Har været der en gang og vil helt sikkert fortsætte baseret på min oplevelse. Udsøgt service og perfekt resultat, der tegner perfekt til at blive min primære frisør
Dilshad er altid vennelig og leverer et rigtig godt resultat. Utroligt god til skæg og hår. Kan klart anbefale ham til andre :)
Bedste frisør oplevelse jeg nogensinde har haft, viste et billede men han kom med et andet forslag som viste sig at være meget bedre. Vil stærkt anbefale
"Whilst on holiday in Denmark, I came across Salonkbh via Google search, drawn by the glowing reviews. I visited the establishment and booked the Signature Grooming Ritual. The service provided was re... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Professionel frisør & barber med sans for detaljerne.
Lyngby Hovedgade 112, 2800, Kgs. Lyngby, Danemark
- salonkbh@hotmail.com
- salonkbh.dk
Godt og tilfredsstillende frisør-håndværk
Salonkbh kan varmt anbefales. Frisøren er rar, venlig og virkelig god til sit arbejde, og går tydeligt op i sit håndværk. Han har holdninger til hvilken frisure han synes passer dig bedst og kommer med faglige anbefalinger, men har lytter altid til ens egne ønsker og sætter kunden først, og er derfor hver gang gået derfra med den frisure jeg ønskede mig. Desuden har selve salonen også en stilfuld æstetik.
Professionel og dygtig frisør
Professionel og dygtig frisør - var meget tilfreds med resultatet som matchede mine ønsker/beskrivelse 100%.
Højt kvalitet!
Højt kvalitet!
Salon KBH er en enestående oplevelse. Når jeg går derfra, er det altid med et smil på læben. Alt i alt er det højt kvalitets klipning, til en fair pris. Personligt er jeg blevet klippet her i 3 år, og det har kun været godt.
Meget dedikeret frisør
Meget dedikeret frisør, som giver en virkelig god vejledning.
Kæmpe anbefaling
Var dernede for første gang, og han ku sgu finde ud af at klippe, det må man give ham. Super flink, var en fed oplevelse, kommer helt sikkert igen.
Ejeren er dejligt engageret og yderst…
Ejeren er dejligt engageret og yderst kompetent. Sætter en ære i sit håndværk og er uhyggelig og proffesinel. Kan varmt anbefales!
Fantastisk service! Et rigtigt stykke håndværk.
Fantastisk service! Man får virkelig et rigtigt stykke håndværk, hvilket er mega fedt! De ved hvad de snakker om, og man får hvad man blivet lovet.
Kæmpe anbefaling fra min side, og jeg har ihvertfald fundet min nye frisør!
Professionel & Afslappet, dygtig og personlig.
Yderst professionel men afslappet og personlig betjening. Tydeligvis meget dygtig. God til at rådgive, og godt fokus på kundeoplevelse. Jeg blev tilmed tilbudt en forfriskning.
Kan varmt anbefale, hvis du gerne vil have en god oplevelse og ikke har noget imod at betale for det. Søger du en billig frisør, så er dette nok ikke den rigtige for dig.
Havde min teenager til frisøren her
Havde min teenager til frisøren her - nu vil han ikke klippes andre steder. Super klipning og betjening!
God oplevelse og en god frisør
God oplevelse med den fulde pakke.
Super god klipning 👍🏻
Mærkbart højere kvalitet
Jeg har altid gået efter det billigste, jeg kunne opdrive, når det kommer til frisører, aldrig tillagt et godt håndværk i forhold til frisuren det store.
Jeg fik et gavekort til Dilshad Sadiq og resultatet var rigtig godt. Inden jeg vendte tilbage, fik jeg på en ferie, en anden frisør til at klippe siderne (kun siderne). Da jeg vendte tilbage (og uden at sige noget) kiggede han på mit hår og spurgte: "Toppen er fin, men har du selv klippet siderne?".
Lang historie kort. Han er virkelig dygtig, håndværket han udfører, er af en mærkbar højere kvalitet og han kender sit håndværk. Jeg er imponeret og jeg har en nyfundet respekt for noget jeg umiddelbart ikke troede jeg ville gå op i. Han står for et rigtig godt håndværk. Jeg vender tilbage igen, igen.
Dilshad Sadiq er en dygtig og…
Dilshad Sadiq er en dygtig og omhyggelig frisør. Jeg har været hos en del andre før ham, men har nu i et år valgt kun at blive klippet af ham.
Super dygtig børnefrisør
Super dygtig og professionel frisør! Mine børn bliver klippet her og han er altid tålmodig og super hurtig til at klippe dem :) kommer tilbage hver gang!
Super klip af Simone.
Du kommer ind med udseendet af en træt person, men følelsen kommer til dig, når du kommer derfra frisk
Det bedste, jeg kan beskrive for dig. Du gjorde mig glad for at gøre mig til den bedste brudgom. Tak, den bedste frisørbutik👏🏼👏🏼
Min søn har fået den bedste skinfade.
Venlig personale , god klipning og god service. Jeg anbefaler stæk salonkbh.
Bedste frisør i Dk
Bedste oplevelse hos salonkbh
Bedste oplevelse hos salonkbh, altid god service og en god klipning.