Scandinavian Gastro Clinic Avis

4,3

This was my first time doing gastroscopy ever. Generally I was a bit scared to be honest but doctor Reza and his assistent Sana really handled everything professional and with care. Doctor was so ni... Voir plus

Snabb respons, fick tid inom några dagar. Mycket professionellt bemötande, lyssnade och tog mina symptom på största allvar. Initierade vidare undersökningar, följde upp dessa och var med mig genom... Voir plus

Jag gjorde en koloskopi här idag och upplevde bemötandet som väldigt bra. Personalen var lugna, respektfulla och professionella, vilket hjälpte mig att känna mig trygg under undersökningen. Allt gick... Voir plus

Uselt bemötande av min dotter. Skulle opereras den 18 /12 efter lång väntan Får ett SMS dagen innan att de inte blir nån op. Schemaändringar är orsaken. Ingen ny tid och efter några samtal besked att... Voir plus

1. Gastro-entérologue
  2. Chirurgien digestif
  3. Salle de médecine interne
  4. Service de la santé au travail
  5. Clinique spécialisée

Scandinavian Gastro Clinic är en specialistklinik som utreder och behandlar akuta och kroniska mag- och tarmbesvär. Kliniken har profilerat sig inom Irritable Bowel Syndrome (IBS) och Inflammatorisk Tarmsjukdom (IBD). Kliniken utreder även andra oklara bukbesvär samt cancersjukdomar i mag- och tarmkanalen. Kliniken utför alla endoskopiundersökningar såsom gastroskopi, koloskopi, sigmoideoskopi och kapselendoskopi. Kliniken har specialister inom proktologi och opererar olika proktologiska åkommor med lokalbedövning och vid behov med narkos. Vår vision är att vara den mest kompletta gastrologiska mottagningen i Sverige för utredning och behandling av mag- och tarmsjukdomar. På kliniken finns utöver skickliga specialistläkare inom gastroenterologi även kirurger, dietister och psykologer som är specialiserade på mag- och tarmsjukdomar. Scandinavian Gastro Clinic erbjuder läkarkonsultation och endoskopiundersökningar privat med kort varsel till deras mottagningar i Mölndal, Malmö och Karlstad. Du som patient kan även boka tid via ditt försäkringsbolag.

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mycket svårt att få tag på korrekt…

Mycket svårt att få tag på korrekt person vid behov. Har kontaktat företaget (Göteborg) vid flertalet tillfällen och blivit lovad att bli uppringd på specifika tider men utan att detta skett på ett tillfredställande sätt. Helt enkelt ytterst dålig kundservice.

14 octobre 2022

Eftersom jag gett er 5 stjärnor är det…

Eftersom jag gett er 5 stjärnor är det inte mycket att tillägga. Lång väntetid, när man har mycket besvär. Annars all kontakt med personal i telefon och IRL var jättebra. Gott och proffsigt bemötande.

21 décembre 2021

Aldrig väntetider

Aldrig väntetider, alltid trevligt bemötande och läkare som bryr sig om och är kunniga!

19 décembre 2021

Fantastiskt bemötande

Trevigt bemötande och fräscha lokaler. Kunniga och empatiska läkare som gör att man känner sig trygg och omhändetagen.
Kan varmt rekommenderas!

30 août 2021