijd. Ik had er al eerder besteld en toen was het prima en op tijd geleverd. Echter deze keer heb ik het pakket niet ontvangen. Zij leggen het neer bij PostNL en laten mij als klant wachten. Het is extra frustrerend omdat het om een kleine order gaat waardoor ik niet verder kan met mijn klus.

8 juillet 2021

Gisteren besteld

Gisteren besteld, heb mijn spullen nog niet maar zet alvast wel complimenten hier neer voor de manier hoe zij met (bellende) klanten omgaan in één woord TOP hier wordt geluisterd gezegd wat ze gaan doen en doen wat ze gezegd hebben hier moet je wezen voor je spullen !!! Veel succes met jullie zaak en ik vertel verder en kom zeker nog eens kopen bij jullie!!

15 avril 2021

Snelle service

Snelle service, vrijdag besteld, zaterdag in huis.
Uitstekende website, voorbeeld van hoe een webshop zou moeten werken!

12 avril 2021

Super klantenservice

Bestelling gedaan. Echter erachter gekomen een artikel te zijn vergeten. Naar klantenservice gemaild. Na snel een bericht terug te ontvangen het artikel kunnen toevoegen zonder extra verzendkosten. Super service! Daarbij een nette en overzichtelijke website.

Zeer tevreden!

4 mars 2021

RVS Paleis is Gouden Paleis

RVS Paleis mag van mij zijn naam veranderen in Gouden Paleis: een Gouden service en een zeer toegankelijke website. Een DIKKE 10! ook al kan ik niet meer dan 5 sterren geven.

18 février 2021

Perfect!

Website zag er een beetje onbetrouwbaar uit op het eerste gezicht, echter waren mijn vermoedens helemaal niet waar, gelukkig! Erg snelle levering, kwaliteit producten en lage prijzen. Kortom perfect!

22 janvier 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus