Top service vanwege het gratis mee leveren van een extra steel voor de bestelde toiletborstels, omdat de originele door eigen toedoen was gebroken. Snel en juist geleverd.

Vlugge levering en product was zoals ze die hadden beschreven. Prijs / kwaliteit was correct en met een mooie korting. Ik zou sanicswinkel.nl zeker aanbevelen.

De producten die we besteld hebben zijn we zeer tevreden over! 2 producten teruggestuurd omdat wij het verkeerd gelezen hadden. Ook dat is keurig afgehandeld! Zeer tevreden

Snelle levering. Echter was het product die wij hebben ontvangen niet van hele goede kwaliteit. Het gaat om een plakstrip aan een houder voor handdoeken. Wanneer je het folie dat op de plakstrip zit e... Voir plus

1. Magasin d'articles de salle de bains

Bij Sanics geloven wij dat de badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek voor ontspanning en verjonging. Onze hoogwaardige, innovatieve producten zijn ontworpen om je dagelijkse routine te verfijnen en je badkamer te veranderen in een plek van comfort en luxe. Met een focus op duurzaamheid en uitzonderlijke klantenservice streven we ernaar om een positief verschil te maken in de wereld en het leven van onze klanten te verbeteren. Ontdek Sanics en verfijn je badkamer ervaring.

4,5

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Top service

31 mars 2026

Kwaliteit

20 janvier 2026

besteld op 4 januari en nu 8 januari en…

besteld op 4 januari en nu 8 januari en nog steeds niks ontvangen , zelfs geen track en trace code==

uiteindelijk geleverd op 14 januari na 3 telefoontjes

5 janvier 2026
Logo de Sanicswinkel

Réponse : Sanicswinkel

Dag Vincent,

Vervelend om te lezen dat je pakketje nog niet is aangekomen. Door het winterse weer zit er vertraging bij PostNL. Ik zal even contact opnemen om erachter te komen wat de huidige status van je pakketje is.

Fijne dag gewenst!

Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen. Bestelling geplaats tijdens de drukke eindejaarsperiode, dus iets langer moeten wachten op de levering. Alle begrip hiervoor.

2 janvier 2026

weg verrassing

Ik had een cadeau voor mijn vrouw besteld
kwam op tijd binnen
maar op de doos staat wat er in zit!
en natuurlijk nam mijn vrouw dit pakje aan.
daar gaat de verrassing....
Dit moet anders kunnen

13 décembre 2025
Logo de Sanicswinkel

Réponse : Sanicswinkel

Dag Hans,

We leveren de producten inderdaad in mooie verpakkingen. Hopelijk was u vrouw als nog aangenaam verrast met het cadeau!