Hade privatleasing hos Santander. Gjorde mig av med bilen och den såldes så som de gör efter privatleasing slut. Va noga med att dubbelkolla efter vad som fanns kvar om där fanns restskuld. Nått som... Voir plus
Santander är ytterligare en sån bank / företag som gärna hjälper till när man har pengar men får man problem att betala stängs alla dörrar som 2 tons kassa-skåp omedelbart och plötsligt går inget at... Voir plus
Över ett år efter avslutad leasing fick jag ett krav på 8000 kr för att bilen inte var i gott skick vid överlämnandet. De hänvisade till en testrapport som fortfarande inte delats. Har även fått ko... Voir plus
Santander skickade en kravfaktura 13 månader efter jag lämnat tillbaka en leasing bil, "Enligt besiktningsprotokoll". I avtalet står det även fel bilmodell, avsaknad av besiktningsprotokoll. Mycket... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Ansök om lån, Fordonslån, billån, MasterCard utan avgifter eller öppna ett sparkonto med bra ränta. Allt utan uppläggningsavgift på nätet.
Strandveien 18, 1366, Etats-Unis
- santander.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
How is it possible to get extra…
Extra Interest
How is it possible to get extra interest when paying by Autogiro..And they added a lot saying I not payed
Noll stjärnor
Noll stjärnor. Försöker avsluta en kredit som inte utnyttjas men verkar omöjligt. Står under avslut i minst 5 månader men verkar aldrig genomföras. Har blivit varnad för banken för länge sedan men vid ett köp på Elgiganten gick köpet lite över tillgången på mitt handelsbankskort.
Enda sättet att avsluta affären var att få en kredit på Santander. Mitt behov var 25.000:-. Fick en kredit på 30.000:- som jag betalade så fort det gick. Men nu sitter jag med skiten. Skitbank.
Går inte att få kontakt med Santander.
Går inte att få kontakt med Santander.
Har ringt över 20 ggr och suttit som längst 3.42 timmar utan att komma fram. På fakturan som är fel finns inga kontaktuppgifter.
Det borde strida mot faktureringslagarna i Sverige att det måste finnas kontaktuppgifter på fakturaunderlaget.
Dålig bank med dålig kundservice som…
Dålig bank med dålig kundservice som lurat mig.
Höll på att göra i byxorna!
Höll på att göra i byxorna efter att ha läst alla omdömen efter att vi tog ett Kia billån(tvungen om man vill ha rabatten på bilen).
Men vi hade fel. Tog lånet på fredagen 25/10 och ringde på måndagen 28/10 då det inte fungerade att lösa lånet online. Visst fick sitta i telefon kö i 45 minuter, men handläggaren som svarade fixade slutofferten och mailade den direkt medan vi talade och bad mig kolla att den kommit vilket den gjort. Betalade samma dag och fick bekräftelse både på sms och mail att lånet var löst dagen efter. Behövde inte heller betala uppläggningsavgiften då vi löste direkt utan bara räntan över helgen.
Santanders RÄNTOR.
Santanders RÄNTOR.
Under 2 år har dem endast höjt sina räntor med bankerna. Nu sänker bankerna räntor men de senaste 2 åren har Santander aldrig sänkt sin ränta. När man kontaktar dem säger dem att de INTE har någon plan på att sänka räntorna
Katastrof
Katastrof! Plötsligt fungerar inte mitt kreditkort utomlands och kundtjänst kan inte förklara varför. Kortet är inte avmagnetiserat utan har fungerar EN (!!!!) gång under hela min resa. Jag har fått ”förklaringen” att inte använda blippfunktionen vilket jag inte gjort, nästa ”förklaring” är att kortet är avmagnetiserat, nästa ”förklaring” är att det inte är avmagnetiserat utan ska fungera, en till ”förklaring” var att det nog är fel på butikernas maskiner. Hela resan slutade med att jag fick använda mitt kort från Swedbank vilket jag vill undvika pga det är mot mitt lönekonto samt att min medresenär fick betala och jag swisha till henne. Jag har ringt flera gånger kring mitt problem med kortet men allt ”ser bra ut från deras sida”. Santander drog även en summa från mitt konto som skulle dras från en annan kunds konto. Detta fick jag tillbaka efter jag själv upptäckte deras misstag. Katastrof rakt genom!
