Safe Products Avis 10

2,3

2,3

Bas

Ik geef liever geen enkele ster

Ik geef liever geen enkele ster. Dit is een oplichter en een amateur die maling heeft aan de wet verkopen op afstand. Zogenaamd voorraad hebben, dan 'oh er is plots niets, laten we even china bellen' en na al drie keer geannuleerd te hebben vier dagen later zeggen dat het verzonden is. Doei, dit mag dus niet. Ik maak er melding van bij de autoriteiten. KOOP HIER NIETS

14 décembre 2025

WEL BINNEN GEKREGEN ! 18.05/25–05/06/25 DUS TOCH OK

CORRECTIE BEOORDELING KIDSNEED REMOVAL LASER PEN WEL AANGEKOMEN‼️Betaald en mails gestuurd! Niks ontvangen en geen antwoordden van hen ! Ik ga nú voor ik bestel iets op search ! Prijs € 29,96 1 LASER ‼️
TOCH THUIS GEKREGEN OP 05/06/2025 ‼️‼️ WAS BESTELD EN BETAALD 18 mai 2025‼️

5 mai 2025

Oplichting!

Oplichting helaas, zelf pas te laat de andere slechte reviews gelezen.
Kwam het tegen op Facebook, besteld maar helaas nooit aangekomen. Pakketje blijft op aangemeld staan.
Nooit bestellen hier

26 mai 2025

23 maart besteld, Toch weer OPLICHTING?

23 maart besteld, tracking werkt niet en ik hoor of verneem niets meer.
Weer een oplichter?
Dan is het vanaf nu absolute afgelopen met mijn internet aankopen.
Werd ook z.g. aangeraden de ANWB.
ANWB moet hier toch wat van gehoord hebben. Beetje jammer dat de ANWB hier niet voor waarschuwen!

26 mars 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen en op emails wordt niet gereageerd.
Geld wordt niet geretourneerd. Maw, na een aantal bestellingen bij dit bedrijf wat altijd prima verliep, ben ik nu mijn geld kwijt en heb ik mijn spullen nooit ontvangen.

4 juillet 2024

Da's pech, centen weg!?

Bestelling op 29-5-'24, € 49,05 betaald via Ideal, bestelbevestiging ontvangen en sindsdien diepe stilte. 3 x mail verzonden, 0 reactie; Heel onbeschoft, slechte zaak!

17 juin 2024

Oplichters webshop!

Oplichters! Producten gekocht en betaald! Helemaal nix ontvangen. Niet bereikbaar via email of telefoon! Oppassen hier en ga aangifte doen van fraude

30 mars 2024

Wacht al sinds 19 mei op mijn…

Wacht al sinds 19 mei op mijn bestelling naalden dat ze naar eigen zeggen binnen 2 tot 5 dagen zouden versturen. Telefonisch niet bereikbaar. Geven zelf op de site aan dat ze telefonisch minder bereikbaar zijn en je moet mailen maar ook de mail wordt gewoon niet beantwoord. Meerdere keren gemaild en gevraagd waar mijn naalden blijven. Inmiddels heb ik ze ergens anders gekocht want ik moest ze hebben. Vraag nu om refund maar ben bang dat ik dat wel kan vergeten. Deze site moet aangepakt worden niet te vertrouwen.

19 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit