Zamawiam tutaj już kolejny raz i za każdym razem jestem pod wrażeniem jakości nasion – genetyka na najwyższym poziomie! Obsługa klienta również zasługuje na ogromne uznanie – menedżer zawsze pomocny,... Voir plus
Everything is very cool, but they didn't have the strain I was hunting for so long. But the manager made a replacement for a better and more expensive strain and bran without my paying extra. I will... Voir plus
Super kontakt. Okazało się że nie było możliwe wysłanie towaru który wybrałem, zapropowbowabo mi korzystne zamienniki. Bardzo miła obsługa słuchająca klienta. Super gratisy dołączone do paczki. Bardzo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Seed Weed jest Twoim przewodnikiem po świecie rzadkich i wyjątkowych nasion kolekcjonerskich odmian konopi indyjskich. Jesteśmy pasjonatami, którzy zbierają i oferują kolekcjonerskie nasiona najwyższej jakości, dedykowane kolekcjonerom i miłośnikom niezwykłej genetyki roślinnej. Nasza platforma gwarantuje prostotę wyszukiwania i zakupu, zapewniając jednocześnie pełne wsparcie i doradztwo. Wybierz Seedweed.pl, aby wzbogacić swoją kolekcję o ekskluzywne nasiona, które staną się ozdobą każdej kolekcji.
Coordonnées de contact
Mazowiecka, 00-048, Warsaw, Pologne
- +48790361522
- contact@seedweed.pl
- seedweed.pl
Великолепный магазин. Менеджер и подарки супер
Очень порадовал менеджер и подарки. Мерч клас
Bardzo szybko zareagowali na mój…
Bardzo szybko zareagowali na mój problem i naprawili go w sposób dla mnie dogodny, wysyłając mi produkt jeszcze lepszej jakości niż ten, który wcześniej zamówiłem. Dziękuję bardzo.
Jestem pod wrażeniem tego sklepu…
Jestem pod wrażeniem tego sklepu internetowego dużo prezentów gadżetów czuję się jak małe dziecko w zabawkowym świecie obsługa niesamowita towar pierwsza klasa sprawdzone zawsze będe wracał do tego sklepu służą pomocą bezproblemowo czuję się jak klijent VIP nic dodać nic ująć polecam na 100%a nawet na 200% czasem brak mi słów żeby opisać pozytywne wrażenia normalnie dla mnie są numer 1! ,5 gwiazdek to za mało !
Sprawna i szybka wysyłka
Sprawna i szybka wysyłka, zestaw kolekcjonerski wysokiej klasy
Gra muzyka
Wszystko było jak należy.Łatwy zakup,elegancka organizacja i nawet dostałem od was prezent,mimo tak drobnego zakupu.Pozdro
💯% polecam
Kupuję u nich już kolejny raz wszystko zawsze ok aż tu nagle tel że nie ma towaru który zamówiłem (zwyczajnie brakło). Szybka rozmowa i w zamówieniu towar podobny z bonusem😉. Otwieram paczkę a tonie koniec bonusów dzięki Seed Weed.😀
divineseeds
дуже приємний сервіс ,все швидко відправили ,приємні подарунки та ексклюзивні сємки 💪🏻🔝😃
Świetnie nie obsłużyli pozdrawienia dla…
Świetnie nie obsłużyli pozdrawienia dla kolegi który robił paczkę
The delivery was really fast
The delivery was really fast, which was really conveinient beacuse i was in Warsaw just for few days, reccommend!
Paczka byla najlepsza na…
Paczka byla najlepsza na swiecie...szczegolnie puzzle hahaha XDDDDDD😃😃😃😃😃😃😃😃😃
En savoir plus sur les différents types d'avis.