Selfietime.dk Avis 88

TrustScore 4 sur 5

3,9

Vildeste handleoplevelse. Købte et ringlightsæt der i aftes. I dag ringer en sød dame så, og spørger om jeg ikke vil have de 20% rabat, jeg kunne have fået, med den kode jeg havde overset på forside... Voir plus

Selfitime reklamere med at de har vundet en såkaldt bedst i test, de fortæller dog intet om at netop denne test har de selv betalt for. Ligeledes sletter de kritik på Facebook og spørgsmål angående de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super service fra selfietime.dk! Jeg bestilte et clip on ring light. Jeg havde spørgsmål til produktet, hvorefter jeg fik et meget hurtigt og vejledende svar. Produktet fungerer helt perfekt, så jeg k... Voir plus

Vi købte 2 Professionelle ring light og jeg er mere end tilfreds! 🙌 Vi købte dem til vores virksomhed fordi vi skal tage billeder og videoer til sociale medier. Vi behøver aldrig tænke på at sku... Voir plus

1. Magasin de photo

Écrit par l'entreprise

Med vores Ring Lights opnår du det perfekte fotolys til at opgradere dine selfies, videoer eller makeup. Vi tilbyder altid gratis fragt, hurtig levering og skarpe priser.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Hurtigt

Hurtigt, nemt, ingen problemer. Vi er glade for produktet

11 août 2020

Hejsa Emilie.
Det er vi bare super glade for at høre🙏 tak for din anmeldelse 😄
/ Patrick

Super god Service

Super god Service. Kan Klart anbefale!❤️💪🏽

25 juillet 2020

Hej Stefanie👋
Vi elsker at give god service, og vi elsker glade kunder som dig. Mange tak for din anmeldelse!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og produktet virker til UG!

12 juillet 2020

Réponse de Selfietime.dk

Tak for din anmeldelse Lonni! Den sætter vi pris på. Vi forsøger nemlig altid at levere så hurtigt som muligt, hvilket typisk er 1-2 hverdage 😊
/Patrick

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering, intet at klage over.

9 juillet 2020

Det er vi glade for, at du synes Lærke. Tak for din anmeldelse 🙌

Er så tilfreds med min ringlight!!

Er så tilfreds med min ringlight!!! Levering var også super hurtig

8 juillet 2020

Réponse de Selfietime.dk

Hej Shanice. Vi forsøger altid at levere hurtigt på 1-2 dage, så vi er glade for du er tilfreds med både leveringstiden og produktet 👌

Hurtig levering

Hurtig levering! God service!

5 juillet 2020

Réponse de Selfietime.dk

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på 😁

Så god en oplevelse

Så god en oplevelse, manglet selve et stativ da det ikke var på deres hjemmeside, men det fikset de lige med det samme så jeg ku købe det. Og så hurtige ti at svare igen 🙂

4 juillet 2020

Réponse de Selfietime.dk

Hej Marlene. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at levere en god service til vores kunder, og jeg er glad for at du har haft en god oplevelse hos os. Mange tak for din anmeldelse 😊

God kundeservice

Jeg havde en dårlig oplevelse med lampen som jeg fik tilsendt, men selfietime var rigtig flinke til at sende en ny, som kom ind af døren, inden 24timer. Lidt problemer med lampen, men virkelig god kundeservice, det gjorde hele oplevelsen 1000 gange bedre😊

3 juillet 2020

Hej Izabella.

Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning.

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for gøre kunder som dig mest muligt tilfredse 😊

Du er altid velkommen til at skrive til os igen, hvis du har spørgsmål eller andet😊

Super god

Super god! Virker som den skal😍

30 juin 2020

Hej Sara.

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på 👌

Pisse fedt produkt

Pisse fedt produkt! Hvor du får sindsygt meget for pengene!

30 juin 2020

Réponse de Selfietime.dk

Hej Line. Vi er så glade for at høre du er tilfreds med produktet. Vi lægger altid stor vægt i at have tilfredse kunder som dig😊
/Patrick

Hurtig levering, og super pæn til billeder så smart med bluetooth remote os. Er super glad for min!

16 juin 2020