L'entreprise a répondu
Fijne telefonische communicatie, eerlijk en open. Ter plekke, prettig ontvangst. Open, eerlijk en kundig ! Gaan ons zeker terug zien!
L'entreprise a répondu
Heel aangename kennismaking. Eerlijk en onmiddellijk het afgesproken bedrag. Mensen die het vak kennen en weten waar ze mee bezig zijn. Fijn om zaken mee te doen.
L'entreprise a répondu
Sell Your Watch is een premiumdienst die zich richt op de inkoop van hoogwaardige horloges. Wij bieden particulieren en verzamelaars een veilige, discrete en efficiënte manier om hun luxe uurwerken te verkopen. Met jarenlange expertise in de horlogerie en een vertrouwd internationaal netwerk van kopers zorgen wij voor een eerlijke marktwaardering en een soepel verkoopproces. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door transparantie, vertrouwen en vakmanschap. Elk horloge dat we beoordelen, ondergaat een nauwkeurige inspectie door gecertificeerde specialisten. Of het nu gaat om een Rolex, een moderne Audemars Piguet of een exclusieve Patek Philippe, ieder stuk behandelen we met het respect en de precisie die het verdient. Bij Sell Your Watch combineren we de elegantie van persoonlijke service met de efficiëntie van een professionele organisatie. Onze missie is om het verkoopproces van uw uurwerk zorgeloos te maken en tegelijkertijd de waarde ervan te maximaliseren. Discretie en integriteit staan centraal in alles wat we doen.
Blaricum, Pays-Bas

Réponse : Sell Your Watch
Ik heb mijn horloge verkocht eerlijke prijs voor gekregen met daarbij ook de nodige uitleg. Vriendelijke mensen met kennis van zaken zij kopen naar mijn gevoel ook niet alles zomaar in . Transactie snel gesloten zonder poespas zou sellyourwatch zeker aanraden ook bij aankoop in de toekomst zou ik ze zeker weer raadplegen.

Réponse : Sell Your Watch
Prettige communicatie en snel afgehandeld. Een team met verstand van zaken. Aanrader!

Réponse : Sell Your Watch
Heel goed en eerlijk geholpen! kan Sell Your Watch absoluut aanraden!

Réponse : Sell Your Watch
Goede ervaring. Uitstekend behandeld, laat zien wat hij doet om het horloge te testen en bespreekt de prijs. Zeer goed geholpen.

Réponse : Sell Your Watch
Komt afspraken na. Communicatie loopt goed en snel. Betrouwbare afhandeling, we zijn tevreden!

Réponse : Sell Your Watch
Nette en realistische onderhandeling.
Snel een afspraak gepland.
Keurige afhandeling met inkoopcontract en gelijk de betaling via de bank overgemaakt.
100 % Betrouwbaar.

Réponse : Sell Your Watch
Super afgehandeld heel netje s bedrijf komt afspraken na een echte aanrader en iemand die weet waar hij over praat

Réponse : Sell Your Watch
Deskundig bedrijf, helder en komt afspraken na.
Daarbij komt ook nog: het bezoek van de inkoper was verliep zeer prettig!

Réponse : Sell Your Watch
Ik ben ontzettend tevreden. Ze kwamen zelfs aan huis om mijn Rolex te bekijken en over te kopen, wat het proces supergemakkelijk en comfortabel maakte. De prijs die ze boden was zeer mooi en het hele traject verliep professioneel, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor wie zijn luxe horloge veilig en vlot wil verkopen!

Réponse : Sell Your Watch
Vriendelijke ontvangen. Weet waar hij over praat en legt goed uit wat hij doet en waar hij naar kijkt. In 1 woord TOP. Zeker een aanrader!

Réponse : Sell Your Watch
Prettig contact, professionele manier van werken. Heb faire prijs ontvangen voor mn Rolex. Aanrader als je op een veilige en relaxte manier van je horloge af wil.

Réponse : Sell Your Watch
Een aanrader om uw horloge te verkopen
Zeer correcte biedingen en een zeer correcte afhandeling

Réponse : Sell Your Watch
Hele vriendelijke persoon die eerlijk en oprecht is en daar ook naar handelt. Fijne en pretige ervaring geweest.

Réponse : Sell Your Watch
Super fijn om zaken te doen met dit bedrijf stipt op tijd keurig handel gedreven ik raad iedereen aan met dit bedrijf in zee te gaan

Réponse : Sell Your Watch
A fantastic experience with this company. The service is very polite, and the watches are measured and adjusted right in front of you,so you won’t get scammed or anything else
I definitely recommend this company.

Réponse : Sell Your Watch
En savoir plus sur les différents types d'avis.