Ingen hjälp att utreda vart pengar…
Ingen hjälp att utreda vart pengar tagit vägen som inte finns på kontot. Total förnekelse. Kundservice utlovar kontakt med ansvariga som inte hör av sig. Kundombudsmannen svarar inte inom 14 dagar som utlovats utan först efter drygt en månad när vi anmält företaget. Sammanfattning: total nonchalans!
Har köpt en företags bil skulle betala…
Har köpt en företags bil skulle betala 2190 exkl. moms. Fick första fakturan på 2190 andra 4200 nu kom tredje faktura på 24000. Ringde kundtjänsten för fråga vad har hänt, han jag pratade med kunde inte förklara och någon annan ska återkomma angående detta. Lägger man onödigt tid för det.
Efter godkänt och signerat
Efter godkänt och signerat, när pengarna skulle sättas in så drog dom tillbaka.
Scammers
Otroligt oproffsiga
Otroligt oproffsiga! Otydliga i kommunikationen med sina kunder, svåra att få tag på. Skickar ut felaktiga fakturor.
Rekommenderar ej!
Sämsta kreditbolaget jag varit med om
Sämsta kreditbolaget jag varit med om. Sätter räntor efter eget tycke och smak. Skaffa ALDRIG!!
Värden sämsta bank med oseriösa och…
Värden sämsta bank med oseriösa och otrevliga personal.
En bank som lurar sina kunder.
VARNING.
Kundtjänsten är nog bland det sämsta…
Kundtjänsten är nog bland det sämsta jag upplevt. Ringer inte tillbaka då dom lovat att återkomma. Väntetider mellan 1-3 timmar varje gång. Chatt roboten är nog den sämsta jag upplevt med ingen relevant information alls. Tror inte det finns sämre.
Skulle varit 12 månaders räntefritt…
Skulle varit 12 månaders räntefritt plus en väldigt hög uppläggningsavgift, men det blev ränta ändå. De skickade kort som jag inte beställt. Verkligen hemsk.
Så dålig service så de är inte ens…
Så dålig service så de är inte ens värda ett ruttet lingon. Har sparkonto som inte är bundet längre och efter ett antal chattmeddelande och telefonsamtal om korrigera felet så har jag fortfarande efter snart 2 veckor inte fått ut mina egna sparpengar. ALDRIG mer denna s.k bank
Tar alltid mer än 1 timme att få…
Tar alltid mer än 1 timme att få kontakt med kundtjänst
Blev nekad ett köp på avbetalning i en…
Blev nekad ett köp på avbetalning i en musikaffär trots att jag inte har betalningsanmärkningar, inga lån och inga skulder. Jag har stort betalningsutrymme varje månad, trots detta blev jag nekad!
Sms svaret från Santander Bank stod att mitt köp har blivit nekat pga "en samlad bedömning"!?
En "samlad bedömning" som bygger på vad, kan man fråga sig? Spekulationer som saknar förankring i verkligheten! Nä fy fasen... ren negativ särbehandling och diskriminering är vad det är. Kommer gå vidare till DO med detta, för så här ska det inte gå till... :(
Lång väntetid och felaktig information
De ägde mitt leasingkontrakt och när jag skulle avbryta det i förtid har det varit så svårt att få rätt information och att komma i kontakt med kundtjänst. Spenderat totalt 10 timmar i telefonkö kundtjänst under sommaren. Chatboten går absolut inte att använda. Får ej svar på mejl eller svar med felaktig information. De gjorde en felaktig dragning för augusti och har fortfarande inte fått tillbaka pengarna nästan 2 månader senare. De skall fakturera för transporten av leasingbilen vilket heller inte skett 1,5 månad efter transport.
Undvik dem om det går.