Banner for Sensitest

Sensitest Avis 2 400

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De testen hebben we op tijd gekregen. De eerste testen waren te gevoelig voor mij maar van goed kwaliteit.De andere testen van selecte werken ook goed maar ikheb heel veel strips moeten weggooien omd... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Help ik weet niet hoe ik de test moet lezen Kunnen jullie mee kijken , ik weet niet zo goed welke dag nu mijn piek is geweest Ik zou vandaag mijn ovulatie dag moeten hebben ik ben nu 2 maanden... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb 2 digitale thermometers besteld ivm ziekte . En had gevraagd ook 2x batterij (speciale voor deze thermometer) Helaas niet bij gevoegd. Door handicap kan ik niet even batterij kope... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

2 glucose meters besteld. 1 werkte niet naar behoren. Kreeg heel snel een nieuwe toegestuurd met een gratis retour label. Super service!

À propos de l'entreprise

5. Magasin de matériel médical

À propos de Sensitest

Écrit par l'entreprise

Over Sensitest

Sensitest is sinds 2002 specialist in thuistesten en gezondheidsproducten voor zowel mannen als vrouwen.

Wij bieden betrouwbare en gebruiksvriendelijke testen, zoals ovulatietesten, zwangerschapstesten, spermatesten en diverse andere gezondheidstesten die discreet thuis gebruikt kunnen worden.

Waar Sensitest voor staat

• Betrouwbare zelftesten voor thuisgebruik
  • Snelle levering
  • Duidelijke handleidingen
  • Discreet verzonden
  • Persoonlijke klantenservice

Onze missie

Sensitest helpt consumenten om op een toegankelijke, discrete en betrouwbare manier meer inzicht te krijgen in hun gezondheid.

Sensitest Ovulatietesten Zwangerschapstesten

Écrit par l'entreprise

Telefonische klantenservice
NL: 015-3642121 BE: 03-8081447 (werkdagen van 10.00-17.30 uur)
Niet goed geld terug
Of gratis een vervangend product.
Gratis deskundig advies
We helpen je graag met onze producten.

Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen discreet in huis.

Snel bezorgd met track en trace

Bestel je op werkdagen vóór 17:00? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag! In de meeste gevallen ontvang je jouw pakketje binnen 24 tot 48 uur. Alle bestellingen worden discreet geleverd in een blanco brievenbuspakketje – je hoeft er niet voor thuis te blijven. Bij Sensitest zijn wij pas tevreden als jij dat bent.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Diep triest, afzetterij

Ik was heel tevreden over Sensitest. Heb in 2024 verschillende testen hier besteld, zowel ovulatie- als zwangerschapstesten. Ik heb onlangs een nieuwe bestelling geplaatst vanwege het opnieuw starten van ons fertiliteitstraject na een geslaagde zwangerschap. Helaas is de houdbaarheidsdatum van mijn 72(1!) ovulatietesten maar tot december 2027. Dat terwijl ik afgelopen vrijdag nog een test heb gebruikt uit de levering van 2024 die dezelfde houdbaarheidsdatum had. Ik ben hierdoor zwaar teleurgesteld. Krijg nu ook een kortingcodes die tot 1 april 2026 te gebruiken is, hoe dan?! Dit terwijl ik uit mijn levering van 2024 nog een kortingcodes heb liggen die tot november 2026 te gebruiken zou zijn. Zou zijn, want Sensitest pakt deze code niet. Triest! Dit is mijn laatste bestelling geweest bij Sensitest.

24 mars 2026
Avis spontané

Beste Lenemiek,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent, zeker in een periode die al veel van je vraagt. Dat begrijpen we heel goed.

Wat betreft de houdbaarheid: wij garanderen altijd minimaal 12 maanden houdbaarheid op onze testen. In de praktijk is dit vaak langer, maar het kan voorkomen dat een nieuwe bestelling dezelfde houdbaarheidsdatum heeft als een eerdere levering, afhankelijk van de productiebatch.

Mocht je hierdoor testen overhouden die je niet meer nodig hebt, dan kun je deze uiteraard altijd naar ons terugsturen. We zorgen er dan voor dat je het aankoopbedrag naar rato terugkrijgt.

Over de kortingscodes: we zijn recent overgestapt naar een volledig nieuwe website en systeem. Hierdoor werken oudere kortingscodes helaas niet meer automatisch. Dat had duidelijker gecommuniceerd mogen worden, onze excuses daarvoor. Uiteraard kunnen we je hiervoor gewoon een nieuwe, werkende kortingscode aanbieden. We kunnen het ook met terugwerkende kracht verwerken in je laatste bestelling.

We denken graag met je mee om dit netjes op te lossen.
Neem gerust contact met ons op via info@sensitest.nl of bel ons op 015-3642121. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Mvg,

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bereid fout op te lossen.

Niet bereid fout op te lossen

9 février 2026

Beste Naomi,

Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met Sensitest.

Wij hebben u al benaderd via de mail, we denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

goed

snel besteld en snelle goeie levering

2 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Assortiment is uitgebreid en redelijke…

Assortiment is uitgebreid en redelijke prijzen, verschillende prijscategorieën. Verzending kan sneller ivm specifieke dagen dat de artikellen in het assortiment gebruikt dienen te worden.

9 mars 2026

Beste Anna P,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat u uw bestelling graag eerder had willen ontvangen. Uw bestelling is vrijdag 6 maart na 17:00 besteld waardoor wij deze pas de eerst volgende werkdag in behandeling is genomen en verzonden.

We doen altijd ons best om onze bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. We hopen dat u de tevreden bent met de producten.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@sensitest.nl en of 015 3642121

Ik heb een bloedsuikermeter

Ik heb een bloedsuikermeter, maar ik kan mijn bloedsuiker er niet mee meten en er staat helemaal geen uitleg bij hoe ik dat moet doen.

5 mars 2026

Beste Mustafa,

Wat vervelend om te horen dat het niet lukt om onze Sensitest bloedsuikermeter in gebruik te nemen.

We komen graag met u in contact zodat wij u kunnen helpen!

Zou u contact met ons op kunnen nemen via info@sensitest.nl en of 015 3642121

Fijn in gebruik

Fijn in gebruik. Duidelijke uitleg en nauwkeurige metingen. Geeft snel resultaat. Vergeleken met de Freestyle werkt dit apparaat beter. Ik heb verschillende apparaten gebruikt, maar deze is de beste. Zeker een aanrader.

27 février 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus