Ringer konstant, har end ikke søgt om lån åbenbart, har ringet 4 gange og bedt dem stoppe med at ringe, det hjælper intet. Jeg er på Robinsonlisten og de påstår der er fejl i den. Jeg søger ingen... Voir plus
Ringer ligger på - Ringer ligger på - Ringer ligger på. De siger at at de ikke kender til det. skidt
Tusind tak til Oscar for at gøre det nemt for mig at finde et passende lån hurtigt og effektivt. Jeg havde mistet overblikket over mulighederne på Google, Sambla gjorde det nemt for at mig finde en go... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi er Sambla, den nye generation af låneformidlere. Siden starten har vores filosofi altid været den samme - sammenlign af långiveres tilbud, så alle altid får det bedst mulige banklån, uanset hvem du er og hvad du laver. Samlet er vi over 140 ansatte, der elsker at gøre en forskel. Fra vores kontorer i København, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki har vi hidtil hjulpet over 390 000 kunder med at sammenligne deres lån. Med samlet over 10.000 anmeldelser på 4,8 ud af 5 på Trustpilot ved vi, at kunderne er tilfredse med betingelserne på de lån, som vi finder gennem vores bankpartnere.
Landgreven 3, st. th., København K, København K, Danemark
- 70 44 44 50
- kundeservice@sambla.dk
- sambla.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Ringer ligger på
Ringer ligger på - Ringer ligger på - Ringer ligger på.
De siger at at de ikke kender til det.
skidt
Passa er för Sambla
Passa er för Sambla, ringer om Lån stup i ett, har aldrig sökt låt kommer aldrig söka, spelar ingen roll vad man säger till dom, skickar märkliga brev stup i ett. Ett bedrägeri företag
Okunnig personal
Okunnig personal, som bara strulade till det skulle få 15% ränta och hos en annan långivare fick jag 8% väldigt märkligt..
Samla var en bra rådgivare vid…
Samla var en bra rådgivare vid låneansökan fick Bank Norwegian misstag kontaktat med mail skulle smsat för snabbt svar
Min kone får ikke det hun har købt og…
Min kone får ikke det hun har købt og betalt for 😡😡😡😡
Ordre nr #1198
ärkesvin
När jag skall hämta ut något ifrån schenker så väljer schenker utlämningställe som ligger flera km in i stan Malmö när där finns ombud ett par 100m från min adress. Har haft kontakt med schenker och schenker säger det går inte att ändra på därav detta klagomål. Dåligt är bara förnamnet.
!!!! har inte fått något mail ?
När hade du din upplevelse?: 30 augusti 2023
Fantastisk service
Har talt med 3 medarbejdere (Sebastian, Magnus og Alfred) inden for de sidste 2 uger, og må sige, at jeg har fået en fantastisk god service. De burde få en lønforhøjelse ;)
Ringer konstant
Jeg er på Robinsonlisten og de påstår der er fejl i den.
Jeg søger ingen lån, til trods for at de siger de har en ansøning liggende fra mig, det kan de sige, til trods for at jeg ikke oplyser, hvem jeg er og ringer på skjult nr, min konklusion må derfor være at det er et fuske firma, da de har magiske evner og er snot dumme.
Endvidere siger de kun hallo når man ringer dem op, et hvert firma med respekt for sig selv, ville nok sige noget i stil med firmanavn, goddag, hvad kan jeg hjælpe med, det er ikke tilfældet her, så nu ryger sagen videre, det koster trods alt 10.000,- at ringe en op der står på den liste.
Hvad skal jeg dog bruge de penge til!
Gnidningsfrit samarbejde med de søde…
Gnidningsfrit samarbejde med de søde unge mennesker, perfekt service
Virkelig fin service
From first call Mr Jonathan was very…
From first call Mr Jonathan was very helpful best service... thanks super service...
God service og hurtigt svar.
Gik hurtig og var meget behjælpelig .
Det var en meget god oplevelse at i…
Det var en meget god oplevelse at i arbejder sammen. Og rigtig god kundeservice ❤
Easy to work with it
Easy to work with it. Profesional and good services. Nice to work with you, guys.
Andrei
Super god service 👍
Dejlig og hurtitig lånetilbud
Det var et super godt forløb
Det var et super godt forløb. Og blev guidet af et helt fantastisk mennesker. Jonathan, han var virkelig hjælpsom med lige meget hvad jeg spurgte om. Og gjorder det så nemt og overskueligt.Så tusind tak for det.
Hurtig reaktion og fin service
Formidlede hurtigt et samlelån på favorable vilkår.
Fin opfølgning hele vejen (2 dage)