Vi havde færge bilet til kl 14.30. Vi var i rigtig god tid og ankom til hov havn kl 12. Da vi ankom kunne vi se at færgen der skulle sejle kl 12.00. Ikke var sejlet endnu, vi fik tilbudt at komm... Voir plus
Helt Håbløs lastning af køretøjer og total mangel på styring og erfaring, hvilket bevirkede over 20 min forsinkelse fra Samsø til Hou mandag den 25 juli kl 1045 afgangen. Der var 8 m/k på bildækket,... Voir plus
Fantastisk service ved forsinket ankomst pga kø på motorvej og muligt at ændre overfarts tidspunkt. Glemt en taske ombord og kontaktede Samsø rederi og der gik ikke længe inden jeg blev ringet op af... Voir plus
Sikke en fantastisk onsdag morgen med høj sol og masser af glade mennenesker…. Lige ind til du møder personalet fra rederiet Ikke et smil at trække på folket på havnen - råben af folk - tales... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Samsø rederi stiller op i et interview…
Samsø rederi stiller op i et interview i TV2 Østjylland om at folk har en hård tone overfor dem. Hvis de ikke ville have en hård tone så må de lade være med at være så virkelighedsfjerne oveni hovedet
For at vide jeg kan bare gå over til cyklerne og gå ombord med dem da jeg ikke noget landgangen, så kommer jeg op og får at vide det er der ikke tid til selvom man går lige i hælene på cyklisterne
Ps Victor og Squeel-urt er cool nok
Jeg har været på Samsø mange gange og…
Jeg har været på Samsø mange gange og aldrig oplevet der ikke var styr på færgen med dette rederi.
Nu vil jeg rose jer for at pakke morgenposer med rundstykke og smør og ost i poser. Desuden så jeg I pakker kage i poser. Rigtig god ide. Det går hurtigere i køen og folk rører ikke ved så meget forskelligt på disken.
Selv om man har reserveret plads er ..
Selv om man har reserveret plads er det åbenbart ingen garanti for at kommer med på den reserverede afgang.