Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Voir plus
L'entreprise a répondu
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Voir plus
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi stod med en lidt kompliceret situation omkring en medarbejders fratrædelse, feriepenge og uafholdt ferie og var i tvivl om, hvordan det skulle håndteres korrekt. Supporten hos Salary hjalp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
5 stjerner herfra for fantastisk kundeservice! Stor ros til Kathrine
Som en lille virksomhed er Salary guld værd. Hver gang jeg har udfordringer med noget teknisk eller lønspørgsmål, svarer de med det samme. Brugerfladen er nem at navigere, så man behøver ikke være uddannet bogholder for at arbejde i det. Value for money! Tak for at være med til at gøre det nemmere at drive en lille virksomhed!
Dejligt, nemt og overskueligt program, men kunne jeg give kundeservicen mere end 5 stjerner, gjorde jeg det. Hver eneste gang jeg har haft et spørgsmål, har jeg fået hurtig og professionel hjælp. Selv når jeg har spurgt om alt for mange ting, er de søde og tålmodige og giver altid en perfekt kundeoplevelse. De bedste anbefalinger herfra!
Jeg plejer kun at skrive anmeldelser når jeg er pænt utilfreds med en virksomhed, men nu bliver jeg sgu alligevel nød til at skrive et par ord om Salary (selvom Salary jo åbenbart egentlig ikke har brug for flere gode anmeldelser fordi de klarer sig så godt 😅).
Salary er det man kalder for en game changer.
Alt kører bare snorelige, og er nemt at forstå, også når man er ny til løn.
Og så er supporten bare out of this world!!! 🤯🤩
Jeg har aldrig oplevet lignende hos en anden virksomhed.
Man plejer at få svar i chatten med det samme, og alle supporter jeg har været i kontakt med har været virkelig kompetent og har hjulpet på meget behagelig og tjekket måde!
Lige nu fik jeg hjælp af Sofie til at rette op på en fejl i mine sidste 4 lønkørsler, og Salary tager sig bare af det hele, inkl. efterindberetning hos e-indkomst. Det ville havde taget mig mange timers arbejde, hvis jeg selv skulle havde fundet ud af det. Og det er jo sådan det plejer at være hos "konkurrenterne", som egentlig ingen gang fortjener den titel, fordi Salary bare spiller i en anden liga.
Så gøre dig selv en tjeneste og skifte lønprogram - du kommer ikke til at fortryde det! 😉
Først og fremmest er Salary en super god platform, som er let at finde rundt i, og som er meget brugervenligt! Programmet kan varmt anbefales, og jeg vil anbefale den fremfor alle de andre lønprogrammer som er alt for forældede i forhold til Salary som er meget innovative.
Derudover skal der lyde et kæmpe stort tak til deres support afdeling, hvor Sofie har været en kæmpe stor hjælp, og hjulpet mig med utallige spørgsmål. Det er virkelig den bedste service, og hjælp jeg har oplevet igennem alle diverse platforme! Tusind tak for hjælpen Sofie, og tak for din tid, det fortjener 10 stjerner om muligt!
Enestående service. Hjælpsomme ud over der sædvanlige. Svarer hurtigt. Yderst kompetente medarbejdere.
Varmeste anbefalinger herfra
Som selvstændig og ikke bogføringsinteresseret har jeg altid stresset op til at der skulle køres løn, med alle ting der skal indstilles rigtig. Jeg valgte i sidste øjeblik at skifte over til Salary sidste måned, da jeg altid blev snot forvirret og manglede support fra tidligere lønsystemer.
Det var super nemt at sætte op konto, betalingsservice og jeg fik besvaret alle de spørgsmål om indstillinger på lønmodtager jeg havde brug for via chat. Jeg fik endda hjælp til at køre løn for en lukket måned.
Fantastisk support, fik ekstraordinært hjælp med et par spørgsmål til en mindre problemstilling med en tidligere kunde, selvom jeg ikke er kunde hos dem :) meget fornemt!
