Fantastisk service och väldigt hög kvalitet på mattorna! Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell från början till slut. Jag är supernöjd med både bemötandet och resultatet. Rekommenderas va... Voir plus
Service i första klass och snabb leverans! Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick. Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjoc... Voir plus
Jag beställde en matta men var inte helt nöjd med färgen. Returen gick smidigt och utan problem, och jag beställde samma matta i en annan färg istället. Den här gången blev jag mycket nöjd! Dessutom v... Voir plus
Denna gång blev det 3 stjärnigt pga att ni skrev att det var en tvättbar matta, vilket det inte var. Samma som övriga mattor, ej tvättbar utan lätt fuktad trasa. Vilket inte är detsamma som tvättbar i... Voir plus
Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.
Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.
Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.
Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.
Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

Klockarvägen 114, 151 61, Södertälje, Suède
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det är jätte fint matta och jag fick mattan så fort bara några dagar ,jag är väldigt nöjd med den och jag kommer beställa mer på framtiden .
Tack!

Réponse de SE Mattor
Snabb leverans och en underbar känsla när man går barfota

Réponse de SE Mattor
Mattan var som gjord av plast. mycket tunn och plastig men färgen var härlig.

Réponse de SE Mattor
Första mattan jag beställde,blev lite besviken på att jag inte fick ngn spårlänk? När jag fick mattan och det rengöringsmedel som jag också beställt, så hade den flaskan läckt,borde förpackas på ett bättre sätt.
Andra mattan jag beställde kom otroligt snabbt,vilket jag blev glad över.Båda mattorna är otroligt fina.

Réponse de SE Mattor
Leverans inom 5 dagar. Vi bor mycket norr ut så det var bra.
Mattorna kännas bra, men beskrivningar var kanske lite missvisande. Ullmatta-look betyder inte ullmatta. Skulle ha läst lite mer noggrann. Men är ändå nöjd med mattan och behåller den.

Réponse de SE Mattor
Kanonbra leverantör av mattor till förmånligt pris.

Réponse de SE Mattor
Min första matta va jättefin, min andra som kom är inte alls som den första. Tejpen har gått ner till botten av mattan och gjort ett fult jack i den som inte går att få bort. Ena sidan på mattan är som den ska men den andra är bucklig, hoppressad och nästan randig.
När man dammsuger den åt samma håll så ska mattan se likadan ut men ena sidan är inte som den andra så det ser så fult ut. Gick tyvärr inte att lägga in bilder här..
Har velat reklamera men deras svar är detta ” Baserat på materialet är vår slutsats att även om märket ("jacket") från tejpen och ojämnheterna är synliga, bedömer vi att mattan fortfarande är fullt brukbar. ”
En matta är alltid brukbar men man köper ju en ny för att dom blir slitna eller får märken. De ska inte va så på nya mattor.

Réponse de SE Mattor
Supersnabb leverans av mattor till mkt bra pris.

Réponse de SE Mattor
Det kunde ha blivit 5 stjärnor men blev lite fundersam då jag inte fick någon orderbekräftelse.

Réponse de SE Mattor
En savoir plus sur les différents types d'avis.