Safedrive Avis

1 070
TrustScore 4 sur 5

4,1

Safedrive har skrevet at den virker i hele Europa.Jeg har planlagt å reise på ferie. Derfor jeg har kjøpt den. Men det var feil kjøp.Det er sant den virker men varsler ingenting i Europa. Det var... Voir plus

Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Voir plus

Dette er et supert produkt som egentlig alle burde ha . Den varsler om uforutsigbarhet i ditt område hvor du kjører og varsler om hindringer og dyr i veibanen. Dette medfører at du er mere på vakt i v... Voir plus

Jeg har brukt Safedrive med radarvarsling over tid, og det har faktisk endret kjøremønsteret mitt til det bedre. Varslingene kommer presist og akkurat tidlig nok, uten å distrahere. Appen er intuitiv,... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 1 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(1 070)

298 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Grådig

Grådig å sette opp prisen 50% Ingen økt tjeneste eller noe som kan forsvare denne prisstigningen. Abonnementet mitt ble avsluttet idag når jeg fikk melding om økte priser fra 199,- til 299,-
På facebook sletter de kommentarer om den økte prisen. Useriøst firma..

Usmakelig prisøkning

Usmakelig prisøkning. Sletter negative kommentarer om prisøkningen på facebooksiden sin. Håper dere mister mange kunder og at ikke folk sier opp og går på å binde seg opp i 12 mnd for 199.

Usaklig prisøkning

Det kom en helt usaklig prisoppgang på 50%, til det leverer de en for dårlig tjeneste og tar ut alt for mange millioner i overskudd..

15 avril 2026

Latterlig!

Latterlig - fjerner botgaranti og nå øker prisen 50% til 299 kr mnd, for en tjeneste som ikke har noe verdi uten oss brukere. Skal si opp da den uansett aldri over 2 år har klart å varsle en korrekt politikontroll - bare masse falske varsler.

16 avril 2026

En liten prisstigning på 50%???

En liten prisstigning på 50%???
Har vært kunde lenge som yrkessjåfør. Men beklage, jeg har definitivt vært kunde den lengste tiden. Tjenesten er definitivt ikke verdt 300 kroner i måneden.
Bare så det kan taes ut enda mer i utbytte?
Takk, men nei takk.

R.I.P Safedrive 2026

50% price increase almost over night, from 199kr to 299kr, this is a joke. This service, which is basically just based on customers reporting, should have cost 299kr per year! What they are offering could be achieved for free, if all drivers start to report in free apps like Waze. Greedinest at its best. Hope they will loose all customers after this.

16 avril 2026

Setter opp prisen med 50% etter man har…

Setter opp prisen med 50% etter man har betalt full pris for enhet. Ikke bruker de ressurser på å utvikle tjenestene nevneverdig, brukerene leverer dataen de trenger som tjeneste til å fungere. Hårreisende.

Hei. En forutsigbar kjøreopplevelse

Hei
Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk.
Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilitet. Den er effektiv nå mere enn noen gang tidligere, av den grunn at det er blitt veldig stor medlemsmasse som har hjelp til selvhjelp som det viktige og avgjørende med Safe Drive. Meld dere inn dere som ønsker Forutsigbarhet i trafikken og dermed enklere liv. Anbefaler og lykke til.

Vh
R. V.
Haugesund

Urimelig prisøkning

Økning fra 199kr/mnd. til 299kr/mnd. fremstår som gjerrig. Først fjernet de botgarantien uten noen reduksjon i prisen, og nå skrus den opp uten at det legges til noe.

16 avril 2026

Var en bra tjeneste ,men ikke verdt 299…

Var en bra tjeneste ,men ikke verdt 299 pr måned.
Dette var nok ikke noe sjakktrekk fra Safedrive. Regner med flere enn meg avslutter sitt abonnement og da finner ut at man kan binde seg i 12 mnd og få samme pris som før 😉

15 avril 2026