Platformen er for sig selv designet til at kunne forstås af folk der ikke nødvendigvis har nogen erfaring med bogføring, lønoverførsler osv.
Men det største 'sellingpoint' er deres exceptionelle kundeservice.
De er hurtige og effektive og har simple forklaringer på hvilke skridt man skal tage - hvornår.
Jeg anbefaler Salary og roser ligetil Kathrine fra kundeservice.
Der er altid kompetent hjælp at hente og systemet er super intuitivt og nemt at navigere i.
Kæmpe ros herfra.
Jeg er ikke en erfaring virksomhedsadministrator. Alt er nyt for mig i disse dage.
Alligevel går det nemt med Salary. Integrationen med Dinero er super gennemført. Hvis noget ikke kører somd et skal er det som regel fordi jeg ikke har taget mig tid til at læse de instrukser jeg får. :-)
Hver gang jeg er på dybt vand, og skal til at kontakte support, tænker jeg "Måske skal jeg lige google det inden jeg skriver til support", og hver eneste gang har Salary en guide der nøjagtigt passer på mit spørgsmål.
Tak for det, Salary.
Skulle køre første løn i selvstændigt firma, og grundet afventen på noget pension var det udsat igen og igen, så der var 4 lønafregninger bagud der skulle køres. Spurgte om hjælp i chatten og var så heldig at få fat i Kathrine der bare har båret det hele igennem. Den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået. Var aldrig kommet gennem det uden hjælp. 1000 tak
Super produkt, og fantastisk support. De har efterhånden hjulpet mig mange gange, og hver gang har de været hurtige til at svare og hjælpe med løse udfordingerne.
Vi måtte erkende, flere forskudsfejl fra vores side af, men med hjælpen fra kathrine og salary blev det hele klaret.
Tusind tak
Salary's support er uovertruffen og helt i særklasse!
Jeg havde glemt at godkende løn, så fristen var (næsten) overskredet, men Salary supporten tilbød at køre lønnen automatisk alligevel og løste dermed et irriterende problem som jeg selv havde skabt.
Keep it up - det spiller 200%!
4stjerner for kundeservice og hvor den gode Kathrine var en jeg uden tøven ville ansætte i mit firma, den sidste kommer når brugerflade fungerer helt perfekt på en mobil, og hvor køb af eller lån af en computer ikke er et issue hilsen fra en Tømrermesters bil (kontor)

Réponse de Shine Salary
Jeg har fået mig et ApS og skal derfor til at udbetale løn. Jeg fik anbefalet salary.dk og er overrasket over hvor overskueligt og lækkert det er - men også hvor kompetent, tilgængelig og hurtig support jeg har fået selvom jeg har kørt på gratis versionen.
Af den grund har jeg valgt at opgradere til deres Basic tier og nu kan jeg så afprøve den automatiske lønkørsel, hvilket er rigtig fint da jeg altid skal udbetale en fast løn.
Salary.dk har noget der hedder Overførselsservice sammen med mastercard som gør at de kan initiere alle bankoverførslerne til medarbejder og skat på de rigtige datoer med de rigtige beløb og kontonumre.
Det er jeg spændt på at afprøve.
Hvis alting spiller betyder det at lønseddel og løn kommer automatisk hver måned uden jeg skal løfte en finger.
Since I am using Salary for several companies I can only say that the staff is very helpful and caring.
The program is simple to use and I always get assistance when needed.
I truly recommend them.
Altid god oplevelse hos Salary. Hvis jeg har et problem svarer supporten hurtigt og hjælpsomt. Salary gør livet nemmere for mig som freelancer.
High level support and service.
De står altid klar til at hjælpe hurtigt! Denne service finder du ikke alle steder. Det er nemt at bruge salary og de laver nul inberetelse hvis du ikke skal betale løn en af månederne hvilket kan spare 800 kr for dig. Jeg kan virkelig anbefale at bruge Salary.
En savoir plus sur les différents types d'avis.