À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,6

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super god service

Super god service

Fra den venlige telefon dame, til den effektive mand der kom og løste et vanskeligt rør, samt toilet.

13 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Rimeligt arbejde — men meget dyrt

Vores ejerforening havde brug for en ny VVS-leverandør og havde Schultz & Co. på besøg til et par opgaver.

Arbejdet har i sig selv været tilfredsstillende, bortset fra mindre ting som lidt dårlig kommunikation med bogholderiet og at man efterlod VVS-affald i gården efter en opgave. Men vi har nu afbrudt samarbejdet igen.

En hovedårsag er, at Schultz havde givet et tilbud på en udskiftning af en faldstamme en dag, hvor de alligevel var i ejendommen.

Tilbuddet lød på omkring 11.000 + moms for to mand i 6 timer, og vi accepterede, da det var svært for os at vurdere, hvor meget der skulle til.

Reelt tog arbejdet dog omkring 45 minutter, men vi blev alligevel faktureret for de fulde 6 timer. Da vi spurgte ind til det, forklarede Schultz blot, at "det aftalte beløb faktureres når det omhandler tilbudsarbejder".

Vi betalte, men maksimal fakturering vejer tydeligvis tungere end gode kundeforhold for Schultz, og vi inviterer dem ikke igen.

7 octobre 2025

Meget positivt

Vi har kun positive oplevelser med virksomheden.
Vi har brugt dem 3 gange. Opsætning og installering af varmepumpe - renovering af badeværelse incl. nye kloak rør- samt renovering af køkken incl ny gulvvarme.
De har altid overholdt aftaler og priser.
Kan kun anbefale denne virksomhed til andre

16 juin 2025

Bedste VVS firma

Bedste VVS firma

Imødekommende og professionelt vvs firma.
De løser opgaver indenfor rimelig tid og til gode men også fair priser.

Dette er klart det vvs firma som jeg bruger HVER gang jeg har problemer.

Kæmpe meget ros herfra og hvis der var flere stjerner at give af havde jeg os gjort det!

24 novembre 2025

Kan klart anbefales.

Jeg har af flere omgange brugt dette vvs firma, grunden til at jeg vender tilbage til dem skyldes at de er hurtige til at få løst opgaven, de er professionelle, imødekommende, punktlige, høflige og ordentlige - 5 stjerner herfra.

21 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Find en anden vvs’er

Der er massere andre firmaer - vælg en anden vvs’er - Spurgte udtrykkeligt i telefonen om de havde grej med og pakninger, til at kunne løse opgaven, så jeg kunne undgå at spilde tid -de sagde ja til at de havde de nødvendige materialer og da de så kom ud til lejligheden, havde de ingenting - som i slet ingen ting - og så skal man så betale ekstra for at de kan få en ny mand ud der faktisk har værktøjerne til at løse opgaven

Så ringer man til kundeservice - som blot går i forsvar og benægter.

Find en anden vvs’er ☺️

25 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige oplevelser - penge lige ud af vinduet...

Dårlig opfølgning of kundeservice. De kom på besøg, lovede at vende tilbage på sagen, men gjorde det aldrig. I stedet fik vi bare en faktura. Derudover, slet ikke behjælpelige med at bestille den korrekte reservedel hjem der var brug for til toilettet. Utrolig sur og kedelig kundeservice at snakke med - ingen hjælp at hente. Derudover, utrolig dyrt. Hold jer væk

30 septembre 2025

Fejlbehæftet varmtvandsbereder

Købte en ny varmtvandsbereder i 2022. Varmtvandsberederen har været fejlbehæftet ad flere omganger, men Schultz har fikset problemerne hurtigt og til sidst skiftet berederen kvit og frit.

27 mai 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Falder på målstregen.

Fin indledende dialog, og kompetent montør, men..

Desværre skal man ikke forvente at montøren har materialerne med, selvom man på forhånd oplyser hvad der skal laves. Og ja, det spildtid+ekstra kørsel bliver man faktureret for.

Derudover bliver man faktureret for den tid som bilens gps holder på adressen, og ikke den tid montøren bruger på opgaven.

Der var ikke meget imødekommenhed ved ovenstående indsigelse, andet end modargumentation og fastholdelse.

11 avril 2023

Best service ever!

Best service ever! Fast and efficient, explained throughly when I had questions. Extremely polite and cosmetically beautiful job done.

12 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have skiftet blandingsbatteri og bruser i badeværelset. Venlig mand der kom ud, god service og chefen var god til at spørge ind til mine udfordringer og tage sig tid.
Prisen ved jeg ikke om var høj eller lav. Giver ca. 3.000. Men alt i alt er jeg super tilfreds. De kom sågar 3 dage før da der lige var et hul.

13 juillet 2021

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Hurtigt, effektivt og med et smil på læben. Vi fik leveret et nyt toilet samt vandhane til køkkenvasken. Bestillingen gik hurtigt og venligt over telefonen. Aftalen blev overholdt, de mødte to teknikere op på det aftalte tidspunkt. De gjorde fint rent efter sig, det hele med et smil. Vi er glade for købet og vil helt sikkert bruge dem igen.

24 mai 2021

Super service!

Vældig dygtige og service indstille ansatte. Prisen var som aftalt og oplevelsen var god. 5 stjerner af mig!

3 mai 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus