Goede steun en luisteren naar de problemen die ik heb met mijn gehoor en het kiezen van een geschikt apparaat. Helaas niet altijd het gewenste resultaat maar dat zal wel aan mijn afwijking liggen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Begin december had ik mijn hoorcontrole en dezelfde dag kon ik mijn nieuwe boortoestellen op proef meenemen. En voor het einde van het jaar het traject nog kunnen afsluiten voor de verzekering. Tussen... Voir plus
Er ging bij mij een wereld open toen ik de gehoortoestellen van Schoonenberg had uitgeprobeerd, er werd voldoende tijd besteed om de toestellen aan te passen aan de wensen van de klant ,ik kan daarom... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Écrit par l'entreprise

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Coordonnées de contact
Kroonpassage 27, 8232VP, Lelystad, Pays-Bas
- 9006007008
Goede steun en luisteren naar de…
Vind het wel jammer dat de winkel de laatste tijd weinig open is en voor iemand die de gehele week moet werken is het soms lastig om een afspraak te maken. De winkel was slecht bereikbaar.
Ook vind ik het jammer dat de apparaten slecht vergoed worden en dat verwijt ik de verzekeraars en beleid van de regering. Het beste apparaat is dan vaak niet haalbaar omdat mensen dat gewoonweg niet kunnen betalen.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Wat een ontzettend slechte service…
Wat een ontzettend slechte service leveren jullie in Lelystad. Ik ben inmiddels al TWEE WEKEN bezig om een simpele factuur te krijgen. De klantenservice heeft een mail naar de winkel gestuurd, ik heb zelf meer dan 20 keer gebeld — er wordt nooit opgenomen. Je kunt je naam en nummer inspreken, maar terugbellen? Ho maar.
Vervolgens neem ik de moeite om naar de winkel te gaan om het persoonlijk te regelen, en dan word ik gewoon weggestuurd omdat er “geen tijd” is. Geen tijd om een factuur te verstrekken voor iets waar ik al voor heb betaald? Dat is werkelijk onacceptabel.
Blijkbaar stopt de service zodra de betaling binnen is. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Ik verwacht per direct mijn factuur en een inhoudelijke reactie op deze klacht.
Dit is ronduit belachelijk.

Nieuwe hoortoestellen.
Goed geholpen door een vriendelijke medewerkster. Het enige minpunt vind ik de tv-connector. Daar ik mijn telefoon niet de hele dag bij mij heb, moet er op enig moment weer een connectie plaatsvinden met mijn hoortoestellen en dit gaat bijna altijd mis. Het rechter hoortoestel wordt wel verbonden maar het linker niet, dus beide toestellen uitschakelen en weer aanzetten en vervolgens de stappen doorlopen om ze opnieuw te verbinden. Ik ben benieuwd of dit ook bij anderen het geval is.
Kennis van zaken
Goede informatie en heel geduldig qua…
Goede informatie en heel geduldig qua uitleggen van vragen.
Vandaag hoortest gedaan bij Roos in…
Vandaag hoortest gedaan bij Roos in Lelystad. Afgelopen 30 juni bij Schoonenberg in Lelystad. Een verademing bij Roos. Alle tijd en een duidelijke uitleg. En een zeer uitgebreide test. Niet bij Schoonenberg. Ook meten geslaagd voor oortjes.
Roos een echte aanrader.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Lelystad Kroonpassage
Schoonenberg heeft gezorgd voor geschikte gehoorapparaten.
Schoonenberg heeft gezorgd dat ik de voor mij beste hoorapparaten kreeg. Aanvankelijk waren er wat misverstanden, maar die zijn goed opgelost.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Lelystad Kroonpassage
Ik ben tevreden over het apparaat en over de service. Vervelend vond ik de verkooppraatjes die gehouden werden, waardoor de bezoeken aan Schoonenberg erg lang duurden; mij verwarden en vermoeiden.
Ik ben tevreden over het apparaat en over de service die geboden wordt.
Veel minder tevreden ben ik over de verkooppraatjes die gehouden werden, waardoor de bezoeken aan Schoonenberg erg lang duurden en mij verwarden en vermoeiden.

Duidelijke en goed kennis
Duidelijke toelichtingen. alle varianten naar wenst onderzocht. goed luisterend naar de klant.

Zeer slechte service …
In december langs gegaan voor oordopjes voor onze zoon. Deze moet je gelijk afrekenen worden dan opgemeten en uiteindelijk krijg je de oordopjes thuis gestuurd na een aantal weken gebeld omdat de oordopjes nog steeds niet binnen waren. Hierover zou nagebeld worden met het bedrijf die de oordopjes daadwerkelijk maakt we zouden nog even moeten wachten. Maar ze zouden echt binnen komen na ruim 8 weken opnieuw gebeld omdat ze niet binnen waren blijkt dat de oordopjes überhaupt nooit bij het bedrijf zijn aangekomen. We zouden ons geld terug krijgen maar moesten wel 4 weken in gedachte nemen voordat ons geld terug gestort zou zijn want gaat via crediteuren afdeling. Na 4 weken nog geen geld terug al eerder meerdere terug bel verzoeken gedaan worden nooit terug gebeld nu hoofdkantoor aan de telefoon gehad die kunnen niks doen moet echt via de winkel. Uiteindelijk wachten we nog steeds op ons geld..

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Lelystad Kroonpassage
Vriendelijk personeel die je goed helpen om het juiste gehoorapparaat die bij mij past te vinden
Goed uitleg over de verschillende gehoorapparaten.
Begrijpelijk uitleg over wat er in gehoor stuk is en wat daar zoal aangedaan kan worden kwa gehoorapparaat.
Welk gehoorapparaat daar het beste bij past .
Erg fijn dat er meerdere gehoorapparaten uit geprobeerd kunnen worden.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Lelystad Kroonpassage
Betrokken medewerkers met kennis van zaken
Betrokken medewerkers met kennis van zaken en voor service kun je bijna elke dag terecht tussen 16.00 en 17.00 uur.
Goede uitleg
Goede uitleg. Geen haast.
Wel nagenoeg onmogelijk om contact te krijgen met iemand uit de winkel.
Gehoor verbeterd.!!
Door de goede uitleg en vragen over het horen, ben ik meer te weten gekomen over mijn oren.
Roeien tegen de stroom in. Tegen die achtergrond zijn genoemde punten te verklaren. Dat zowel in de winkel als inloopspreekuur lange wachttijden ontstaan. En klanten ontevreden gedrag vertonen.
Men heeft voldoende tijd genomen om te komen tot een juiste keuze voor mijn nieuwe hoorapparaten. Ik kreeg voldoende hulpmiddelen mee. Het af te leggen traject alsmede de keuzes voor een specifiek hoorapparaat kunnen iets overzichtelijker en duidelijker worden besproken maar kan ook aan mijn opnamecapaciteit liggen. Ook is vooral voor oudere klanten belangrijk om hen betere info te geven over {niet alleen de handleidingboekjes etc) aansluitmogelijkheden van de apparaten op TV , Computer en mobiel. Inzet van de medewerkers is zeer goed gezien de huidige situatie zoals eerder beschreven, Soms had ik vragenlijsten ingevuld maar moest dat later nogmaals door wellicht verlies o.i.d.
Ondanks genoemde problemen is mijn algehele indruk zeer positief.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Lelystad Kroonpassage
En savoir plus sur les différents types d'avis.