À propos de l'entreprise

1. Installateur de systèmes de sécurité
  2. Service de protection contre les incendies

Écrit par l'entreprise

Secura tror på, at tryghed giver frihed til at leve Et liv i trygge rammer er forudsætningen for, at mennesker trives. Det vil vi som virksomhed gerne være med til at sikre ved at levere sikringsløsninger, som får mennesker og virksomheder til at føle sig trygge. Vi holder fokus på din tryghed Faglig ekspertise vokser gennem erfaring, og vores medarbejdere er en stærk og stabil stab af dygtige, erfarne eksperter, som koncentrerer sig om kerneopgaven: at yde hver af vores kunder den bedst mulige service – hver gang. Et stærkt samarbejde bygger på et godt forarbejde Secura er drevet af vores kunders krav, forventninger og ønsker. Vores kunder skal kende os på, at vi leverer det rigtige produkt til den aftalte tid og i den rette kvalitet igennem hele processen – og at vi arbejder med kvalitetssikringssystemer, der effektivt overvåger og dokumenterer slagets gang. Vi ønsker at gøre en ægte forskel, når det gælder din oplevelse af den service, vi yder, fordi vi tror på, at alt hvad man giver ud, får man tilbage. Vores forretningsgrundlag hviler på installering af automatiske sikringsanlæg til beskyttelse af liv og værdier på alle typer lokaliteter samt at udføre elektronisk overvågning og mekanisk sikring af virksomheder og privat ejendom.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

⸻Dårligt anlæg og elendig kundeservice - hold jer væk

Vi fik leveret og monteret et overvågningsanlæg fra Secura for ca. 1,5 år siden.
Allerede fra dag ét har anlægget haft det samme problem: det går ofte ned, og jeg er nødt til selv at genstarte det.

Problemet er blevet påpeget mange gange, men det er aldrig blevet løst. Hver gang jeg beder om hjælp, vil de have betaling for fejlsøgning – selvom fejlen har været der siden installationen. Derudover vender de sjældent tilbage på mine henvendelser, og man skal rykke gentagne gange for svar.

Efter 1,5 år med frustrationer kan jeg konkludere, at hverken produktet eller servicen lever op til, hvad man burde kunne forvente. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma.

13 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik kyndig god vejledning til opsætning af overvågning …

Jeg fik kyndig god vejledning til opsætning af kamera overvågning. Projektet blev ikke oversolgt. Jeg er glad for den hurtige og fleksible indsats. Fra jeg henvender til alt er opsat går der mindre end en uge. Montøren var meget kompetent og kundevenlige. Kan anbefales. Svend

17 décembre 2024

Meget tilfredse.

Meget tilfredse.
Vi er meget tilfredse med Secura som vi nu har haft i 3 år. Vi har været i kontakt med 2 montører som begge har været dygtige, imødekommende og venlige.
Har kun oplevet god kundeservice.

2 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig service og lækker montering.

Ringede mandag pga. gæster som ikke var inviteret i huset, onsdag eftermiddag var alarmen monteret. Meget høflige montører med blik for at censorer og kontakter ikke bliver til “øjenbæ”. Lækker montering som ser godt ud og ikke skimmer. Super service, tak for handlen😊👍

16 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået installeret overvågning og…

Vi har fået installeret overvågning og alarm fra Secura. De kom med et godt tilbud og overholdte prisen.

De var lynhurtige ude og overvågning og alarm blev installeret med største tilfredshed. Begge installatører var søde, hjælpsomme, fleksible og effektive.

Det hele virker og vi er meget tilfreds med oplevelsen.

Varm anbefaling herfra.

Gislev Friskole & Børnehus.

20 avril 2023

Kan varmt anbefale!!

Kan varmt anbefale!!

Vi har her i efteråret fået monteret overvågning og alarm i vores hus.
Total god service og vejledning op til vi skulle vælge hvilken type system og vi kunne tydeligt mærke at de går op i de ting vi har kært og som vi vil passe på, hvor de vil sammensætte det bedste system til vores behov.

Da dagen for montage kom, var der ikke noget og sidde en finger på, alt spillet og anlægget kom op og kører.
Montøren ryddet pænt op efter sig og alt var lige efter aftalen!

Vi havde dog nogle små problemer, men nogle falske alarmer til og starte med, men vi havde fået det fortalt at det er ting der kan forkomme når anlægget lige er startet og vi har en hund i huset, men det blev løst efter jeg havde haft ringet til dem og der kom en montører forbi næste dag.

Total professionelt firma, som har 100 % min anbefaling!

1 janvier 2022

Super Secura

Fik Secura lige før sommerferien, da vi har rigtigt mange indbrud i vores by/område. Så vi ville gerne, føle os mere sikker i ferien, når vi var væk.
Lige fra start, en meget professionel og super informativ og serviceminded virksomhed. Har haft andre ude, men Secura, er efter min mening, langt bedre end andre løsninger.
Ikke noget med at oversælge her.
Modsat andre, er systemet købt. Det er lidt dyrere end andre systemer, men så er det til gengæld noget billigere pr. måned.
Hvis du fortryder senere. Er det dit, og du skal ikke aflevere det igen.
Så det dyre opstartsgebyr andre har, er ikke skyllet ud i kloarken.
Utroligt simplet, og brugervenligt. Ligeså dejlig simpel app. Kunne sidde nede på Kreta, og fra og tilkoble. Fint lille tastatur, som heller ikke fylder særligt meget på væggen.

29 septembre 2021

God oplevelse med Secura

Vi har været kunde hos Secura helt fra starten, da Secura startede og været yderst tilfredse. Aftaler bliver altid overholdt og de er gode til at rådgive.

Harris
Marius Pedersen A/S

19 septembre 2021

Fantastisk service

Vi har været kunder hos Secura i lidt over 2 år, og service niveauet har lagt langt over det forventede. Kan kun anbefale dem. Priserne er billige og det tekniske niveau højt, sådan 👍

16 septembre 2021

god service

Vi havde besøg hjemme af en sælger der meget lige til forklarede hvad alarmer gør og hvordan vi kunne få brandalarmer i hele huset.
Det er noget helt andet en at købe 10 alarmer i bilka.

Kan klart anbefales.

8 mars 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus