Allt fungerade perfekt: Snickaren erbjöd sig att handla färg och utrustning och gjorde ett jättefint jobb, smidigt, flexibelt och klart på utlovad tid. Extra plus för att han hann att fixa ett par and... Voir plus
Ronnie byggde nya garderober i barnens sovrum. Måtten vi trodde att vi hade stämde tyvärr inte när han rev väggen men han löste problemet kreativt så att barnen kunde få de garderober de önskade ändå.... Voir plus
Medgörlig, lyhörd, professionell, anpassningsbar och kommunikativ. Inget jobb är för stort för Ronnie. Vi gick ihop genom jobbet som behövde göras och han förstod förutsättningarna och prissatte e... Voir plus
Den lilla firman med det breda utbudet. Erbjuder: •Köksmontering IKEA •Måleri •Kakling •Renovering •VVS •Rivning •Trädäck m.m
Stationsvägen 8, 23291, Arlöv, Suède
- 0735137478
- Info@rwbygg.se
- rwbygg.se
Väldigt noggrant arbete och Ronnie är…
Väldigt noggrant arbete och Ronnie är väldigt enkel att ha och göra med. Uppstod det något problem på vägen så kom han med bra lösningar. Rekommenderar starkt!
Bra service, trevlig och prisvärd
Ronnie är supertrevlig, hjälpsam, bra på att kommunicera och han gjorde ett fantastiskt jobb med att lägga nytt golv i vårt vardagsrum. Tyvärr fick vi fel golv levererat till oss vilket gjorde vår upplevelse lite längre och jobbigare än tänkt. Men Ronnie hjälpte oss med allt vi behövde och det blev super tillslut. Rekommenderar verkligen!
Bra utfört arbete
Bra utfört arbete, noga och grov städat efter arbete. Kan rekommendera RW bygg.
Highly recommended and very professional!
We had a damaged dry wall that needed to be patched up and painted. I got in touch with Ronnie and he was extremely friendly and professional with his response. He did an amazing job in fixing the wall in no time at all and it looks absolutely like new!!
I would highly recommend hiring his services! Not only is he a competent and thorough professional, he is also extremely friendly and clear with his communication about what needs to be done and how much it would cost!
Amazing Service!
Ronnie installed multiple blinds, curtains, lights, a mirror and a whiteboard to the walls/ceiling, and I couldn't be happier with the end result. Such a knowledgable, easygoing guy with great communication throughout.
I can't recommend him highly enough!
Mycket bra och pålitlig
Ronnie är väldigt kunnig hade full koll på rivning/demontering av gammalt kök liksom att förbereda inför det nya. Nya gipsskivor, reglar, spackling, målning mm gjordes väldigt noggrant och Ronnie är dessutom mycket trevlig och enkel att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Mycket nöjd för proffsigt jobb av byte…
Mycket nöjd för proffsigt jobb av byte av kran och rör i grovkök.
Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande!
Ronnie utförde byte av diskbänk och köksblandare hos mig. Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande både innan, under och efter utfört arbete! Ronnie är kommunikativ och mån om att göra ett bra jobb, svarar snabbt på mail. Är jättenöjd med resultatet. Rekommenderar starkt!
Snabb och bra hjälp:)
Professionellt utfört arbete och trevligt bemötande.
Mycket nöjd med glada och trevliga snickare Ronnie. Finns inget Ronnie inte kan fixa och allt till belåtenhet. Mycket kompetent samt erfaren snickare. En snickare man anlitar om och om igen när något i huset eller i trädgården behöver fixas. Rekommenderas varmt.
Effektivt och tillmötesgående
Effektivt och tillmötesgående. Flexibelt, vänligt av och sympatiskt bemötande som gör att jag vill anlita dem igen. Och jag är helnöjd med resultatet.
Vänlighet
Vänlighet, God tid och Professionellt arbete.
Priset var ocskå alldeles OK.
Tack och god fortsättning/ Maria A.
RWBygg (Ronnie) har byggt en HÖG garderob till mig
RWBygg (Ronnie) har byggt en PLATSAgarderob till mig med en höjd på 3.50 m !!! och bredd på 2, målade även hallen de den byggdes i. Kunde inte bli bättre. Och det som är lika viktigt är att det är väldigt bekvämt och tryggt att ha Ronnie i sitt hem.
Det var noggrant och proffsigt utfört
Det var noggrant och proffsigt utfört. Så jag är nöjd!
Bra och seriös!
Har anlitat Ronnie till att bygga ihop diverse möbler samt förankrat hyllor, speglar och andra saker i vägg. Ronnie är noggrann och punktlig samtidigt som han är effektiv i sitt arbete. Kan varmt rekommendera!
Fantastisk service
Fantastisk service, Ronnie wa son tid, förberedde och fixade allt på mindre än en timme. Bra pris också! skulle använda igen!
Helthetslösning för totalrenovering av källare.
Med en helhetslösning förvandlade RW Bygg och hemfixarservice vår tråkiga 60-talskällare till ett modernt och funktionellt utrymme. Med ett öga för smådetaljer och dylikt var det inga skavanker som kom undan.
Ronnie hade ett konstant fokus av vårt bästa intresse i åtanke, lämnade han oss mycket nöjda.
En savoir plus sur les différents types d'avis.