Ahlam heeft mij even geleden heel erg goed geholpen met alles. Ik kan haar nog steeds bellen of appen, ze helpt me altijd met alle vragen. Ook is haar collega van de financiële dienst super behulpza... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij mij is vandaag Ahlam langskomen en wat een fijne ervaring! Super sympathiek en behulpzaam! Ik dacht eerst toen ze me belden voor de afspraak wat een onzin maar mijn zonnepanelen waren niet aanges... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ze bellen ongevraagd, ondanks dat we in het bel me niet register staan! Het zijn DURE energie consultants! Vaak kan je goedkoper / gratis energie consultant gesprekken krijgen via de gemeente, je e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben ook zo dom dat ik erin trap. Ik heb zelf in de zonnepanelen gezeten dus ik weet precies hoe dit werkt en toch trap ik er dan in. Heel opdringerig telefoongesprek met vage halve waarheden. Ja... Voir plus
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Al mijn vragen werden goed beantwoord en fijn uitgelegd ben super tevreden.
lang gesperk gehad omdat ik heel sceptisch ben en weinig vertrouwen heb in mensen. ze vertellen een hoop en maken er gebruik van dat de meeste mensen er niet veel van weten.
ze hebben echt heel hard hun best gedaan om me te overtuigen. wat uiteindelijk toch niet gelukt is.
en toch zijn ze heel vriendelijk en geduldig zijn gebleven. respect daarvoor! ik ben een moeilijke :D
maar ondanks alles, vetrouwde ik het toch niet helemaal. wat ze zeiden was duidelijk. maar het klonk allemaal wel als verdachte verkooppraatjes.
en dat je die 249 euro vooraf betalen en absoluut niet later kan maakt het niet beter.
en als ik eerst zelf research zou willen doen en eventueel dan via hun site een afspaak maak, dan zouden de koste 500+ euro zijn. hmmm? waarom?
nog meer scepticisme...
al om al, trek je eigen conclusie.
ik ben hier alleen om mijn gedachtes te delen.
niet om niemand te overtuigen.
Peace out!
Goed en duidelijk gesprek met als gevolg een verduurzaam project opgestart samen met Ahlam.
Duidelijk uitleg en geduldig. Zeer behulpzaam. Bedankt Ryan

Réponse de Saldeerplan
Gaf duidelijke uitleg en rekent goed voor hoe het ems systeem zich terug verdient.

Réponse de Saldeerplan
Ik vond het hartstikke leuk en interessant. Ik was al bezig met een plan maken voor verduurzaming. Na de afspraak met de adviseur in huis heb ik een warmtepomp, thuisbatterij en 4 extra zonnepanelen aangeschaft!

Réponse de Saldeerplan
In het begin was ik wat huiverig , en toch gesprek aangegaan met Ahlam . Het werd duidelijker en het ging goed 👍

Réponse de Saldeerplan
Ik ben ook zo dom dat ik erin trap.
Heel opdringerig telefoongesprek met vage halve waarheden. Ja, je kosten gaan omhoog maar niet zoveel als zeggen over de telefoon.
Volgens de "adviseurs" wat gewoon een verkoper is die langs komt kan je heel veel geld besparen door hun producten te kopen. Dit zal allemaal wel kloppen maar dan bieden ze alleen hun producten aan dus voor die €250,- kan je beter zelf even wat onderzoek doen en producten zoeken die echt bij jou situatie passen en niet hun goedkope oplossing.

Réponse de Saldeerplan
Leuk gesprek heel kundig en zeer goede uitleg over toch wel een belangrijk onderdeel voor verduurzaming

Réponse de Saldeerplan
Goed geholpen door Ahlam, mij advies gegeven over hoe mijn huidige installatie is en beter kan worden.

Réponse de Saldeerplan
Omdat hij alle tijd voor ons nam en erg duidelijk was

Réponse de Saldeerplan
Martijn die topper die heeft me van A tot Z goed geholpen heel vriendelijk!

Réponse de Saldeerplan
Top bedrijf hebben alle producten kwa verduurzamen met me doorgenomen en de details van a tot z uitgelegd ben uiteindelijk met ze uitgekomen met een hele mooie deal enorm blij mee en met de service die is verlopen door hun was ook top aanrader!

Réponse de Saldeerplan
Ben enorm tevreden over de service die ze mij geven alles was duidelijk over de afspraak die is gemaakt en heb aanstaande woensdag een afspraak staan ben benieuwd!

Réponse de Saldeerplan
Erg blij dat ik dit gedaan heb! Ik ben telefonisch benaderd voor het inplannen van een consult mbt verduurzaming van mijn woning. Hier kwam echt naar voren hoeveel geld ik ieder jaar weggooi aan extra kosten! Top service!

Réponse de Saldeerplan
Martijn heeft mijn erg goed en snel geholpen! Zeker goede service

Réponse de Saldeerplan
En savoir plus sur les différents types d'avis.