Sanders Wonen - Meubelen Avis 10 161

4,6

À propos de Sanders Wonen - Meubelen

Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.

Kom langs in een van onze winkels!

Bezoek een winkel

We staan altijd voor je klaar!
Het is voor ons belangrijk hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw ideale meubels. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de meubels geleverd worden. Als er iets niet naar wens is dan horen we het graag en kan je altijd contact met ons opnemen. Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je ervaring met anderen!

4,6

10 k avis

1 mars 2024

Beste Edward,

Dank je voor het compliment en top beoordeling.

Thea de Hoog - Sanders Wonen

31 janvier 2024

Beste Frank,

Kort maar krachtig, dank je wel!

Twan Koenders - Sanders Wonen

26 avril 2023

Beste mevrouw Kreuning,

20 décembre 2021

Beste heer/mevrouw Van der Heijden,

Kort maar krachtig, dat is goed om te hroen.

Thea de Hoog - Sanders Wonen

Excellent accueil

Je suis très satisfait du contact avec le vendeur lors de l'achat de mes chaises. Il a su répondre à toutes mes questions (disponibilité des stocks, délais de livraison... ) et me proposer des moyens simples pour m'aider à choisir le modèle que je voulais (comparaison des coloris...). De plus, il m'a très bien reçu et accompagné dans les démarches pour passer commande.

7 décembre 2021

Beste Sébastien,

Merci pour votre commentaire.

Prima service.

17 novembre 2021

Beste heer/mevrouw,

9 juin 2021

Beste heer/mevrouw Lasoe,

3 mars 2021

Beste mevrouw Kuijer - Janssen,

Dank u wel voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u de service zo ervaren heeft.

Pauline Duis - Sanders -Meubelstad

3 février 2021