Scandinavianrehab
Jag beställde neurosockar, vid beställning lovar de 30 dagars öppet köp (pengarna tillbaka)om inte sockarna hjälper mot ens smärta, vilket var mitt fall. Jag meilade dom och frågade hur jag gör när ja... Voir plus
Köpte 2st Knäskydd ca 500.- / st dagen efter halverar dom priset, de kan man leva med, men inte att det ska ta minst 2 veckor för lev. köper från Kina när man har lagt dom i kundkorgen. Lev tid bör... Voir plus
Lita inte på detta bolag som ger en felaktig bild av företaget och dess produkter. Ansvariga har flera hemsidor med olika produkttyper. Ingen svarar i telefon utan samtalen bryts. Kan nu också kons... Voir plus
He did not like that I am American ,he…
He did not like that I am American ,he wanted to throw me out because of Donald Trump .I lived in Sweden 25 years
köpte skor för ett år sedan och de har…
köpte skor för ett år sedan och de har känts bra och varit sköna men nu efter endast ett år med sparsamt användande så lossnar metallen runt skosnörehålen och sulorna ser ut att ha varit använda i många år, finns ingen dämpning alls kvar i skon. vill reklamera men förstår enligt recensioner att det är lönlöst.
Har beställt knästöd bad om retursedel har inte fått någon
Har beställt knästöd bad om retursedel
Handskar mot smärta
Beställde kompressions handskar. Leveranstiden var 2 veckor. Jag är jättenöjd med dem. Allt ok!
Skickat retur som aldrig dom tar hand…
Skickat retur som aldrig dom tar hand om, kommer aldrig handla där mer, så dålig service
Det tog det 8 dagar innan jag fick mitt…
Det tog det 8 dagar innan jag fick mitt knäskydd men jag är väldigt nöjd med kvaliteten på produkten!
Lurendrejeri
Efter mkt lång leveranstid kom en produkt som bar få likheter med den jag beställt, såg ut som ett dagisbarn tillverkat den. Gav upp på retur. Beställ inget från detta företag!
Efter att ha reklamerat ett köp 2022…
Efter att ha reklamerat ett köp 2022 fick jag pengar tillbaka för varan men ingen ersättning för returfrakten trots flera påstötningar via mail.
Lurendrejeri företag
Ångrade mitt köp. Fick inget paket, jag trodde allt var i sin ordning. Företaget vägrade ta bort fakturan. Så jag var tvungen att betala 400 kr för en produkt som jag aldrig fått.
Köpte en massagepistol med…
Köpte en massagepistol med infraröttljus, superbra har hjälpt mig enormt vid min artros i höft och knä, kan rekommenderas, kostar 1199:- med rabatt , väl värt, bästa produkt jag nånsin köpt! Tack!
Allt fungerade bra .
Jag fick ett paket utan följesedel så…
Jag fick ett paket utan följesedel så när jag skulle returnera fick jag googla. Jag är så less, ännu inget besked om de fått paketet men att jag får stå för retur porto den informationen har jag fått.
Aldrig mer ett köp. Mina pengar nästan 700:- vem vet när det dyker upp?
Så skitdåligt rent ut sagt
Så skitdåligt rent ut sagt. Lurendrejeri.
Beställde strumpor som skulle komprimera. Det var ett par vanliga lite tjockare strumpor säkerligen sydda i Kina. Skickar tillbaka
Beställt och fått neuropatistrumpor.
Beställt och fått neuropatistrumpor.
Kommunikationen har fungerat bra.
Även leveransen.
Strumporna har minskat min värk.
Jag är nöjd.
Under all kritik
1. Ordern (en sport-BH) tog flera veckor att expediera.
2. BH-n var av usel kvalitet och storleken stämde inte.
3. Retursedel saknades.
Oseriöst företag
En annan produkt än den jag köpt skickades till mig. De erbjöd sig inte att betala leveranskostnad för retur och vägrar att makulera fakturan trots att det är de som har gjort fel. Jag har nu skickat tillbaka produkten men de påstår att de inte mottagit den. Kundtjänsten är under all kritik. Det är som att kommunicera med ett barn.
Lång leverens
Lång leverens, fel storlek och ingen möjlighet till retur!
Borde anmälas!👎
Jag har blivit lurad!Kan man inte Ändra…
Jag har blivit lurad!Kan man inte Ändra beställningar!
Aldrig mer!
Grundlurad!
Grundlurad!! Produkterna kommer från Kina, utan nån som helst info om produkten. Jag köpte vad som skulle vara en stödstrumpa, att använda vid smärta i underben/fötter. Det som kom, är som en vanlig, tjockare strumpa utan framfot. Ingen stödstrumpa!!
Så handla inte av dessa! Du kan inte reklamera!!
Scandinavian Rehab??? Snarare Chinese Rehab!!!
SE UPP ! Skojare
Oj!! Borde ha läst det innan jag beställde! En vecka har gått och paket har inte skickats. Mailade krav på att häva köpet - och vips- status på paketet ändrades till ”på väg”. Mailade de enligt deras krav med all information- meddelade Klarna om att jag hävde köpet. SE UPP! Beställ inget