2,2

Bas

Komen niet, hoewel beloofd

Ze beloven de scootmobiel op te komen halen, geven pas op de dag zelf aan dat ze langs komen, zonder een tijdstip door te geven en komen dan niet op dagen.

21 octobre 2025

Slecht

Botte antwoorden, veel beloven en uiteindelijk kortaf een reactie terug. Stelletje amateurs

28 octobre 2023

Perfect geregeld

Perfect geregeld, gewoon duidelijk, je moet ook niet het meeste willen hebben, (geen gezeur, aan de deur) en werkelijk goed geregeld, vrijwaring ook top geregeld, ik kan het alleen maar aanraden, van mijn kant complimenten, en zeer betrouwbaar! Van Loggem Purmerend

17 juillet 2023

Koopt niets in

Prima scooter aangeboden via whatsapp, reageert met ''geen interesse''. Dan is de essentie van je bedrijf niet duidelijk, waardeloos!

25 octobre 2022

Slechte service

Slechte service, het desbetreffende bedrijf reageert niet op whatsapp berichtjes en ook niet op e-mails. Waardeloze service dus!!!

2 février 2022

Nutteloos

Voor een bedrijf dat claimt over geen enkele scooter moeilijk te doen (nieuw, met schade en defecte zelfs) hebben ze weinig interesse.

22 septembre 2021

Snel, eerlijk en no-nonsense brommer verkocht.

Vanmiddag mijn snorbrommer aan scooter-inkoop.nl verkocht.
Vorige week had ik de aanvraag op hun site ingevuld. Ik kreeg dezelfde dag antwoord met direct het bedrag dat ze voor mijn brommer wilden geven. Snel, no nonsense. We hebben een afspraak voor ophalen bij mij thuis gemaakt. Op de afgesproken tijd was er een vriendelijke heer aan de deur. Gecheckt of de brommer nog liep en daarna werd er direct een vrijwaringsbewijs gemaakt en naar mijn mail gestuurd. Ik heb het bedrag in handen gekregen en de brommer is meegenomen.
Ik ben in totaal een kwartier bezig geweest met het verkopen van mijn brommer. Helemaal perfect!

8 mars 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit