Banner for om | nieuwe energie

om | nieuwe energie Avis 1 754

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Deelnemen aan een coöperatie is aantrekkelijk. Geen corporate winst-oogmerk nog meer. Flex tarieven afhankelijk van de seizoenen maakt het compleet. Eigen energie inzetten uit duurzame bronnen voelt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Überhaupt dat jullie er zijn als coöperatie zonder winstoogmerk en vóór alle bewoners van de regio. Dat jullie met 'energiecoaches' ook mensen met huurwoningen helpen energie te besparen. Alle energ... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'énergie
  2. Production d'électricité
  3. Fournisseur d'énergie verte
  4. Organisme à but non lucratif
  5. Société d'énergie solaire
  6. Parc éolien

À propos de om | nieuwe energie

Écrit par l'entreprise

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.

Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.

Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.

Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!

Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.

Bereken je voordeel!

Écht groene energie

Écrit par l'entreprise

100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!

Overstappen zonder gedoe

Gratis en snelle overstapservice

Gratis en snelle overstapservice
Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 73 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 2 sur 5 étoiles

Verhuizen en alles gaat mis

Er gaat heelveel mis. We hebben een woning toegewezen gekregen en moesten onze oude woning nog verkopen. Maar doordat we zo’n vier maanden voor 2 huizen moesten betalen is er mis gegaan wat er maar mis kan gaan. Ik heb weer gemaild maar we begrijpen elkaar blijkbaar niet want het is nog niet opgelost.

22 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Deelnemen aan een coöperatie is…

Eigen energie inzetten uit duurzame bronnen voelt prima en dat is het ook.

15 janvier 2026

Goede communicatie

Goede communicatie, nette kostprijs, geweldige leverancier want uitgangspunt is coöperatief, dus van en voor onszelf

14 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Groen en Menselijk!!

Voor mij is het allereerst belangrijk dat er een plek is waar je met je vragen naartoe kunt, er zit iemand aan een balie die je te woord staat.
Bovendien ben ik voorstander van zoveel mogelijk lokaal: regionaal opgewekte stroom, zo groen mogelijk en dat krijv je bij OM!!

9 janvier 2026

Verantwoording aan twee kanten

Er wordt niet alleen op een verantwoorde wijze energie geleverd, maar met vrijwillergers wordt er ook voor gezorgd dat er een versntwoord energiegebruik kan ontstaan.

3 janvier 2026
Logo de om | nieuwe energie

Réponse de om | nieuwe energie

Fijn om te lezen en bedankt voor het achterlaten van de beoordeling, Mario!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus