Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fedt koncept og rigtig god kvalitet af fodboldtrøjer 🤩🔥bestilte en united box og en bif box. Jeg er meget tilfreds med min Eriksen united trøje og szymanowski brøndby trøje 🤩🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

Sindssyg fed oplevelse at købe en af deres trøjer Jeg kom til at bestille min trøje for lille og de svaret efter 2 min og de fik ændret den til den rigtige størrelse fed oplevelse tusind tak

Noté 3 sur 5 étoiles

Fedt koncept. Der bruges noget der hedder "shop" som ikke rigtig virker 100% ift levering Derudover får jeg en mail om jeg skal skrive en andmeldelse, før jeg overhoved har fået varen. Men fed... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

Secondsport sælger brugte ikoniske fodboldtrøjer. Alle trøjerne vi sælger er ægte. Vi køber også gerne dine trøjer

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen penge tilbage..

Efter at min ordre blev annulleret fik jeg en mail hvor der stod at jeg ville få refunderet mine penge hurtigst muligt..

Der er nu gået et par uger uden jeg har fået en eneste krone tilbage

31 mars 2026

Hej Luka

Din ordre blev annulleret. Der blev derfor ikke trukket nogen penge fra din konto, hvilket du også vil kunne bekræfte ved at gennemgå dine kontobevægelser.

Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte vores mail: SecondSport@secondsport.dk

Fint

Fedt koncept.
Der bruges noget der hedder "shop" som ikke rigtig virker 100% ift levering

Men fedt koncept

31 mars 2026

Hej Mathias

Vil du sende en mail, hvor du uddyber problemet med "shop". Vi vil meget gerne se om vi kan forbedre det.

I forhold til den for tidligt udsendte invitation til anmeldelse skyldes dette ferie. Pakkerne blev derfor afsendt senere end normalt, hvilket også fremgik tydeligt på webshoppen samt under vores leveringsbetingelser. Vores standardopsætning for udsendelse af anmeldelsesinvitationer var dog ikke justeret i forhold til dette, hvilket vi naturligvis vil tage højde for fremadrettet.

Håber du blev glad for trøjen!

Mail: SecondSport@secondsport.dk

11 mars 2026

Hej Randi

Noté 3 sur 5 étoiles

Har modtaget en flot bluse i en…

Har modtaget en flot bluse i en papkasse , men desværre ikke i den box som set på bestillingen det øv

11 mars 2026

Hej Karen

Dejligt at høre, at du blev glad for trøjen!

Billedet på webshoppen er lavet for at gøre det nemmere at skelne mellem vores forskellige Mystery Boxe. I produktbeskrivelsen fremgår det, at “trøjen bliver sendt i vores normale grønne box”.

Vi beklager selvfølgelig misforståelsen og vil arbejde på at gøre informationen endnu tydeligere fremover.

Virkeligt hurtigt svar

Sindssyg fed oplevelse at købe en af deres trøjer

16 mars 2026

Hej Villas

Noté 5 sur 5 étoiles

Generelt bare en god oplevelse

Generelt bare en god oplevelse. Og da jef skrev til dem om et spørgsmål fik jeg rigtigt hurtigt svar

6 mars 2026

Hej Mille

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse mangel på trøjer

Jeg var inde på secondsports hjemmeside, hvor de tilbyder den her mystery boks, hvor man kan fravælge 2 sæsoner man ikke vil have en trøje fra. Også er det tilfældig hvilken trøje du får fra de andre sæsoner. Jeg bestiller real Madrid boksen med en af mine kammerater og efter 3 dage bliver den annulleret fordi de ikke kan leve op til kravene om hvilke sæsoner vi ikke vil have fra.

Dumt at sætte noget til salg man ikke har. Ringe.

Skuffende ikke få det man bestiller og havde håbet man havde styr på dette.

8 mars 2026

Hej Malthe

Vi har desværre et begrænset antal af vores Klub Boxe på lager. Derfor kan det i enkelte tilfælde ske, at vi ikke kan imødekomme de fravalg, der er angivet i noten ved købet.

Hvis det sker, er vi nødsaget til at annullere ordren, da du naturligvis ikke skal modtage trøjer, som du allerede har fravalgt.

Du er meget velkommen til at skrive til os på secondsport@secondsport.dk, så giver vi dig besked, så snart dine ønskede trøjer er på lager igen.

Tak for din forståelse.

Go service hurtigt

10 février 2026

Hej Mads

Din oplevelse

Trøjerne er som de skal være og levering var til tiden.

6 février 2026

Hej Sannah

Udemærket

Udemærket. Fedt koncept! Bestilte dog en mystery box i str m, da denne størrelse har passet flere gange. Denne gang får jeg så en Puma trøje i str m, som er laaaangt mindre end de andre trøjer jeg har fået. Lidt skuffende. Men fed virksomhed og god levering.

2 février 2026

Hej

Nogle trøjer kan fravige en smule i størrelsen, men det må vi have overset ved din trøje.

Vi refundere selfølgelig trøjen på vores regning!

Du skriver bare en mail til: secondsport@secondsport.dk

Rigtigt fin trøje jeg fik mig

Rigtigt fin trøje jeg fik mig

25 janvier 2026

Hej Daniel

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service👍

Hurtig levering.dog var æsken ødelagt da jeg modtog den. Kontakt til dem, og de sender en ny æske. 👍god service

12 janvier 2026

Hej Inge

6 janvier 2026

Hej Helen

Godt Du blev glad for dit køb.

Noté 2 sur 5 étoiles

Kvaliteten af trøjen var ringe i…

Kvaliteten af trøjen var ringe i forhold til prisen på produktet. Tryk ved at falde af på trods af at trøjen kun er 2 sæsoner gammel.

3 janvier 2026

Hej Christian

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb. Du har købt en trøje i stand 8,5/10, hvilket vil sige, at den godt kan have en lille smule slid på tryk fx. Du er velkommen til at sende en mail, så kan vi vurdere trøjens stand og kompensere eller returnere trøjen.

Vi høre gerne fra dig på: SecondSport@secondsport.dk

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode produkter

Der var ret hurtig levering og produkterne jeg købte var meget tilfredsstillende. Enten var jeg heldig to gange, ellers så er det bare et godt udvalg. Jeg var dog lidt skuffet over indpakningen den kom i. Jeg forventede en kasse til hver trøje, ligesom på billederne, men det var bare en papkasse. Ellers intet negativt at sige

27 novembre 2025

Hej Signe

Dejligt du blev glad for trøjerne!

Det fremgår i beskrivelsen af produkterne, at trøjerne bliver leveret i vores normale grønne Box. Vi anvender billedet på produktet, så man kan skelne vores mange forskellige boxe fra hinanden.

Vi håber bestemt også på, at kunne få den reelle box på et tidspunkt;)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus