7. december: "Højesteret finder på den baggrund, at Group Buy, Buuks.dk og Sayve skal påbydes at tilbagebetale alle abonnementsbetalinger, der er modtaget senere end tre år før sagernes anlæg" 8.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser. Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold dig langt væk fra deres hjemmeside. Medmindre du passer meget på ikke at blive narret. Du risikerer at tilmelde dig deres abonnement, og så trækker de automatisk kr 119,- hver måned indtil du op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig hurtig levering Har handlet her flere gange. Jeg bestilte et produkt igår morges og har netop hentet det på posthuset - vanvittig hurtig levering :-) Jeg handlede til normalpris for at undgå... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sayve.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer. Når du er medlem i vores fordelsklub, kan du købe mere end 120.000 produkter til indkøbspris. Det koster 119,- om måneden at være medlem hos Sayve.dk.
Coordonnées de contact
Danemark
- 71 99 22 05
- info@sayve.dk
- sayve.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Svindel fra top til bund
Stadig et svindelfirma, hvor de ansatte dækker over ledelsens svindel foretagende.
Køb ikke, det er svindel. De tilbagebetaler ikke de abonnementer som de ulovligt har opkrævet skjult.
Prøver nu sjette gang stadig uden respons.
Prøver nu sjette gang stadig uden respons. Betalte 699 kr. i 2020 for 5 ltr. totalt virkningsløst "håndsprit". Har klaget nu 6-8 gange i 4 år. Banditterne holder godt på pengene.
Dømt i højesteret til tilbagebetaling
De følger ikke dommen fra højesteret om at returnere urigtigt opkrævet abonnement. Vi har kontaktet dem 4 gange i løbet af det sidste år og der sker intet. De "forsøger at få fat i den rigtige afdeling".
Bliv væk!
De er blevt dømt i retten til at tilbagebetale deres skjulte kontingent. Jeg har flere gange bedt om pengene men får henholdende løfter om, at det vil ske.
Der er tale om et useriøst firma, som ikke engang forsøger at overholde landets love
Fup og abonnements fidus du aldrig…
Fup og abonnements fidus du aldrig kommer ud af.
skynd jer væk
Svindelfirma
Svindelfirma, de har oprettet link for de kunder der er blevet svindlet for skjult abonnement kan bruge, for at få deres penge tilbage.
Det er bare endnu et forsøg på at trække tiden ud. Jeg indsendte mine informationer for over fire uger siden. Intet er sket.
KØB ALDRIG NOGET SOM HELST AF DETTE FIRMA
Til alle som overvejer at handle i denne ”virksomhed”, det er det rene bondefangeri. Ved køb accepterer man automatisk at de tilmelder en et ”abonnement” hvor de hver måned automatisk trækker 119,- fra din konto. De sender ingen løbende faktura eller andet som gør dig opmærksom på at de løbende trækker penge fra din konto. Jeg har kontaktet dem for at gøre indsigelse og bliver kun mødt at arrogant og nedlade ”kundeservice", som er holdt helt op med at svarer.
I januar begyndte firmaet at trække 3x abonnement og kundeservice svarer ikke på dette.
Som andre skriver er de i 2023 er dømt i højesteret for netop dette, men blot uagtet fortsat i samme stil. Firmaet har nu ændret deres hjemmeside, men fremgangsmåden er den samme. Dette må være den mest uetiske måde at drive virksomhed på jeg nogen sinde har oplevet.
Skræmmende og frækt virksomhed
Bondefangeri i høj klasse i alle deres tre virksomheder, som har samme ejer. De brugt samme metode de sidste mange år for at snyde folk til at tegne et abonnement uden de opdager, når de købte en varer med rabat. Kunderne troede at de kunne spare lidt penge, men endte med betale flere tusinde kroner i form af et skjult abonnement.
Jeg købte et produkt hos virksomheden i 2020, og de har trukket 89kr om måned i 28 måneder fra min konto i form af et abonnement. Har opdaget deres abonnement tilfældigt, da de trak to gange i december-23. Har ikke fået en eneste faktura fra dem siden 2020, og de siger, at man kan se ens regninger, når man logger på deres hjemmeside.
Jeg vidste ikke engang, at jeg var medlem, og jeg er heldig, at jeg opdagede deres skam, fordi de trak to gange i samme dag.
De vil ikke betale pengne tilbage, selvom jeg kun handlet hos dem en gang i 2020.
Jeg har kontaktet banken og spærret mit kort, og banken kunne tilbagebetale for de sidste 12 måneder.
Virksomheden har fået en dom i december-2023 pga deres uberettiget måde at hæve penge fra folks konto.
De har siden ændret deres hjemmeside og man kan se, at man skal betale et abonnement for at være medlem og der er to forskellige priser, sådan var ikke for 3-4år siden, da jeg købte med en fejltagelse hos dem.
De tjener penge på deres abonnement, hvis folk ikke opdager, at de er blevet medlem og virksomheden trækker pengene fra kundernes konti indtil, man ringer til dem og stoppe abonnementet.
Helt uhyggelig ringe service
Helt uhyggelig ringe service - sjældent oplevet noget værre. Handler der aldrig igen.
Det er et svindel firma😡
Det er et svindel firma😡
Jeg købte en toiletbørste til en værdi af 59kr i juni 2020.
Er nu blevet bondefanget i et abonnement hvor de trækker 2 x 89 kr i samme mdr
3 år og de gemmer stadig mine oplysninger
Har meldt det fra og de har bekræfte at jeg er udmeldt men vil ikke sende pengene retur det er virkelig dårlig stil
Dømt i Højesteret
8. december: Sayve opkræver ulovligt abb. bagud for september og oktober.
11. december: Sayve opkræver ulovligt abb. for december.
Fy for s...., hvor er det en usympatisk måde at drive forretning på.
Dømt til at betale ulovlige opkrævet…
Dømt til at betale ulovlige opkrævet abonnementer tilbage. Gælder for Sayve.dk, Pluus.dk og Buuks.dk og de to svenske netbutikker
Læs forbrugerombudsmandens pressemeddelse af Højesterettens afgørelse 7. december 2023
Endvidere kan du også læse på Højesterettens side, om deres afgørelse af 7. december 2023
Dårlig information og trækker…
Dårlig information og trækker abonnement uden accept....I kunne ikke fortælle at i trækker bare håber i bliver anmeldt for Dårlig skik og brug af kundens fortrolige kort information....håber i går konkurs og uønsket som handelsfirma

