De testen hebben we op tijd gekregen. De eerste testen waren te gevoelig voor mij maar van goed kwaliteit.De andere testen van selecte werken ook goed maar ikheb heel veel strips moeten weggooien omd... Voir plus

L'entreprise a répondu
Help ik weet niet hoe ik de test moet lezen Kunnen jullie mee kijken , ik weet niet zo goed welke dag nu mijn piek is geweest Ik zou vandaag mijn ovulatie dag moeten hebben ik ben nu 2 maanden... Voir plus
Ik heb 2 digitale thermometers besteld ivm ziekte . En had gevraagd ook 2x batterij (speciale voor deze thermometer) Helaas niet bij gevoegd. Door handicap kan ik niet even batterij kope... Voir plus
L'entreprise a répondu
2 glucose meters besteld. 1 werkte niet naar behoren. Kreeg heel snel een nieuwe toegestuurd met een gratis retour label. Super service!
Écrit par l'entreprise
Sensitest is sinds 2002 specialist in thuistesten en gezondheidsproducten voor zowel mannen als vrouwen.
Wij bieden betrouwbare en gebruiksvriendelijke testen, zoals ovulatietesten, zwangerschapstesten, spermatesten en diverse andere gezondheidstesten die discreet thuis gebruikt kunnen worden.
Sensitest helpt consumenten om op een toegankelijke, discrete en betrouwbare manier meer inzicht te krijgen in hun gezondheid.
Écrit par l'entreprise

Snel bezorgd met track en trace
Laan van de Ram 49, 7324BW, Apeldoorn, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bloedsuikermeter gekocht, snel ontvangen en fijne klantenservice. Ik kwam er niet helemaal uit met de installatie, na gebeld te hebben keurig geholpen.
2 glucose meters besteld. 1 werkte niet naar behoren. Kreeg heel
snel een nieuwe toegestuurd met een gratis retour label. Super service!
Ik was heel tevreden over Sensitest. Heb in 2024 verschillende testen hier besteld, zowel ovulatie- als zwangerschapstesten. Ik heb onlangs een nieuwe bestelling geplaatst vanwege het opnieuw starten van ons fertiliteitstraject na een geslaagde zwangerschap. Helaas is de houdbaarheidsdatum van mijn 72(1!) ovulatietesten maar tot december 2027. Dat terwijl ik afgelopen vrijdag nog een test heb gebruikt uit de levering van 2024 die dezelfde houdbaarheidsdatum had. Ik ben hierdoor zwaar teleurgesteld. Krijg nu ook een kortingcodes die tot 1 april 2026 te gebruiken is, hoe dan?! Dit terwijl ik uit mijn levering van 2024 nog een kortingcodes heb liggen die tot november 2026 te gebruiken zou zijn. Zou zijn, want Sensitest pakt deze code niet. Triest! Dit is mijn laatste bestelling geweest bij Sensitest.

Réponse : Sensitest
Assortiment is uitgebreid en redelijke prijzen, verschillende prijscategorieën. Verzending kan sneller ivm specifieke dagen dat de artikellen in het assortiment gebruikt dienen te worden.

Réponse : Sensitest
Ik heb een bloedsuikermeter, maar ik kan mijn bloedsuiker er niet mee meten en er staat helemaal geen uitleg bij hoe ik dat moet doen.

Réponse : Sensitest
Bij mijn bestelling ontbrak er een item, een mailtje gestuurd en meteen antwoord gehad dat het werd opgestuurd, 2 dagen later was het al binnen! Top service!!
Fijn in gebruik. Duidelijke uitleg en nauwkeurige metingen. Geeft snel resultaat. Vergeleken met de Freestyle werkt dit apparaat beter. Ik heb verschillende apparaten gebruikt, maar deze is de beste. Zeker een aanrader.
En savoir plus sur les différents types d'avis.