Schoonenberg HoorSupport - Purmerend Hoorsupport Avis 35

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Hoogstraat 27, 1441 BB Purmerend, Noord-Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne winkel/vriendelijk geholpen. Bij gehoortest geconstateerd dat er een groot verschil tussen beide oren zat. Meteen afspraak gemaakt bij KNO arts. Meerdere afspraken nodig, niet alle gehoorappara... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben geholpen en geadviseerd door Nina In Purmerend Zij heeft alles tot in de puntjes geregeld Na 5 jaar frustratie bij n collega audicien ben ik bij Schoonenberg terecht gekomen N geweldi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben uitstekend geholpen door Schoonenberg, met zeer goede oplossing voor mijn gehoorsprobleem. Ik ben bijna 50 jaar doof geweest aan mijn rechter oor, er was geen oplossing voor te vinden. Dit is... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Op zich prima geholpen, terwijl de verkregen gehoorapparaten heel erg bevallen en voor mij een nieuwe wereld doen open gaan. Het enige (kleine) minpunt zijn de ontvangen tegenstrijdige onderhoudsricht... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'appareils auditifs
  2. Conseiller santé
  3. Service de réparation d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Écrit par l'entreprise

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Geen

Ik ben heel geduldig en vakkundig geholpen met de aanschaf van een hoorapparaat. De persoonlijke benadering beviel goed.

23 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een goed en rustig gesprek waarin ook…

Een goed en rustig gesprek waarin ook goed geluisterd werd met een goede gehooroplossing.

26 décembre 2025

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Purmerend Hoorsupport

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij dat ik weer goed kan horen

het was een goede ervaring, omdat men de tijd neemt om tot een goede keuze te komen welke hoortoestellen voor jou het beste is. De dames zijn vriendelijk en behulpzaam. IK ben zeer tevreden over mijn hoortoestellen.

22 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

klantvriendelijk en geduldig zijn met…

klantvriendelijk en geduldig zijn met het uitleggen

11 décembre 2025

Fijne winkel, goed geholpen

Meteen afspraak gemaakt bij KNO arts. Meerdere afspraken nodig, niet alle gehoorapparaten passen bij iedereen. Uitleg m.b.t verschillende gehoorapparaten en uitleg app kan m.i. beter uitgelegd worden

30 novembre 2025

Duidelijke uitleg.

29 novembre 2025

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Purmerend Hoorsupport

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ongewenst papier op de mat

Brief ontvangen aan de bewoners van dit adres. Val me niet onnodig lastig met je reclame fratsen. ZEER ONGEWENST!!!

24 octobre 2025
Avis spontané

Beste heer Huizer,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Het spijt mij dat u onze post als ongewenst ervaart. Dit is zeker niet onze bedoeling.

Ik kan u in ons Recht van Verzet zetten, maar heb hiervoor wel meer gegevens nodig.

Ik kom graag persoonlijk in contact met u zodat ik het in orde kan maken voor u.

Kunt u mij bellen via het nummer 0900-6007008 of een e-mail sturen naar klantenservice@schoonenberg.nl?

Ik hoop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,
Schoonenberg Hoorsupport
Klantenservice
Kris

super blij

hoi, ik ben erg tevreden met Nina helpt mij buiten gewoon goed.
ik heb mooi div hoorapp kunnen testen die ik dacht
te willen ,maar kwam toch uit op de degene die ik als eerst had gehad.

31 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus