SeaSea Båttillbehör Avis

1 570

4,7

Betjäningen (=Lena i Seasea butik i Strömstad)) hade god kunnskap till de tingena som jag frågade om. Väldigt informativ, kunnskapsrik och överbevisande, med andra ord god service från hennes sida. Bu... Voir plus

Helt otroligt bra och kunnig samt trevlig personal som alltid har tid för att förklara om det är något oklart. Har för det mesta det jag behöver i affären, så man slipper höra "Då har vi det här imo... Voir plus

Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till båten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av båten och dagen efter ringde... Voir plus

1. Fournisseur d'accessoires de bateau
  2. Fournisseur de tauds de bateaux
  3. Magasin d'équipements et accessoires nautiques
  4. Magasin de voile
  5. Magasin d'articles pour remorques

SeaSea Båttillbehör är Sveriges största butikskedja för båttillbehör med totalt 29 butiker. Finns inte SeaSea på din ort än kan du alltid handla på seasea.se och få varorna levererade hem till dig. Vi på SeaSea har samlat de ledande varumärkena under ett och samma tak för att du enkelt ska finna de rätta originaldelarna till din båt. Tillsammans med vår kunskap och vårt breda sortiment samt riktigt bra erbjudanden vill vi vara den bästa partnern för dig. Välkommen till oss!

2 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

(1 570)

268 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Helt otroligt bra och kunnig samt…

Har för det mesta det jag behöver i affären, så man slipper höra "Då har vi det här imorgon" som annars är väldigt vanligt.
All heder åt Sea Sea Uddevalla.

22 mai 2026

reklamation

Var på SeaSea Segeltorp med båttallrikar som inte höll den kvalitet jag tycker man kan förvänta sig. Lelle kollade in och höll med. Kvitto hade vi dock inget. In i systemet och leta och efter en stund så hittade han det lite äldre än vi mindes. Han såg till att vi fick nya och blev nöjda. allt med ett leende. Den servicenivån de har i Segeltorp ligger på en annan nivå! Vår favoritbutik.
Tack / Bengt

God service

God service. To ansatte brukte lang tid for å bytte patron i to flytvester. Det var et innviklet arbeid og jeg er takknemlig

Kunnig personal

Oavsett vad jag har för frågor och önskemål så är alltid viljan att hjälpa till stor i butiken i Torp. Och hjälp får jag, med ett gott leende på läpparna.