À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux
  2. Magasin de rideaux et stores
  3. Fournisseur et fabricant de rideaux
  4. Magasin de design et de décor intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Schaduwdoek kopen? Ruime keuze schaduwdoeken in alle vormen en maten! ✓ Gratis verzending ✓ Schaduwdoek vierkant, driehoek, rechthoek & meer!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie, beloftes die niet nagekomen worden.

Pelletkachel aangeschaft. Sinds enkele maanden probleem met de ontsteking. Deze doet t soms wel, soms niet. Als deze t dan wel doet dat steekvlam in de kachel en rookontwikkeling in de kamer. Een keer is wrs de vader van eigenaar komen kijken. Onprettige manier van binnenkomen, zonder afspraak, zonder zich voor te stellen naar binnen en kortaf alleen de woorden " zet de kachel aan". Nu 2x gebeld, iedere keer de belofte dat er teruggebeld zouden worden maar helaas tot op heden niets gehoord. Voel me totaal niet serieus genomen. Erg jammer dat ik m'n filmje hiervan niet kan uploaden . Had ik graag gedaan als bewijs zodat anderen t kunnen zien. Spijt van de aanschaf

21 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Producten besteld op 16 juni met een…

Producten besteld op 16 juni met een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Vandaag 23 juni nog steeds niks binnen. Verder geen communicatie vanuit het bedrijf. Daarnaast al meerdere keren via de mail belooft dat het er aan komt, vervolgens zitten we nog steeds te wachten

16 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

als er iets mis is, is het je eigen schuld

Ik heb een waterdicht schaduwdoek gekocht die niet waterdicht is. Bij de eerste regenbui lekten de naden volledig door, daarna lekte al snel het hele doek door. Het bedrijf beroept zich op dat ze dit erbij melden en dat ik dit had kunnen weten etcetc.. De tip was om het met een speciaal goedje waterdicht te maken. Er zat geen enkele beweging in meedenken of zoeken naar een oplossing. Klantenservice of klantvriendelijkheid kennen ze ze niet, een van de mails was op het randje onbeschoft. Consumentenrecht kennen ze ook niet. Ik heb het overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekering en op die manier mijn geld terug gekregen. Zij waren het met mij eens dat dit niet mag en niet kan; een waterdichtschaduwdoek moet waterdicht zijn, ook al vermeld je erbij dat dit niet zo is. Dan mag je het namelijk niet verkopen als waterdicht. Zij gaan het al dan niet verder verhalen op het bedrijf.
bedrijf is trouwens ook bekend als Outdoor Tuinidee

30 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Service herken je pas als het verkeerd gaat...

Ik heb er een hekel aan te klagen over bedrijven op internet. Echter ben ik nu zo'n 3 maanden onderweg voor 3 maatwerk doeken en dat wil maar niet lukken. Het bedrijf communiceert niet - of onbetrouwbaar. Afspraken en toezeggingen worden niet nagekomen. Dat is jammer. Ik raad aan een ander bedrijf te kiezen als je een schaduwdoek zoekt en service je lief is... Het is wat het is... Jammer... Intussen bereid ik mijn zaak voor...

19 août 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus