Schoonheidssalonalmere & Zeeba Beautysalon Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Lieve dames die er werken. Persoonlijke aandacht, vriendelijk en geven advies waar je om vraagt. Ik kan zeker wel aanraden om hierheen te komen! Ik heb een lash lift behandeling gehad en het heeft p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs heb ik een gezichtsbehandeling gehad bij de schoonheidssalon, wat was dit een geweldige ervaring. Laten we voorop stellen dat beide dames enorm bekwaam zijn in hun vakgebied. Daarnaast zijn ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb ontzettend genoten van mijn behandeling gisteren. Het is erg fijn dat Birte flexibel is met het maken van een afspraak. Heel prettig voor werkende mama’s zoals ik. Het is een prachtige salon w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Birthe, dank je wel voor je fijne pedicure behandeling! Jullie hebben, door je super fijne kundige behandeling, zeker een klant erbij! De volgende afspraak is al ingepland (Henna brow)! Complimen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté

Écrit par l'entreprise

Schoonheidssalon voor vrouwen Wij bieden diverse behandelingen aan in onze gezellige en sfeervolle salon. U kunt bij ons terecht voor: - Gezichtsbehandelingen - Pedicure - Permanente make-up - Epileren (wenkbrauwen / gezicht) - Henna brow - Lash Lift - Verven wenkbrauwen / wimpers - Knippen haren - Haarstyling - Visagie (bruids / avond make-up)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij de beste in Almere

Ik kom bij Parveen al jaren voor m'n wenkbrauwen en sinds september ga ik elke maand langs bij Birte voor m'n hydro facial behandeling. Ik woon zelf niet in Almere, maar elke maand kijk ik er weer naar uit om bij Parveen voor m'n wenkbrauwen te gaan en bij Birte voor Hydro. M'n gezicht is een stuk rustiger geworden en het shined weer. Daarnaast nemen Parveen en Birte echt de tijd voor hun behandeling! Ik blijf een vaste klant. Ga zo door lieve meiden.

24 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Birte is echt een topper

Birte is echt een topper! Doet haar werk met zoveel passie en plezier dat je blijft terugkomen! Dankjewel weer voor vandaag

13 avril 2023

Powder brows

Vandaag powder brows laten doen. Parween doet sowieso al jaren mijn wenkbrauwen, dus ik durfde het alleen bij haar.
Superblij met het resultaat!
Parween zal nooit zomaar stoppen zonder dat het er perfect uit ziet, maar dat is met alles in het Salon.
Superlieve, eerlijke en hardwerkende vrouw!
Voor mij geen ander beauty salon!

7 avril 2023

Top behandeling!

Er hangt een hele fijne sfeer in de salon. Zijn super lief en heel klantvriendelijk. De behandeling was ook heerlijk. Je huid wordt super schoon.

6 avril 2023

Hele fijne salon

De hydorfacial behandeling is heerlijk, echt een aanrader voor iedereen en elke huid type!
Er hangt een hele fijne sfeer in de salon, dus ontspannen lukt zeker.

29 mars 2023

Top Team

Parwin en Birte zijn schatten van vrouwen, en behandelen je op een zeer professionele manier. Als ik ben geweest kom ik heerlijk schoon en mooi weer naar huis. Ik kom helemaal uit Rotterdam omdat niemand anders mijn wenkbrauwen en gezicht mag aanraken dan hun twee

1 avril 2023

Goede pedicure…

Wat een goede service wordt er hier gegeven ze is heel goed in der werk weet wat ze doet en is heel gezellig om naar toe te gaan

3 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Parwin is de allerliefste vrouw op deze…

Parwin is de allerliefste vrouw op deze wereld!
En ook nog eens heel goed in haar werk!
Wat een fijn mens ze weet wat ze doet, en ze doet het goed!
Daarnaast luisterd ze ook nog eens naar alle verhalen maar vooral naar jou!
Stop maar met zoeken want ze is hier!
Het is een hardwerkende lieverd .
Ik ga nooit meer elders!

4 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Parwin is super professioneel en…

Parwin is super professioneel en vriendelijk. Ze is heel goed in haar werk en luistert echt naar wat jij aangeeft en wilt hebben! Ik ga al zo lang naar Parwin voor mijn wenkbrauwen en durf bij niemand anders meer😍

4 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Parwin is professioneel en behulpzaam

Parwin is professioneel en behulpzaam. Ze luistert echt naar wat je wilt. Ze denkt met je mee. Ik heb powderbrows laten zetten en ik ben zeer tevreden. De vorm en dikte zijn precies hoe ik het wilde.

29 mars 2023

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Ze werken netjes, zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik heb powderbrows laten zetten en ik ben heel blij met het resultaat!

31 mars 2023

Aanrader!!!

Het is een prachtige salon waar ik zeer professioneel ben geholpen. Birte raffelt haar werk niet af, eerder het tegenovergestelde. Zij is zeer secuur en gaat voor een 100% tevreden ervaring. Ik heb een uitgebreide gezichtsbehandeling en pedicure genomen. Heerlijk!!!

5 mars 2023

Super tevreden

Ik ben bij verschillende schoonheidsspecialiste geweest. Maar was nooit echt tevreden, toen ik bij hen binnen kwam. Werd ik met open armen ontvangen. Wat zijn ze vriendelijk zeg! Ik kreeg een gezichtsbehandeling en een pedicure behandeling. Je merkt echt dat zij haar vak met liefde en passie doet. Ze heeft ook heel veel verstand van haar werk. Ze straalt rust uit en verteld ook wat ze doet bij de behandelingen heel fijn. Ik raad ze echt aan. Ik had een onrustige huid maar sinds ik bij haar ben geweest is mijn huid weer rustig en straalt het weer. Helemaal super🤗 bedankt en tot gauw !

15 février 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus