1. Magasin d'articles de sauna

We specialize in creating exceptional sauna hats designed to elevate your relaxation experience. Our commitment to quality is evident in every stitch, with each hat crafted from 100% pure wool for superior insulation and comfort. We believe in the natural benefits of wool, providing a breathable and protective barrier during your sauna sessions. Proudly made in Lithuania, EU, we combine traditional craftsmanship with modern standards to bring you the best in sauna accessories.

3,9

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Still awaiting delivery nearly a month…

Still awaiting delivery nearly a month on. Not acceptable.

16 décembre 2025
Logo de Saunaguru

Réponse de Saunaguru

Dear Gary,

I am incredibly sorry for the unacceptable delay you've experienced with your order. A month is far too long to wait, and I understand your frustration.

I have just checked your tracking information, and it indicates that your parcel is scheduled for delivery today. We are monitoring this closely. If for any reason the package does not arrive by the end of the day, please let us know immediately, and we will dispatch a brand-new replacement to you via express shipping. Thank you for your patience while we get this resolved for you.

Best regards,

Aistė | saunaguru.eu

Quality top

Delivered on time. The quality of sauna hats is substantially better than I anything I have seen before.

10 décembre 2025