Makkelijk om met alarmbeveiliging van Ajax zelf een installatie aan te leggen naar eigen voorkeur. Voordeel je zit niet vast aan een duur abonnement.
Lisez les avis des autres
Vandaag contact met service gehad over een extra gong op Ajax video deurbel. Direct on-line geholpen door medewerker met goed eindresultaat.
Iedere keer weer super communicatie! Dhr meijer reageert snel op vragen. Pakketjes worden netjes verzonden. Ja ik raad dit bedrijf absoluut aan!!!!!
Onze woning is beveiligd door Secures afgelopen week. Het contact met het bedrijf liep voorspoedig telefonisch goed bereikbaar en zelfs op de mail kregen we in de avond nog antwoord! De installat... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Secures levert beveiligingsoplossingen voor ieder segment. Alarmsystemen, Camerasystemen, Intercom, Toegangscontrole, Kluizen, Mistgeneratoren, Cilinders en Hang en Sluitwerk.
Coordonnées de contact
De Trompet 1540, 1967 DB, Heemskerk, Pays-Bas
- +31(0)251 770020
- servicedesk@secures.nl
- secures.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top site
Ik vond het een hele fijne ervaring om bij secures te bestellen, ik werd spoedig en heel vriendelijk geholpen met al mijn vragen. Ook vind ik dat alles op de site heel duidelijk aangegeven wordt! Ziet er ook heel mooi en verzorgd uit👍🏻 ik zal hier zeker vaker bestellen. Top bedrijf!

Réponse de Secures
super net en specialistisch bedrijf
super net en specialistisch bedrijf! aan alle communicatie is te merken dat hier mensen werken met passie van hun vak.

Réponse de Secures
Ik heb hier twee jaar geleden mijn Ajax…
Ik heb hier twee jaar geleden mijn Ajax alarmsysteem gekocht, wat overigens de volgende dag al was geleverd maar dat terzijde. Nu ben ik niet heel handig maar Secures heeft mij heel goed geholpen met het instellen van het alarmsysteem. Onlangs heb ik mijn systeem uitgebreid met de nieuwe KeyPad Touchscreen en Ajax Turretcams en wederom de volgende dag geleverd en natuurlijk had ik weer wat vragen maar ook die werden snel beantwoord.
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met Secures en het Ajax apparatuur!

Réponse de Secures
Koop al jaren bij Secures en met…
Koop al jaren bij Secures en met plezier. Ze zijn de absolute guru's van het merk Ajax Systems en hebben mij meerdere malen geholpen bij technische vragen. Tevens goede prijzen en zeer betrouwbaar gebleken.

Réponse de Secures
Nemen de telefoon niet op
Nemen de telefoon niet op. Voor mij een zeer slechte zaak. Ik betwijfel of dit wel origineel spul is.. heb nu bij uw woning veilig gekocht.

Réponse de Secures
Heb hier bijna 2 jaar geleden een…
Heb hier bijna 2 jaar geleden een alarmsysteem gekocht met 2 jaar garantie. Nu na bijna 2 jaar later een defecte adapter. Dus nog binnen garantie. Weigeren echter van deze garantietermijn te respecteren. Uitvluchten dat het mijn schuld is, dat het raar is dat het bijna 2 jaar gewerkt heeft en nu plots niet meer....
Heb dit dan toch via ajax zelf kunnen regelen. top.
Prima alarmsysteem maar onbertouwbare verkoper.....

L’expérience Trustpilot