Når du køber hos Sayve.dk
Når du køber hos Sayve.dk, skal du være opmærksom på, du automatisk får et medlemskab, som du selv skal melde fra igen, ellers bliver du trukket 119 kr. kr. hver måned for ingenting, hvis du ikke køber noget fast der.
Det står så langt ned i ordrebekræftigelsen, at de fleste mennesker ikke får det læst.
Det har lige kostet 2230 kr. Surt.

Réponse de Sayve.dk
Super ringe at man opretter medlemskab…
Super ringe at man opretter medlemskab ved at købe noget "billigere" 10 kr billigere. Et køb for 2 år siden på mener det var 59kr har så kostet mig lidt over 2100 kr fordi jeg har været for doven til at tjekke min bank for de 89kr jeg betalte i sin tid for medlemskab. Men det er opsagt og så blev jeg i det mindste det klogere på hvor man køber ting og hvor man ikke gør 🤬

Sayve.dk - A horrible experience of being scammed
Only once purchase with 341 dkk in Jan.2022, and then deducted fees for 18 consecutive months without my knowledge and permission, totaling 2142 dkk. Until today I found out, definitely a steal, CRAZY!
Some facts:
1. Only once shopping in Jan.2022 and haven't visited the site again.
2. The invoice only has the money for the goods.
3. During being deducted, never received any emails from SAVYE.dk, including news, or advertisements, carried out without any knowing.
4. When in contact with customer service, only can get a templated answer.
Suspicious points:
1. The address provided on SAVYE.dk is 'Priorparken 833, 2605 Brøndby', which is a non-existent address on Google Maps.
2. The same person answers emails and calls, the store may only be operated by one person, only providing template answers, doesn't care about customer satisfaction, unwilling to take any responsibility.
My suggestions:
1. Report this situation to your bank, and ask the bank to help recover the loss(Maybe online fraud).
2. Complaint on forbrugerombudsmanden.dk, SAVYE.dk has a lawsuit regarding this act, victims have the possibility to recover this loss.
3. Telling this experience on social medias, help people from being hurt by SAVYE.
Any better way to protect our rights, please share here. Thank you very much.
-------------------------------------------------------------------------------------
Update:
A NEW LIE! After a phone call and several email conversations, of course you know who I am and what I complained about. 18 MONTHS of stealing and scamming! I had to void my original bank card. Who is it to be ashamed of?
Look here, it's a SAVYE Victims Club. Victims of course won't notice they've been deducted because it's so well hidden. When they find out that they have been cheated, they can only come here to party.
I pasted one of the reply from this shame SAVYE:
Hi Yanpeng,
Thanks for your mail.
As explained over the phone with your wife, we are sorry to hear that your wife was not aware of the membership, which is when you choose to shop at our member's price.
The membership is disclosed throughout one's purchase, and one must actively accept the member's conditions before the purchase can go through to the member's price.
Since the 14-day right of withdrawal has expired since your wife made the purchase at the membership price, it is not possible to refund the membership.
The membership has been terminated and there will be no more from here on.
Have a nice day.
Med Venlig Hilsen
Claudia
Kundeservice

Réponse de Sayve.dk
Bondefangeri på højeste niveau!
Nøøøøj, en omgang svindel!
Virksomheden har trukket penge henover 12 måneder…. Jeg har i god tro købt et produkt og betalt for det… pludselig er jeg medlem uden hverken at få nogen form for bekræftelse på det?. Det er virkelig hvad man kalder bondefangeri/bedrageri. Jeg har hverken givet samtykke eller nogenform for godkendelse på dette… tænker at dette kunne være en sag for kontant.! Jeg er blevet nødsaget til at få spærret mit bankkort af frygt for flere hævninger… HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK… og til Sayve (spar mig for jeres fælles besked). 😒

Pludselig var jeg medlem
Pludselig var jeg medlem. Jeg har aldrig valgt, at være medlem.
De bondefanger åbenbart en, når man har købt en ting.
De trækker på ens konto for medlemskab.
Sayve.dk hvor er det en ussel behandling.

It's a cheating website
It's a cheating website, not trust it. the purpose of this website is to cheat your memberfee every month. It's very disgusting

Réponse de Sayve.dk
Huge let down - membership without knowledge
I simply could not be more unhappy with their service. I have just now found out that I have paid an amount of DKK 119 to them for a "membership" for more than a year - without my knowledge. They may argue that in the process of the purchase that they are clear on the part that there is a membership involved, but clearly it's not obvious enough - as you can see on other reviews here.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.