سفير ارت للـ ديكور Avis 76

4,9

التابلوهات أحسن بكتير من شكلها على الموقع. تحف فنيه بجد و المعامله احترافيه فوق الوصف. بجد أنا في غاية الرضا و فعلا فوق توقعاتي و الأستاذ أحمد اللي كان بتواصل معايا قمه في الذوق و الإحترام و مواعيده... Voir plus

السلام عليكم ورحمة الله بجد عاجزة عن الشكر اولاً التابلوهات طلع فوق الروعة واجمل مما توقعت ثانيًا جت لي فوقت قياسي جداااا وفالمعاد اللي كنت اتمني توصل فيه ثالثًا قدرتم تعملوا لي اللي انا عايزاه... Voir plus

صباح الخير اولا بشكر كل القائمين على العمل دا الشغل اتفتح منه امبارح قطعتين و بجد حاجه محترمه اوى و شغل احترافي يشرف ماتريال محترمه تغليف جميل و التزام و اهتمام بالملاحظات اللى كنت طالبها سهلت... Voir plus

I would like to highly recommend Safir Art for their outstanding quality and exceptional attention to the details. Their finishing is remarkably high standard particularly in the way they present and... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

ديكورات حوائط مودرن بتصميمات مميزة ومتنوعة Modern Wall Decor ✦ تصفح اكبر معرض ديكورات حوائط مودرن للبيع في مصر اون لاين ✦ تابلوهات مودرن · لوحات فنية · براويز مودرن · رسومات 3d للحوائط.

4,9

Impressive Experience

They are professional , the quality of the products are impressive , on time and the customer service is available and have decent team.

Thank you Safer Art <3

10 mai 2021

Réponse de سفير ارت للـ ديكور

سعداء برأى حضرتك جدا استاذه دعاء و بنتمنى لحضرتك يوم سعيد.

السلام عليكم .انا بجد مبسوطه جدا من…

السلام عليكم .انا بجد مبسوطه جدا من التعامل معاكوا .غيرتولي فكرتي عن الاون لين .بجد الشغل بتاعكوا احلي من الصور بكتير .ولافت نظر كل الي بيدخل عندي .ربنا يباركلكوا يارب وان شاء الله مش هتكون اخر مرة

2 janvier 2021

Réponse de سفير ارت للـ ديكور

كلام حضرتك اسعدنا جدا يا فندم و شاكرين جدا لكتابه الكلام الجميل و بنتمنى لحضرتك او قات سعيده دايما.

الف شكر علي التابلوهات والمرايا…

الف شكر علي التابلوهات والمرايا ...الشغل راءع واحلي كمان من الصور ..شكرا انكم ملتزمين ومحترمين
بجد مبسوط جدا من التجربه

11 août 2020

Réponse de سفير ارت للـ ديكور

احنا كنا سعداء بتعاملنا مع حضرتك يا فندم و سعدنا بخدمتكم, نتمنى لكم اوقات سعيدة دائما :)

الذوق الالتزام اللباقة

شرفت بالتعامل معكم وبشكر كل العاملين فى الشركة كنتم على مستوى عالى من الذوق واللباقة والذكاء فى اكتساب العميل سواء بالمعاملة وجودة المنتج اسعدتونى جدا واضفتم لمسة جمالية على الحوائط عندى بشكركم وبشكر كل العاملين وبالتوفيق بجد برافوووو ❤🌹

25 juillet 2020

Réponse de سفير ارت للـ ديكور

سعداء برأى حضرتك يا فندم و اتشرفنا بخدمه حضرتك جدا جدا.
شاكرين لثقه حضرتك فى سفير آرت.

اكثر من رائع

اكثر من رائع ، شغل و معامله و احترافيه ، فخوره جدا ان في صناعه مصريه شيك كده ، و فخوره اكتر ان هدفهم رضاء العملاء اكتر من الربحيه

30 novembre 2019

Great quality

20 septembre 2019

Réponse de سفير ارت للـ ديكور

Thanks Mr Haytham , It has been our pleasure to serve you.

جوده الصور ضعيفه جدا

6 juillet 2019

اهلا بحضرتك استاذ وليد,
احنا بنعتذر لو كان فيه اى مشكله ف اوردر حضرتك
و نرجو من حضرتك التواصل معانا لايضاح المشكله بشكل مفصل, و ايجاد حل لها ان شاء الله , احنا تواصلنا مع حضرتك بالفعل من خلال البريد المسجل لدينا بخصوص المشكله , ارجو من حضرتك ارسال صوره متصوره بموبايل حضرتك بشكل واضح للتابلوهات اللى وصلت لحضرتك عشان نقدر نحدد المشكله بالظبط, لانه الصور اللى بنستخدمها فى اعمالنا كلها صور جودتها ممتازه جدا و صعب جدا ومستحيل ان يتم تمرير اى تصميم الى مجموعه منتجاتنا الا اذا كان يتوافق مع اعلى معايير الجوده و تكون التصميمات قابله للطباعه بالمقاس المطلوب على الاقل بجوده 300 dpi
مرفق لحضرتكم نماذج من اللوحات بالحجم الحقيقي للتأكد من جوده الصور و التصميمات يمكن مشاهدتها على الروابط التاليه
احنا فى انتظار رد حضرتك و يسعدنا التواصل مع حضرتك لتحديد المشكله بشكل مفصل
نرجو ارسال صورللمنتجات اللى وصلت لحضرتك يا فندم. مع الشكر.

ناس محترمة جدا

ناس محترمة جدا
مشكلتهم في الزحمة بس دي مش حاجة وحشة قوي دا دليل علي انهم ناجحين لكن الحاجة وصلت في الميعاد اللي اتفقنا عليه
كان بعد 3 شهر
بالتوفيق <3